Dnevni horoskop za torek 15. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 15. septembra 2020.

Dnevni horoskop za torek 15. september 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan vrnitve Primorske k matični domovini. Skozi današnji dan se boste lažje srečali s svojim bistvom in sprejeli pomembno odločitev ob pravem trenutku.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Če ste ranjeni ali razočarani, boste danes to zelo težko skrili. Zaradi povečane ranljivosti lahko spregledate pomembno bistvo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 20.37 uri preide luna v znamenje device

Tekom dneva vas bo še objemala energija lune v znamenju leva. Kritike in razna negativna mnenja se lahko spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.
Imeli boste veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Zvečer bo čiščenje, na prvem mestu. Tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen čas za pričetek diete.

Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi. Ugajali vam bodo vsi barvni odtenki jeseni in zemlje, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, saj boste potrebovali kakšen lepotni ritual, da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij.

Danes praznuje Tommy Lee Jones: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v znamenju Device v XI. Hiši in ga usmerja v podjetnost in iznajdljivost na več področjih. Je zelo organizirana in učinkovita oseba, skromne narave, vendar pa absolutno preveč razmišlja in se obremenjuje, zato je verjetno pretirano kritičen in nagnjen k analiziranju, še posebej na ljubezenskem področju, kjer si večkrat sam zakomplicira zadeve.

Z luno v znamenju Bika je zelo družinski človek, ki ves čas hrepeni po tradiciji in urejenem družinskem življenju. Ascendent v znamenju Škorpijona je strasten in prodoren. Hitro je užaljen in zelo težko sprejema razne vrste kritike. Mars v Tehtnici nakazuje na nežnost in zelo umirjeno komunikacijo, ki ga rešuje pred konflikti.

Danes praznuje Oliver Stune: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Device, in sicer v 11. hiši, kar nakazuje, da je izredno organizirana in učinkovita oseba, skromne narave, vendar pa absolutno preveč razmišlja in se obremenjuje, zato je verjetno pretirano kritičen. Luna se nahaja v 7. Hiši Bika, kar pomeni, da je pridna, delovna in vztrajna oseba, ki ljubi življenjska zadovoljstva in je osredotočen na materialno, težko pa sprejema novosti in spreminja svoje mnenje.

Ascendent v Tehtnici opisuje, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu in užitkarstvu. Z Venero v znamenju Škorpijona je v ljubezenskih odnosih zelo strasten in si dolgčasa in rutine sploh ne predstavlja.

Kaj pravi dnevni horoskop za torek 15. september 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Agatha Christie, angleška pisateljica
Miško Kranjec, slovenski pisatelj, novinar
Željka Antunović, hrvaška političarka
Thomas Stangassinger, avstrijski alpski smučar
Harry Valižanski, britanski princ

Na današnji dan Japonska in Sovjetska zveza podpišeta pogodbo o vzpostavitvi miru. Rodil se je tudi Mikloš Küzmič, prekmurski porabski pisatelj. Umrl je Richard Wright, angleški klaviaturist in pianist Pink Floyd. V Milanu se rodi italijanski izdelovalec avtomobilov Ettore Arco Isidoro Bugatti, in legendarni kolesar Fausto Coppi.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 15. september 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Denar vam bo danes, ko bo luna v levu zelo pomemben. Morda boste prišli v kontakt z novim področjem, ki bo še kako zanimivo za vas, saj imate žejo po spremembi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zajelo vas bo nekaj, kar se dogaja v domačem okolju, in zato nimate ne časa ne energije za kar koli drugega. Vezani biki se morate potruditi, da bi ohranili mir, posebno zvečer, ko luna preide v devico.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite v današnjem dnevu, ko bo luna v levu z denarjem, saj izgubljate glavo zaradi malenkosti. Odločitev, ki jo boste sprejeli vseeno ne bo pregloboka in zlahka boste našli izhod.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste zaradi vpliva lune v levu še posebej družabni, v službi pa se boste želeli uveljaviti. Iz tega razloga boste izredno prilagodljivi, saj želite ustrezati pogojem nadrejenih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne obremenjujte se, če se nikakor ne morete zbrati, zato zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na dejstva in na govorice.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 15. septembra 2020

Kdor čaka, dočaka, kar boste spoznali v današnjem dnevu. Nekako ne boste sledili vsemu dogajanju. To pomeni le, da ste se preveč zaprli vase, kar boste zvečer, ko luna preide v vaše znamenje znali rešiti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nič več vam ni jasno in vedno znova vas privlačijo osebe, ki pametujejo, kaj bi bilo dobro za vas in kaj ne. Nekdo, ki se vam po daljšem času vrača v življenje vas bo opozoril na nekaj pomembnega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ljudem, ki so popolnoma drugačni se danes ne bi smeli preveč zoperstavljati, saj so lahko tudi maščevalni. Vseeno imate občutek, da boste tudi tokrat nekako prišli do svojega bistva.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pozanimajte se glede novosti s situacijo zadevo, ki vas najbolj obremenjuje. Res je, da imate prav, toda pot bo še dolga in pozor, da ne bi založili ali izpustili česa pomembnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skozi dan, ko bo luna v levu prihaja nekaj ljubezenskih pripetljajev. Tudi doma vas potrebujejo. Odločite se, komu boste dali prednost in se vsekakor potrudite. Vsak drugi pristop bo napačen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste zagnani s pomočjo lune v levu začeli nov projekt, ki bo napredoval tekoče in gladko. Dobro bi bilo, da spregovorite o vsakršnih izpopolnitvah, za katere mislite, da so potrebne.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse se dogaja na pravi način in odleglo vam bo, saj ne boste več sami za vse. Nekaj, kar je sicer odvisno le od vas, je skoraj že zaključeno, sicer pa ostanejo še drobne podrobnosti.

Preberite tudi: ČAKRE: PREHODNOST, DELOVANJE IN OSEBNA RAST ali NAJBOLJŠA VOZNICA ZODIKA IN NAJSLABŠA VOZNICA