Katera modna napaka je vaša pogosta stalnica?

Vsako znamenje kdaj naredi napako pri izbiri stila, frizure, make-upa in ostalih modnih podrobnosti. Modne napake, ki jih počnemo vsi, večkrat preprečujejo, da bi iz-gledale čudovito, popolno ter tako, da se v svoji koži in oblačilih ves dan počutite dobro in udobno. Modne napake, ki preprečujejo, da zasijete.

Večje modne napake, ki preprečujejo da zasijete

To je moja zgodba… LEVINJA, DVOJČICA

Skodelica hladne kave v eni roki, krtača v drugi roki in samo eno vprašanje v glavi: “Kaj naj danes oblečem?” To je velika napaka, ki vas bo že zjutraj spravila v slabo voljo in zanesljiv recept, da zamujate na delo, študij ali pomembno srečanje. Se sliši znano? V takšni situaciji preprosto ne morete doseči popolnega videza.

Toda temu stresu se lahko zlahka izognete tako, da se disciplinirate in se že zvečer odločite kaj boste oblekli.

Modne napake, ki preprečujejo da zasijete
Modne napake, ki preprečujejo da zasijete

Modne napake ki preprečujejo da zasijete

To je moja zgodba…ŠKORPIJONKA, OVNICA

Napaka, ki vas lahko stane tudi prehlada je, da se v hladnem vremenu premalo oblečete v upanju da boste izgledale privlačno, v resnici pa potem delujete, ko začne močno deževati in se shladi vse prej kot to. Plašč bele barve na deževen dan ne izgleda prav lepo, tudi če je to nov kos v omari. Prav tako ni primerno da sredi mrzle zime nosite fine svilene nogavice. Pomembno je, da se zavedate pomena svojega zdravja in se naučite oblačiti stilsko, a hkrati primerno vremenu in letnim časom.

Rešitev je, da se zazrete v svojo omaro in oblačila razdelite na dva predala, toplega in hladnega.

To je moja zgodba…RIBI, BIKICA

Napaka, ki vam preprečuje popoln videz je tudi, da nosite oblačila, ki ne ustrezajo vaši velikosti ali številki. Skoraj zagotovo imamo vsi poseben par kavbojk, za katere upamo, da jih bomo oblekli. Ampak te kavbojke so za številko ali dve manjše, torej naj ostanejo v omari, kot spomin na dobre čase. Preozki ali preveč ohlapni ali celo popolnoma neprimerni kroji glede vaš tip telesa vas bodo samo naredili smešne, vas morda celo postarali, zagotovo pa se v njih ne boste počutili popolno.

To je moja zgodba…OVINCA, STRELKA

Napaka, ki je običajno uporabljena pri bolj površnih posameznikih je rahlo zmečkan videz, prisotnost oblog, razmazanost ličil, nitke ali mačje dlake. Vse to lahko sicer ignorirate in upate, da nihče več ne bo opazil. Boljša možnost pa je vsekakor, da jim namenite več pozornosti in jih skušate odpraviti.

Rešitev je, da v torbici vedno nosite lepljiv valjček za odstranjevanje  in majhno ogledalo.

Modne napake, ki preprečujejo da zasijete
Modne napake, ki preprečujejo da zasijete

Manjše modne napake, ki preprečujejo da zasijete

To je moja zgodba…VODNARKA, RAKICA

Barvne kombinacije lahko ustvarijo čudovit videz, lahko pa povzročimo da pritegnemo preveč pozornosti, saj izgledamo kot semafor ali kakšna druga podobna prispodoba. Izbira popolne barvne sheme na tem področju je težavna naloga. Barve se morajo med seboj dobro kombinirati in uskladiti z vašim videzom. Če nimate časa za preučevanje barvnih kombinacij, ostanite večkrat pri klasiki črne in bele, s katerima ne morete zgrešiti. Da pa vse skupaj začinite, lahko dodate rdečo barvo.

To je moja zgodba…KOZOROGINJA, DEVICA

Napaka, ki je bolj redka je izbira nenavadnih in preveč vpadljivih vzorcev ali grafik. Bodite previdni pri izbiri. Tudi znameniti leopardji odtis lahko v eni kombinaciji prinese plemenitost in divjino v drugi kombinaciji pa deluje ceneno in celo vulgarno.

Če niste ravno prepričani, kako nositi in kombinirati vzorce in grafike, je bolje, da se jim izognete.

Preberite tudi LASJE: MAJHNE IN VELIKE LEPOTNE NAPAKE