Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 19. oktobra do 25. oktobra

V ponedeljek boste stopili s pozitivno energijo lune v znamenju strelca. Kljub vsem negativnim informacijam bo ta vpliv okrepil dobro počutje. Vseeno vam bo za težave, ki so vas še pred kratkim obremenjevale in z lahkoto se boste dogovorili o vseh podrobnostih. Lahkotno vzdušje bo primerno tudi za krepitev vezi s samim sabo v smeri pozitivnega razvoja. Kjerkoli se boste nahajali, bo prisoten smeh, ter glasno, a neškodljivo besedno bojevanje. Neobremenjeno boste vzpostavljali povezave, ki se lahko tudi obdržijo v prihodnje.

Za nadgradnjo resnega odnosa boste tudi v torek premalo dosledni in objektivni. Brzdajte tudi ostre besede, ki so lahko posledica trenutnega nemira ali nervoze. Obremenilo vas bo vsako čakanje in dolgovezenje, saj boste delovali pogumno, hitro in brez kompliciranja.

V sredo, ko ob 8.43 uri luna prehaja v znamenje kozoroga, se bo vaša storilnost povečala, pojavi pa se lahko nezadovoljstvo na področju čustev.

Z ljubljeno osebo boste težko razčistili stvari tako sedanje, kot tudi tiste iz preteklosti. Nikjer ne bo odprte komunikacije in strasti, zato bo čas naklonjen organizaciji, strukturiranju, urejanju raznih birokratskih in nepremičninskih zadev.

blankZa boljše razpoloženje se v četrtek, ko boste čutili vibracije zemeljske energije odpravite v naravo in se skušajte poigrati s svojimi mislimi v tišini.

Izbirajte bolj samotne kotičke, kjer vas ne bodo motili. Znamenje kozoroga vlada zobem, kostem in kolenom, zato bodite na teh področjih še posebej previdni. Najbolj si lahko pomagate tako, da poskušate ostati v ravnotežju. S konjunkcijo med Luno in Jupitrom lahko pričakujete kakšno simpatično in srečno naključje, ki vas bo razveselilo.

Bolj se bo bližal vikend, bolj sproščeni boste, saj v petek ob 14.17 stopi luna v znamenje vodnarja.

S pridihom enostavnosti in entuziazma ter vplivom Prvega krajca boste boljše volje kot v preteklih dneh. Zavlačevati ne boste mogli, saj vas bodo energije pogumno vodile k novim doživetjem naproti. Ta pozicija s pomočjo svojih aspektov spodbuja zavedni prav tako tudi nezavedni del uma.

Izkoristite soboto za umske dejavnosti, obogatite svoje življenje s spiritualnimi zadevami in novimi idejami. Po drugi strani boste na čustvenem področju veliko bolj ravnodušni.

V nedeljo, ko se bo luna skozi dan sprehajala po vodnarju boste imeli občutek, da imate še ogromno dela na sebi. To ni čas za pretirane fizične napore, saj boste imeli proti večeru vedno manj energije. Ker se luna pozno zvečer zavihti v znamenje rib, bo noč zasanjana in romantična.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN