Dnevni horoskop za torek 20. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 20. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za torek 20. oktober 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Raje boste v današnjem dnevu poslušali kot govorili, toda znali boste sočutno prisluhniti tudi tujim težavam, svetovati in pomagati.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Svobodna volja vas danes lahko popelje do pomembnih spoznanj, vendar kljub temu ne omahujte, ko naletite na meje.

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija.

Danes praznuje Klemen Prepelič: Astro profil

Sonce ima v znamenju tehtnice, zato že na prvi pogled deluje umirjen in uglajen. Zanj ni pomembnejšega, kot so prijetni odnosi, mir in razumevanje. Za ljubi mir se pogosto podredi v odnosih, kar ga lahko vodi v nezadovoljstvo. Za dober partnerski odnos bo naredili vse, kar je v njegovi moči, nedorečenosti ne prenese.

Mars ima v znamenju raka, zato mu lahko pripišemo sramežljivost, zadržanost in previdnost. Nikoli takoj ne zaupa tujcem, zato ob prvem stiku zavlačuje s svojo predstavitvijo. Ima zelo natančen spomin, je zelo dober prijatelj, ki vedno drži besedo in se čuti odgovornega za vse, kar je obljubil.

Danes praznuje Lea Bernetič: Astro profil

Ker se je njeno Sonce ob rojstvu nahajalo v znamenju Tehtnice, njena osebnost predstavlja strmenje k uravnovešenemu, umirjenemu in skladnemu življenju. Lahko je zelo dinamična in energična, toda izzivov v večini ne ustvarja sama, ampak jim v življenju spretno sledi. Stiki z ljudmi jo vsekakor poživljajo, zna pa uživati tudi v svoji samoti.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Leva. Rada ima udobno življenje, zato potrebuje določeno materialno zagotovitev. Je praktična in vztrajna, pa tudi ambiciozna. Ima dober smisel za humor, včasih je  pravi zabavljač s praviloma močnim in globokim glasom. Njen Jupiter se je ob rojstvu nahajal v Škorpijonu, zato  energijo za premikanje gora črpa iz notranje moči in poguma. Verjame, da se nič ne zgodi brez razloga, ko prisluhne svojemu srcu, preprosto čuti, kaj ji je kdaj najbolje narediti.

Mir pride od znotraj, ne iščite ga zunaj.

Buda

Kaj pravi dnevni horoskop za torek 20. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Mirče Acev, makedonski narodni heroj
Ivo Pogorelić, hrvaški pianist
Boris Strel, slovenski alpski smučar
Mihail Štalenkov, ruski hokejist
Snoop Doggy Dogg, ameriški rapovski glasbenik

Na današnji dan je bilo uradno odprtje operne hiše v Sydneyju. Rodil se je sir James Chadwick, angleški fizik, nobelovec in Bela Lugosi, madžarsko-ameriški filmski igralec. Umrla je Jovanka Broz, vdova Josipa Broza Tita in France Bučar, slovenski pravnik in politik, Dane Zajc, slovenski pesnik, dramatik, esejist.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 20. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne bodite presenečeni, če vas bodo danes, ko bo luna v strelcu obremenile določene zakonitosti. Ko ste stopili v določen krog, bi se morali zavedati, da morate marsikaj vzeti v zakup.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko stvari se vam je na področju dela nakopičilo, zato je zdaj primeren čas, da si napolnite baterije. Pojdite v naravo, kajti to bi vas pomirilo in sprostilo v pravem smislu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tistim, ki vas ne poznajo dobro, ni treba pojasnjevati, zakaj ste se odločili za določen drzen korak. S pomočjo prijatelja se boste končno rešili velikega bremena na področju kariere.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Denarju boste danes kljub vplivu lune v strelcu posvečali malo manj pozornosti, kot ponavadi. Ukvarjali se boste z drugimi zadevami. Kljub temu pa se stanje na računu ne bo bistveno spremenilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar ne pozabite, da za dežjem vedno posije sonce. Oddahnili si boste od vseh obveznosti in z luno v zemeljskem znamenju zadihali sproščeno. Čustva bodo realna in iskrena.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 20. oktobra 2020

Težko boste danes, ker boste notranje nemirni zdržali na enem kraju dalj časa. Uživali boste v raziskovanju in dinamiki. Poglejte na težave, ki so vas pred časom še spravljale v slabo voljo z drugimi očmi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes ko bo luna v strelcu več pozornosti posvetite svojemu telesu. Začnite se pravilno prehranjevati, več gibati in predvsem misliti bolj pozitivno, saj vam bo ta vpliv vse skupaj olajšal.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zapirate se vase, ter nočete slišati prave resnice. Pravzaprav se ponavlja nekaj, čemur ste se hoteli izogniti. Pazite v odnosih s tistimi, ki so trenutno močnejši in bolj iznajdljivi od vas.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Do ljudi, ki vas obkrožajo boste imeli simpatične in spontane odnose. V službi boste jasno predstavili svoje želje in cilje. Prisluhnili vam bodo, saj bo želja po napredku z luno v vašem znamenju na prvem mestu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Imeli boste občutek, da ste našli nekaj, po čemer že dlje časa hrepenite. Tokrat se lahko z bližnjimi pogovorite tudi o resnejših zadevah, kot je skupna dejavnost ali preurejanje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Lahko si oddahnete saj se bodo finančne težave z vplivom lune v strelcu končale in ponovno boste zadihali. Vztrajnost vas bo pripeljala do željenega uspeha in občutka varnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z domiselno zvijačo boste privarčevali veliko energije in tudi nekaj denarja. Vseeno ne imejte slabe vesti, saj z njo ne boste danes nikogar prizadeli ali celo oškodovali.

Preberite tudi Mesečni horoskop oktober ali Lifestyle astro namig.