Dnevni horoskop za soboto 26. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 26. septembra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 26. september 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, evropski dan jezikov. Svoboda razmišljanja bo danes vaše zaznave ponesla v višave, le motiti vas ne bodo smeli.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Pomembne stvari bodo danes pritegnile vašo pozornost, ker vas vodi v akcijo in vam ne dovoli, da bi dvomili o njihovi pomembnosti.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 8.08 uri preide luna v znamenje vodnarja

Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste zavili v trgovino z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos. Najboljše se boste počutili v pisanih barvah ali popolnoma črni, morda pa tudi srebrni, ki vam dodaja pridih elegance. Koža bo bolje sprejemala hranljive snovi, zato obiščite kozmetični salon.

Danes praznuje Shirley Manson: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 8. Hiši device, kar nakazuje na pravičnost, doslednost in praktičnost. Znajde se v vsaki situaciji, saj daje razum na prvo mesto, hkrati pa je zelo dobro materialno usmerjena v dobiček. Luna v kozorogu v 1. Hiši ji daje hladnost in zadržanost, ko pa se resnično sprosti, je zelo prikupna in komunikativna oseba, ki se zna vedno primerno obnašati.

Njena komunikacija je zaradi Merkurja v levu v 7. Hiši direktna, odprta in neskončna. Rada razglablja tudi o nepomembnih rečeh, samo da govori in se razvija. Venera v levu ji daje prodornost in moč, da se bori zase tudi v najtežjih trenutkih. Slabo počutje se pri njej redko pojavi, saj je bolj nagnjena k optimizmu. Mars v levu jo naredi do moškega spola nedostopno in vzvišeno, vendar je to le prvi vtis, ki se potem spremeni.

Kaj pravi dnevni horoskop, sobota 26. september 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

France Kralj, slovenski slikar
Matilde Camus, španska pesnica
Olivia Newton-John, angleško-avstralska pevka
Linda Hamilton, ameriška filmska igralka
Michael Ballack, nemški nogometaš

Na današnji dan je bil v Mariboru ustanovljen Narodni svet za Štajersko. Rodil se je Théodore Géricault, francoski slikar in Kristjan X., danski kralj. Umrl je Paul Newman, ameriški igralec in Jacques Chirac, francoski politik. Rodil se je tudi košarkar Radislav Čurčič in teniška igralka Serena Williams. Danes obeležujemo, svetovni dan srca in dan slovenskih lekarn.

Preberite tudi KAKO OHRANITI ZDRAVJE NA NARAVEN NAČIN?

Dnevni horoskop: sobota 26. september 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Opazujte vse misli, ki se bodo pojavljale, prišle so, da vas učijo o vas samih. Z malo truda in z iskrenim pogovorom lahko s pomočjo lune v vodnarju najdete pristno bližino z ljubljeno osebo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne odpravljajte se na pomembno srečanje, preden boste povsem pripravljeni, tudi kar zadeva dokumente. V ljubezni boste prav tako nekoliko negotovi. Rešijo vas lahko le konkretna vprašanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Srčne zadeve vas kljub luni v vodnarju ne navdušujejo preveč, ker se prepogosto ponavlja nekaj precej zapletenega. Čakate na prvi korak z druge strani, toda vse skupaj se še ne bo rešilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na nekaj ste že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste povsem organizirani in iznajdljivi. Ne bodite prezahtevni, posebno v ljubezenskem odnosu, kjer so prisotne ovire.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zadovoljni boste, posebno če si želite kaj novega v domačem okolju. Popoldne se lahko odpravite na družinsko srečanje, saj je pomembno, da se počutite čim bolj sproščeno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 26. septembra 2020

Nepričakovano boste z vplivom lune v vodnarju dobili podporo osebe, ki je bila doslej bolj zadržana. Izkazalo se bo, da izredno pomemben dogodek iz preteklosti še zdaleč ni pozabljen.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Konkurenca vam je za petami, zato boste resno razmišljali, da bi potegnili skrivnega asa iz rokava. Koristilo bi vam, da se v prostem času malo razgibate in se posvetite sebi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bodite iskreni in neposredni, posebno ko se boste pogovarjali z nekom, ki vas še ne pozna najbolj. Vse bo dobro, ker si oba želita nekaj podobnega zato se bosta uskladila.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S svojimi najbližjimi se boste z vplivom lune v vodnarju prepirali zaradi malenkosti. Če boste imeli občutek, da se vam godi krivica, se boste pripravljeni upreti z vsemi svojimi močmi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Potrudite se, posebno ob stikih s prijatelji. Neprekosljivi boste, posebno ob poslih in posredovanju. Mikajo vas nova sodelovanja, zato boste z luno v vodnarju optimistični.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z nekom se bosta najprej uspešno dogovorila, toda prav kmalu boste opazili, da se ne drži zastavljenega. To vas utegne razjeziti, toda bodite modrejši, saj boste na koncu zmagali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekomu preveč ukazujete, čeprav gre za stvari, s katerimi se sami ne bi strinjali. Zato premislite, preden boste postavljali pogoje. Prav tako ostanite previdni glede zdravja.

Vas zanima: GIBANJE, REŠITEV ZA KREPITEV OBRAMBNEGA SISTEMA