DVOJČKI IZOGNITE SE STRESU IN ZAŽIVITE BOLJ POLNO

Dvojčki izognite se stresu.
Dvojčki izognite se stresu.

Dvojčki, izognite se stresu z uničevalci stresa, ki vas vodijo v lepše življenje.

Ko se dvojček znajde v stresnem obdobju ali trenutku, nemudoma vzame telefon in pokliče zaupanja vrednega prijatelja. To je popolna odločitev, saj bo poslušanje objektivnega mnenja opazovalca omogočilo dvojčku nov vpogled v stresno situacijo. Če se želite izogniti stresu, črtajte vse, kar vam preprečuje, da nadaljujete s svojo razigranostjo in navdušenjem.

 

Zamenjajte okolje, odpotujte za nekaj dni in se usmerite v spremembe. Saj boste le tako hitro pozabili na stresne situacije. Vsak problem boste rešili hitreje, če boste oddaljeni od vsakodnevne rutine, ki vas omejuje. Če imate brata ali sestro, ki vam je vedno svetoval, ko ste odraščali, lahko v času stresa najdete v njih odlično zdravilo, iskren pogovor.

blank

Dvojčki, izognite se stresu

Zračna znamenja ste na prvi pogled zelo vedra in neobremenjena, vendar pod kožo zelo občutljiva in podvržena stresu ter tesnobi, še zlasti dvojčki. Ker mora v vašem življenju vedno biti kakšen zanimiv scenarij, lahko dnevne tegobe ali resne napetosti ali težave premostite s filmskim večerom, ki naj ima na meniju res smešno komedijo, seveda s srečnim koncem.

Zapomnite si: Z vsakim, ki ga srečate, ravnajte tako, kot si želite, da bi drugi ravnali z vami in izognili se boste stresu.

KLJUČNI DEJAVNIKI, KI VAS BODO POZITIVNO MOTIVIRALI: gledanje smešne komedije, ureditev prostora za sproščanje, skoncentrirano branje knjige.

POZITIVNA AFIRMACIJA:  V moje življenje vstopajo nove energije in ljudje.

Povzeto po članku pripravljenem za Sensa.si.