Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 14. septembra do 20. septembra

V ponedeljek, ko bo luna v znamenju leva, bo sreča zagotovo na vaši strani, še posebej, če se rojeni v ognjenih znamenjih. Pripravite se na veliko priložnosti, ki vas bodo prebudile na vseh področjih. Ne iščite bližnjic, raje se z vsem kar se vam ponuja soočite. Še posebej z napredkom, ki se lahko zgodi nepričakovano in nariše nasmeh na vaše ustnice.

V torek ob 20.37 uri se luna pomakne v znamenje device, kar vas vodi v bolj resne odločitve. Več pozornosti in časa boste v sredo namenili poslovnim in finančnim zadevam, še posebej tistim, s katerimi ste v rahlem zaostanku. Ljubezenski zapleti, takšni in drugačni vas ne bodo preveč zanimali, saj boste preveč obremenjeni s svojimi mislimi. Če želite shujšati, je to ugoden čas, saj boste zelo disciplinirani.

V četrtek ob 20.56 uri se luna pomakne v znamenje tehtnice.

Vpliv Mlaja bo nagajal samskim in vezanim, saj boste težko popolnoma zaupali. Tudi prilagajanje ne bo ravno vaša vrlina. Samosvoji in trmasti se boste na vsakem koraku borili za svoj prav. Bolj pa boste nagnjeni k prijetnemu preživljanju prostega časa.

blank

Napetost in nemir se bosta v petek umaknila, končno boste zadihali svežino in se usmerili v nove dogodivščine.

Izkoristite ugoden vpliv za vključevanje v alternativne oblike zdravljenja in sprostitev. Marsikaj bo dišalo po neodločnosti, vendar vam bo vse skupaj le tako lažje šlo od rok, saj boste neobremenjeni in pripravljeni, podati se v akcijo brez odvečnega analiziranja. Čas je več kot odličen tudi za razširitev vaših obzorij, branje literature in ukvarjanje z glasbo.

V soboto boste skozi dan želeli biti čim lepši in čim bolj privlačni.

V večerne ure, ki jih bo polepšala luna v škorpijonu se boste podali razposajeno, polni pričakovanj. Sposobni boste napredovati in se spretno soočati z ovirami, ki se bodo morda pojavljale. Pripravljeni boste tudi na napredek, spremljalo pa vas bo nekaj ljubosumja.

Prepustite se v nedeljo svoji strastni domišljiji, saj lahko z njeno pomočjo ustvarite veliko zanimivega. Realna slika vam tokrat ne bo najbolj blizu, želeli se ji boste spretno izogniti. Nedeljsko popoldne bo razgibano in z veseljem se boste nasmejali vsaki šali, tudi na svoj račun.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN