Tedenski horoskop 16.9. – 22.9.2019

Tedenski horoskop
Tedenski horoskop

V teden boste stopili polni pričakovanj

V tednu pred vami prihaja prijetna konjunkcija med Luno in uranom. Zato pričakujte kakšno nenavadno spremembo ali presenečenje. Dogajanje se bo tekom tedna stopnjevalo. Sonce v devici vas bo nekoliko držalo nazaj, tako da v vsako tveganje, ki se bo pojavilo ne boste skočili. Raje se boste rokovali s preverjenimi metodami, tudi na področju čustev se boste boljše počutili tam, kjer vas resnično dobro poznajo.

Pomembno bo tudi zaupanje, ki ga boste želeli popeljati na višjo stopnjo. Najlažje bo izvedljivo v nedeljo, ko prihaja vpliv zadnjega krajca. Največ dobrih energij lahko pričakujete rojeni v znamenju bika, dvojčkov in raka, nekaj težavic pa boste deležni rojeni v znamenju ovna, kozoroga in rib.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zunanji pritiski vam tudi zasebno ne bodo dali miru, vznemirjali vas bodo na vsakem koraku. Premislite, ali je res vse skupaj vredno vaših skrbi in energije. Natančno in smotrno si organizirajte teden. V nasprotnem primeru boste postajali vedno bolj nervozni in nemirni, celo zaradi popolnoma nepomembnih malenkosti. Nedelja z luno v raku bo priklicala na plano nežnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ljubezni ste lahko veliko bolj sproščeni. Sredi tedna, ko bo luna v vašem znamenju, si boste vzeli več časa za ljubljeno osebo, kar pa prijateljem ne bo všeč. Naredite tako kot čutite da je prav. Znašli se boste v nenavadnem položaju, ki bo kradel vašo energijo. Enostavno morate brati med vrsticami, čeprav nimate interesa in se vam vse skupaj zdi že malce preveč obremenilno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

S svojo samozavestjo boste praktično neustavljivi, toda v družbi se potrudite prisluhniti, saj vas bodo boljše sprejeli. Srečanje v sredini tedna bo izredno zanimivo in hkrati polno novih spoznanj. Rešitve za določen problem ne boste našli tako hitro, kot ste pričakovali. Ne odvrzite puške v koruzo, ampak bodite nekoliko potrpežljivi in prepričani v svoje dosežke.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni se vam ponuja nekaj, kar ni preveč podobno vašim željam. Vse skupaj diši po prijateljskem odnosu, kar vam tokrat žal ne bo dovolj, saj si želite več. Želite si nekaj konkretnega in proti koncu tedna boste imeli možnost, da se vam uresniči nekaj vznemirljivega. Izžarevali boste posebno energijo, ki bo v nedeljo nalezljiva za okolico.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse vam bo veliko lažje, ko boste sprejeli, da nekaterim stvarem pripisujete prevelik pomen. Ne oklevajte z večjimi odločitvami, ki vam lahko prinesejo uspeh. Energija vam bo proti koncu tedna, ko bo luna v dvojčkih zelo pogodu. Življenje se bo vrtelo z vam ljubo hitrostjo, kar vam bo pisano na kožo. Pustite se navdušiti in počasi boste dosegli premike naprej.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V prvih dneh tedna, ko bo luna v biku, boste vzor in inspiracija drugim, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo. Morda boste inspiracija tudi v romantičnem smislu. Svoje občutke in čustva boste voljni razlagati drugim, a bodite pazljivi, komu jih zaupate. Od četrtka, do konca tedna pazite, da vas ne potegne v zadeve, ki se vas popolnoma nič ne tičejo, saj zgodba ne bo enostavna.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prve dni v tednu ne boste ravno objektivni. Sicer pa vaši čustveni odzivi niso povsem napačni, včasih so zelo modri in logični. Če boste raziskali svoja čustva, boste ugotovili marsikaj zanimivega in razburljivega. Od sredine pa do konca tedna bodo zvezde na vas delovale izrazito spodbujevalno, zato bo čas zelo ugoden za napredek in dvig na lestvici priljubljenosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaši notranji občutki lahko vsako nalogo naredijo zares preprosto, a treba jih bo poslušati. Položaj zvezd bo za vas sicer zelo ugoden, kakorkoli se boste pač že odločili, vendar poskusite ostati bolj zbrani. V zadnjih dneh tedna se boste o pomembni zadevi odločili instinktivno, a bi bilo bolje, če bi lahko vse skupaj še enkrat dobro premislili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Niste brez idej, čeprav vas še vedno ovira negotovost, ki samo zmanjšuje vašo energijo. Vsaj sredi tedna si vzemite več časa za šport in sprostitev v odlični družbi. Pod vplivom ugodnih planetov pričakujete, da boste vse skupaj, kar se je zakompliciralo rešili zelo hitro. Nekdo bo pritegnil vašo pozornost. Prepustite se v nedeljo spogledovanju, ki bo zelo prijetno!
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj, kar čakate že nekaj časa, boste končno dobili in takoj vam bo odleglo, saj ste že utrujeni. Poslovne zadeve boste vseeno preložili, saj bi se radi zavzeli tako kot je treba. Konec tedna se umirite in si enkrat za spremembo življenje ogledujte iz druge perspektive. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli, sprejmite lepe komplimente in uživajte v radostnih trenutkih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V teden stopate kritično usmerjeni. Ne boste si mogli pomagati, da ne bi povedali svojega mnenja, ki pa ga nekdo ne bo najboljše prenesel. Bodite pozorni predvsem na način in ton svoje komunikacije. Na srečanjih boste neučakani, v službi pa vas rešuje pomoč v zadnjem trenutku, ki je nikakor niste pričakovali. Rešujejo vas prave besede, zato pazite na pravo komunikacijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Videli boste, koliko dobrih prijateljev imate in koliko podpore prihaja k vam iz njihove strani, kar vas bo v prvih dneh tedna, ko se bo luna sprehajala po biku presenetilo. Ostajajte odprti za priložnosti in jih pogumno udejanjite. Imate nekaj možnosti za izbiro, čeprav ste še vedno nedoločni in trmasti. Napak nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila prav v ta dejanja, kar vas bo spravilo v dvome.