Moja omara in moj stil glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni

Vsaka izmed vas ima svoj stil, svoje prioritete in svoj občutek, kaj ji je na področju mode všeč in kaj ne. Tudi omaro nekatere izmed vas pospravljate zelo rade, drugim pa to ne pomeni glavne prioritete.

OVNICA

Arhetip bojevnice služi ovnici za zaščito njene identitete. Ovnica se s svojo notranjo samozavestjo sooča s svetom, zato je občutek udobja zanjo ne glede na okolje bistvenega pomena. Eleganten, športen stil je zanjo najboljša izbira, primeren za pisarno. Njeno fizično telo mora čutiti, da je opaženo. Njen vladar Mars ji podarja drznost. Njena omara ni nikoli popredalčkana, ovnica se odlično znajde v svojem neredu.

Moja omara in moj stil glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni

BIKICA

Zemeljska, trdna in zanesljiva energija služi za usmerjanje osebnosti v metodično in praktično delovanje. Mirnost, preprostost in prijetnost so njeni zavezniki na področju mode. Bikica ceni klasičen videz in čuteče tkanine. Rada kupuje klasične blagovne znamke, ki presegajo trende. Njena vladarica čutna Venera ji podarja prestižno noto in občutek za usklajevanje barv. Njena omara je skrbno pospravljena in seveda polna umirjenih barv.

DVOJČICA

Radoveden, ter hkrati razigran pristop k življenju služi dvojčici za vključitev v aktiven, navzven usmerjen odnos s svetom. Dvojčica zelo rada eksperimentira in probava nove trende, tako da je njen slog unikaten in hkrati zelo opazen. Dodatki in pridih mladosti ji podarjajo večno svežino, zelo rada ima tudi živahne barve. Njena vladar je Merkur, zato se rada o modnih kosih najprej posvetuje. Njena omara je razmetana, polna živih vzorcev, vendar nje ta kaos sploh ne moti.

Moja omara in moj stil glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni

RAKICA

Občutljiv, nežen in subjektiven pristop k življenju pomaga rakici, da se zaščiti pred negativnimi vplivi. Ustvarjalnost, svežina in minimalizem so na področju mode njeni zavezniki. Ona je v sozvočju z mehkimi in čutnimi materiali. Klasičen slog, s pridihom elegance je njena najljubša izbira. Prevladujejo bela in pastelni odtenki. Njena vladarica Luna ji dodaja prefinjenost, živih vzorcev ne mara. Njena omara je vedno zložena kot iz škatlice in seveda barvno usklajena.

Preberite tudi MODNE NAPAKE, KI PREPREČUJEJO DA ZASIJETE

LEVINJA

Ustvarjalna, ponosna levinja usmerja svojo energijo v igriv in močan pristop. Samozavest in upati si sta njena modna zaveznika. Njen cilj je, da njen stil vsi opazijo in seveda tudi pohvalijo. Če se želi dobro počutiti v lastni koži, potrebuje priznane blagovne znamke, ali vsaj kakšen drag kos nakita. Njen vladar je Sonce, zato je levinja tista, ki bo oblekla tudi najbolj drzen kos oblačila. Njena omara ni nikoli dovolj velika, saj je levinja prava navdušenka, ki enostavno mora imeti vedno nova oblačila.

Moja omara in moj stil glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni

DEVICA

Analitično naravnana devica ima rada stil, ki sporoča, da je vedno urejena. Ona je običajno zelo neprizanesljiva do sebe, ko gre za videz. Medtem ko se počuti bolj udobno v urejenem in strukturiranem videzu, si prizadeva, da bi ga sestavila po naravni poti. Udobje je zanjo pomemben dejavnik in privlačijo jo blagovne znamke, ki so modne in funkcionalne. Njen vladar je Merkur, zato si včasih dovoli tudi čez mejo in obleče nekaj nenavadnega. Je zmagovalka, ko govorimo o urejeni omari.

Preberite tudi CVETLIČNI VZORCI, KI PRIČARAJO PRIKUPEN VIDEZ

TEHTNICA

Umetniško usmerjena tehtnica za dobro delovanje in ohranjanje ravnovesja potrebuje usklajenost. Tako v življenju, kot tudi na področju mode. Lepota, estetika in nežne barve so njeni modni zavezniki. Ne glede na njen stil ona vedno deluje zelo urejeno. Zna kombinirati in tudi svetovati na področju mode. Njena Vladarica Venera jo na področju mode postavlja na mesto najbolj privlačno urejenih žensk. Za svojo omaro si zna tehtnica vzeti čas.

Moja omara in moj stil glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka obožuje prodoren stil ter intenziven poudarek namenja dodatkom. Poseben stil, strastne nianse in pogum so na področju mode njeni zavezniki. Škorpijonka se mora počutiti opaženo in vsaj malo seksi. Njena vladarja Mars in močan Pluton poudarjata trde in stroge linije, ki poudarjajo njeno strogost. Omara je prostor, kjer škorpijonka zaživi, uživa v pospravljanju in predvsem v svojih živahnih kombinacijah.

Preberite tudi BARVE: LETNI ČASI IN ŠTIRJE TIPI LJUDI

STRELKA

Strelka je sicer rada urejena, vendar so zanjo v življenju bolj pomembne druge zadeve, zato ne spada med najbolj aktivne modne navdušenke. Spontanost, preprostost in sproščenost so na področju mode njeni zavezniki. Strelka ljubi modro barvo, všeč so ji tudi široki, udobni kroji. Ona ne hrepeni po tem, da bi bil njen stil opažen, saj s tem ni niti malo obremenjena. Njen vladar Jupiter ji ponuja dobre občutek za izbiro oblačil, zato nikoli ne bo kupila nečesa, česar ne bo nosila. Njena omara je kot tempirana bomba.

KOZORGINJA

Resen, metodičen pristop kozoroginjo motivira k discipliniranemu in klasičnemu slogu. Premišljenost, hladne barve in eleganca so njeni zavezniki na področju mode. Kozoroginja se počuti udobno, ko ima nadzor nad svojim videzom. Iščete kakovost in zanjo je zelo pomembno, da se oblači kot profesionalka. Njen vladar Saturn ji dodaja resnost, ki jo zna odlično uporabiti, ko ustvarja svoj stil. Omara je prostor, ki kozoroginjo pomiri, saj je vedno urejena.

Moja omara in moj stil glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni

VODNARKA

Individualistična, osredotočena vodnarka ima zagotovo svoj stil. Takšen, ki ga nima nihče, poseben in predvsem izstopajoč. Žive barve, nenavadne kombinacije in glamuroznost so njeni zavezniki na področju mode. Tudi če nosi uniformo, jo bo nekako preuredila, da bo izgledala bolj zanimivo. Ona se veno počuti udobno s tem, kar si izbere. Uran in Saturna, njena vladarja jo večkrat držita nazaj, še posebej takrat, ko je vzorcev resnično preveč. Njena omara je polna živahnih dodatkov in zelo nasičena.

Preberite tudi POLETNI TIP ŽENSKE: MODNE SMERNICE

RIBICA

Globoka, občutljiva in nežna ribica obožuje minimalističen stil, najraje v svetlih barvah. Bela barva, nežne tkanine in čipka so njeni zavezniki na področju mode. Ribice lahko nosijo skoraj vse in vedno se počutijo udobno. Z modnim slogom izražajo skrivnostnost, čarobnost in privlačnost. Njena vladarja Neptun in Jupiter umirjata njen videz, tako da jo usmerjata k temu, da doda tudi nekaj črne barve. Njena omara je skrbno zložena in pospravljena. Vse je na svojem mestu.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi SPOMLADANSKI TIP ŽENSKE: MODNE SMERNICE