Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 12. oktobra do 18. oktobra

V ponedeljek, ko bo luna v levu bo vse skupaj potekalo manj obremenilno. Tudi če vas čakajo težke naloge ali kakšne pomembne prelomnice, se boste znali pogumno odločati in se zbrati. S samozavestnim suverenim pristopom vam tudi najbolj vsiljivi ne bodo uspeli pokvariti dneva. Ves čas boste želeli nekaj početi ter ustvarjati.

V torek ob 6.56 uri preide luna v znamenje device.

Resen čas, poln želja po napredku in povečane vztrajnosti. Tudi če vas bo vabila ljubezen, se ne boste zlahka odtrgali od dela in obveznosti. Na področju financ boste skušali graditi čim bolj trdne temelje, ki lahko dolgoročno vodijo v uspešne korake. Zanimalo vas bo vse, kar je povezano z vašim telesom, počutjem ter prehranjevalnimi navadami. Sedaj si boste lažje postavili smernice ter se jih tudi držali. Skratka, kariera bo tudi v sredo na vrhu vaših zanimanj. Globokim čustvenim zapletom se boste modro izognili. Na tem področju se boste zadržali vseh pripomb.

blankV četrtek ob 7.54 preide luna v znamenje tehtnice.

Lahkotnost, umirjenost in radovednost vas vodijo v simpatične energije. Vse kar je povezano s področjem mode in lepote bo postalo bolj aktualno, privlačno in zanimivo. Znali se boste urediti tako, da se boste v svoji koži kar se da dobro počutili.  Všeč vam bodo lepe oblike in situacije, ki bodo urejale vaš tempo.

V petek prihaja Mlaj, ki bo ugodno vplival na vaše pomembne odločitve.

Hrepeneli boste po novih prijemih, drugačnih vibracijah in po tem, da se končno premaknete iz določene točke ter spregledate vse kar je novega.

V soboto ob 7.05 uri preide luna v znamenje škorpijona. Pričakujte nepričakovano dogajanje, veliko strasti ter nič prilagajanja s strani drugih. Želeli boste izstopati in poudariti tisto, kar smatrate da je za vas ključnega pomena. Nikar ne iščite odgovorov tam, kjer že v naprej slutite, da jih ne boste našli. Sprostite se, namesto da ste ukleščeni v kalup negativne energije.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN