Dnevni horoskop za četrtek 15. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 15. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 15. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan bele palice. Bela palica je pomagalo slepim in slabovidnim. Veliki načrti bodo pripravljeni na realizacijo in sedaj se boste lažje tudi prilagajali nemogočim razmeram.

Dnevni horoskop smernica za astrološka znamenja: Energija, ki jo poganja vaša zavest medtem ko se pomikate proti ciljem, vam podarja združitev dejanj in boljše zaznave.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 7.54 uri preide luna v znamenje tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom.

Telo se počasi ohlaja in potrebovali boste več hrane. Predvsem pa uživajte veliko zelenjave in si pripravite kakšen očiščevalni napitek. Povečali boste vnos tekočine, kar bo godilo vašemu telesu. Namenite si kakšen pravi čaj in ob njem sproščeno pokramljajte.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit. Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom.

Bodi krepak kot travna bilka: zakoreninjen, pripravljen na upogibanje in pomirjen z vsem okoli sebe.

Natalie Goldberg

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek, 15. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Niko Kovač, hrvaški nogometaš
Duško Pavasovič, slovenski šahist
Bruno Senna, brazilski avtomobilski dirkač
Carlo Janka, švicarski alpski smučar
Mesut Özil, nemški nogometaš

Na današnji dan slovenska odprava osvoji prvi osemtisočak, Makalu. Rodil se je Simon Gregorčič, slovenski pesnik in Michel Foucault, francoski filozof. Umrl je Ivan Franke, slovenski slikar, konzervator in Mata Hari, nizozemska plesalka, vohunka. Ustanovljen je Olimpijski komite Slovenije, potem ko so v Ljubljani slovesno podpisali slovensko olimpijsko listino.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 15. oktober 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna v znamenju tehtnice vas bo danes razveselila s toplo in umirjeno energijo. Kjerkoli se boste našli, boste znali vnesti svojo prijetno noto in poudariti privlačnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ni nujno, da se držite enih in istih pravil in navad. Tokrat lahko tudi nekoliko improvizirate. Odpravite se na soočenje, bodite kljub nežni luni v tehtnici odločnejši.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes se boste ukvarjali z ljudmi, ki vas nekako ne razumejo ali vse jemljejo veliko bolj površno kot vi. V prijateljstvu bo prišlo do pozitivnih premikov, ljubezensko morje pa bo nemirno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prihaja več opravkov z znanko ali sorodnico, ki vas lahko zmede s svojimi vprašanji. Naenkrat boste s pomočjo lune v tehtnici ugotovili, da je med vama več razlik, kot ste si predstavljali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo bo močno vplival na vas, čeprav tega nočete priznati in trmasto nadaljujete po svoje. Vsekakor pa premislite, ko bo nekaj več besed o nadaljevanju določenega razmerja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 15. oktobra 2020

Z vplivom lune v tehtnici, boste začeli ocenjevati sami sebe in ljudi okoli vas. Potrebno bo veliko, da boste doumeli, da sami nikakor ne morete premakniti sveta.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse bo danes potekalo po načrtih. Vsaj popoldan poskusite pozabiti na nekaj starih preglavic, ki se bodo začele razpletati postopoma. Mnoge med vami čaka strasten večer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nič vam ne gre od rok, zato je najbolje, da si vzamete več časa za počitek. Lahko ste brez značilnega občutka slabe vesti, tudi zato ker morate glede določene zadeve še počakati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nočete popustiti, igrate se z besedami in izzivate, tudi zato ker imate občutek, da vas ogrožajo tisti, ki jim ne zaupate preveč. Nekdo pa je morda zaradi tega ljubosumen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes se boste najprej sprli z nekom, ki se vam nikakor ne more upreti, saj so njegovi ali njeni argumenti precej šibkejši. Nikar pa ne izgubljajte preveč časa ali energije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pri delu boste z luno v tehtnici uspešni, morebitna dogovarjanja bodo donosna. Če imate v načrtu kaj, kar je povezano z nepremičninami, zavihajte rokave. V ljubezni bo zadovoljivo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nečesa ne morete dokazati, saj je vse skupaj odvisno od vtisa, ki ste ga pustili v preteklosti. Morda je najbolje, da vse skupaj pustite na stranskem tiru in se odpravite na lepše.

Ne zamudite VIDEO MESEČNI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER