Dnevni horoskop za soboto 3. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 3. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 3. oktober 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Marsom prinaša strastne želje, a manj razumevanja za potrebe in želje drugih.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Še vedno vas muči nekaj nerazčiščenih zadev, ki jih boste hoteli razvozlati. Nekaj boste začeli gledati v popolnoma drugačni luči kot do zdaj.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 17.12 uri preide luna v znamenje bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Za obisk frizerja počakajte raje na kakšen drug dan, saj vaša želena sprememba morda ne bi bila dovolj drastična za vaš okus.

Če lahko sanjaš o nečem, potem to lahko narediš.

Walt Disney

Kaj pravi dnevni horoskop, sobota 3. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

France Kosmač, slovenski pesnik, scenarist, filmski režiser
Tommy Lee, ameriški glasbenik
Gwen Stefani, ameriška pevka
Zlatan Ibrahimović, švedski nogometaš
Milo Meskens, belgijski glasbenik in besedilopisec

Na današnji dan so bile četrte parlamentarne volitve v samostojni Sloveniji. Rodil se je Ivan Kern, slovenski admiral in Sergej Aleksandrovič Jesenin, ruski pesnik. Umrl je Marjan Stare, slovenski besedilopisec, pesnik, novinar in Peter Jereb, slovenski skladatelj. Na današnji dan se je začelo evropsko košarkarsko prvenstvo EuroBasket 2013.

Preberite tudi Mesečni horoskop OKTOBER 2020

Dnevni horoskop: sobota 3. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je dan poln sprememb. Če imate dolgoletnega prijatelja, se vam lahko zgodi, da ga boste začeli gledati drugače kot do sedaj. Presenečeni boste predvsem popoldne ko luna preide v bika.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ugotovili boste, da je včasih zelo mikavno prekoračiti meje razumskega. Želeli si boste občutiti popolnost življenja in narediti velik požirek iz kozarca svobode. Omejitev ne boste prenesli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Partner bo dopoldne, ko bo luna še v ovnu razdražljiv, če mu ne boste pustili dihati. V krogu družine se boste popoldne obremenjevali s stvarmi na katere nimate vpliva.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Po vsem preživelem času s partnerjem ali prijateljem prejšnji teden, boste v današnjem dnevu potrebovali nekaj časa zase. Če ne boste občutili želje po samoti, se morate poglobiti globlje v dušo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Še vedno se boste ukvarjali s financami. Nikakor ne boste našli napake, ki jo je potrebno kar se da hitro rešiti. Ne prepustite se paniki, saj bo potem vse še slabše. Vzemite si nekaj časa za sprostitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 3. oktobra 2020

Dvignite se dopoldne, ko bo luna še v ovnu nekoliko višje. Namesto da se vdajate depresivnim stanjem, takrat raje pokličite prijatelja oziroma prijateljico, ki vas zna vedno spraviti v dobro voljo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Družina bo danes vaš glavni problem. Težko boste sodelovali v razpravah o določenem problemu, saj vas nihče ne bo želel poslušati. Nikar ne uveljavljate svoje volje, saj boste stvari samo poslabšali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Retrogradni Mars vas bo upočasnjeval na vsakem koraku. Zaradi tega vam bo primanjkovalo energije in delovnega zagona. Nikar se ne obremenjujte s tem, saj bo to obdobje kmalu minilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes dopoldne, ko bo luna v ovnu boste želeli upravičiti lastna dejanja. Želeli si boste potrditve, predvsem pa zagotovila, da ste se o določeni zadevi pravilno odločili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Precej razočarani boste nad razpletom dogodkov v domačem okolju. Precenite situacijo in se odločite, ali se splača vztrajati. Prišlo je obdobje, ko boste morali popravljati napake.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Obremenjevali se boste z več zadevami, ki se vas dejansko ne tičejo. Če boste preveč vsiljivi, se obetajo prepiri. Zapomnite si, da so informacije včasih točne, včasih pa ne.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čakajo vas manjša presenečenja. Lahko se vam celo zgodi, da zaradi simpatične osebe nasprotnega spola, ki bo popoldne, ko bo luna v biku predlagala nekaj drugačnega izgubite razum.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2020