Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Darja Gajšek in Alen Janković?

Alen in Darja pripadnika zemlje druži veliko skupnega. Sta ljubitelja finančne varnosti in fizičnega udobja. V smeri razmišljanja in komunikacije sta skupaj preprosto srečna, strastna in pripravljena poskusiti tudi kaj ekstremnega. Oba sta blagoslovljena z darovi pameti, iznajdljivosti in praktičnosti. Vse našteto jima omogoča odlično skupno prihodnost.

Alenov Mars v devici je v trikotniku z Darjinim soncem v biku. Vpliv je odličen za dolgoročno ujemanje ter poroko. Alen dosledno izraža svoje želje, Darja pa je navdih, spodbuda, upanje in vera razmerja. Za njun odnos je značilna intenzivna spolna privlačnost, prepletena z iskreno ljubeznijo. Uresničevanje skupnih ciljev je enostavno in v odnos prinaša dolgoročno srečo. Ko ima eden izmed njiju težave, mu zna drug takoj nesebično priskočiti na pomoč.

Alenov Mars v znamenju device je v trikotniku z Darjino Venero v biku.

Alen je zelo energičen kar prinaša v razmerje napetost, ki pa lahko v pozitivni smeri pomaga pri vzpostavljanju in ohranjanju trajnega in dolgotrajnega odnosa. Njun odnos je napolnjen z občutkom sodelovanja in harmonije. To je odličen vpliv za dolgotrajno prijateljstvo in srčne vibracije.

Alenovo Sonce v devici je v trikotniku z njenim Soncem v znamenju bika, kar nakazuje, da jima duh sodelovanja in harmonije omogoča, da delujeta optimistično.

Skupaj ustvarjata materialno in duhovno bogastvo in srečo, saj življenjski slog enega, nudi priložnosti za rast drugega. Naklonjena sta si tudi v smeri družinskih tradicionalnih zadev in se podpirata ne glede na razlike, ki se morda pojavijo.

Alenovo Sonce v devici je v trikotniku z njenim Jupitrom v znamenju dvojčkov, kar nakazuje na velike razlike v ideologiji, ki so zelo pomembne za razvoj odnosa. Lahko pa se pojavi tudi neusklajenost vrednot zaradi razlik v prepričanjih, časti, dostojanstvu ali izobrazbi. To lahko povzroči med njima iskanje samostojnosti, kar je osrednja točka morebitnih prepirov in nesoglasij. Njun odnos spremljata zabava in vznemirjenje.

Alenovo Sonce v devici je v trikotniku z Darjinim Saturnom v kozorogu, kar med njima ustvarja trezen in razumen odnos. Darja uporablja svojo modrost, da usmerja Alena, hrani njegov optimizem in mu pomaga, da uresniči svoje potenciale na lažji način. V njunem razmerju so pomembni cilji, ideali in sposobnost črpanja tradicije preteklosti. Močan poudarek daje ta vpliv rasti obeh partnerjev.

Alenov Merkur v znamenju tehtnice je v kvadratu z Darjinim Saturnom v kozorogu.

Alen uporablja svojo inteligenco, da nezavedno izziva meje in modrost Darje. Saturn simbolizira zavzetost in počasno gibanje k produktivnim ciljem. Ta vpliv je lahko ovira za svobodo izražanja. Če bo Alen poslušal nasvete Darje, obstaja možnost, da postaneta bolj premišljena in se naučita povedati na glas, tisto kar čutita znotraj. Oba si lahko nenehno zastavita vprašanja o svoji vlogi v zvezi, vendar kasneje prihajajo tudi odgovori.

Alenov Jupiter v raku je v konjunkciji z Darjinim Marsom v raku, kar v odnos prinaša ekspanzivnost.

Druži ju veliko dejavnosti, vendar morata bolj natančno določiti jasne cilje. Zanimanje za šport, igre in potovanja je njuna tesna povezava, ki ju združuje tudi dolgoročno. Med seboj se nenehno aktivirata, kjer Mars deluje preko nagona, Jupiter pa skozi razumevanje. Če ohranjata občutek za ravnovesje, se lahko odnos ves čas polni s čustvi in ​​navdušenjem.

Alenov Saturn v kozorogu je v opoziciji z Darjinim Marsom v raku. Alen v tem razmerju predstavlja kristalizirana pravila, tradicijo in formalnosti, katerih Darja ne sprejema zlahka. Kot rezultat dobrega razumevanja bi moral Saturn podariti Marsu svobodo, da lažje pridobi občutek lastne vrednosti.

Alenovo Sonce v devici je v trikotniku z Darjinim Neptunom v kozorogu.

S tem vplivom se moč ljubezni in svetlobe pomešata v mehko estetsko kombinacijo, udobno in pomirjujočo za oba. Ta odnos vsebuje obilo topline, umetniške ustvarjalnosti in tiho razumevanje. Alen je zaljubljen v sanje, Darja pa sebe dojema kot del teh sanj. Svetloba, ki prihaja iz njegove strani, osvetli domišljijo in krepi njen ego.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi HOROSKOP ZNANIH: ROBERT KOROŠEC IN NINA RAKOVEC