Dnevni horoskop za torek 13. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 13. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za torek 13. oktober 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Veliko vam bo danes v odnosih pomenila odzivnost, če le te ne bo, lahko postanete nemogoči ali celo zagrenjeni.

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan: Danes boste zaradi skladnosti začutili, da prehajata zavest in fizično telo v novo stanje ravnotežja, v novo obliko energije, kar vam omogoča, da se osvobodite napetosti.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 6.56 uri preide luna v znamenje device

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili.

Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Všeč vam bodo zelenjavne kombinacije, o tem področju boste tudi več govorili in brskali po spletu.

Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi.

Danes praznuje Kelly Preston: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Tehtnice, kar nakazuje, da je umirjena, dosledna in premišljena oseba, ki ima v življenju skrbno zastavljene svoje cilje in se drži svojih prioritet. Spremembe ji niso najljubše, saj se ob njih zmede in izgubi, najbolj funkcionira na obstoječih tirnicah, ki ji nudijo varnost.

Z luno v znamenju Ovna je na ljubezenskem področju odločna, neustrašna, vodilna in prepričljiva. Ko se nečesa naveliča, se je hitro, brez obžalovanja sposobna usmeriti drugam. Njena čustva so intenzivna, vendar zna odlično uporabljati tudi svoj razum. Venera v znamenju Škorpijona ji podarja dodatno strast in močno komunikacijo, s katero z lahkoto prepriča vsakega omahljivega sogovornika. Mars v Levu ji vliva diplomacijo in čut za poštenost.

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Margaret Thatcher, britanska predsednica vlade
Patrick Nève, belgijski avtomobilski dirkač
Marko Prezelj, slovenski alpinist, gorski vodnik, fotograf
Kate Walsh, ameriška filmska in televizijska igralka
Wes Brown, angleški nogometaš

Na današnji dan z avtomobilom ThrustSCC, s prvim kopenskim vozilom prebijejo zvočni zid. Rodil se je Boris Fakin – Igor Torkar, slovenski pisatelj, pesnik in Makso Šnuderl, slovenski pravnik. Umrl je Marko Natlačen, slovenski politik, ban in Antonio Canova, beneški kipar.

Kaj pravi dnevni horoskop za torek 13. oktober 2020?

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 13. oktober 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ljubezni si lahko kljub vplivu lune v devici zastavite več. Partner ali prijatelj je že dojel, kaj si želite, zato presenečenje ne bo preveliko, vi pa boste zadovoljni s seboj, ker vam bo uspelo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pred seboj imate dovolj časa za več opravkov, popoldan pa za več počitka. Ne dovolite, da bi vas motili in vznemirjali tisti, ki preveč govorijo, a v bistvu ne povedo nič pametnega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pozitivni vpliv planetov vam bo danes prinesel priložnost ali nepričakovano darilo. Prav tako boste poskrbeli za vse denarne obveznosti, ki so vas v zadnjem času obremenjevale.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan z vplivom lune v devici je lahko malo napet. Paziti morate na komunikacijo in način, kako boste poskusili spremeniti vaš odnos do bližnjih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse se bo danes vrtelo okoli dokazovanja moči. Pomembno bo, kdo bo imel stvari pod kontrolo. Če ne bo nihče dokazal, da je zmožen urediti stvari, boste vse skupaj prevzeli v svoje roke.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 13. oktobra 2020

Danes se boste začeli spraševati, kam pravzaprav vodi vaša poslovna pot. Najverjetneje bo povod za takšno razmišljanje težava na delovnem mestu, ali pa vpliv lune v vašem znamenju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar ne pozabite na nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice, posebno če zadeva poslovno zadevo, ki je za vas ključnega pomena. Ne obremenjujte se z dodatnimi obveznostmi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Obdržite optimističen pogled na svet še naprej. Nikar pa ne dopustite, da bi vas zaradi vpliva lune v devici prevzela voljo po moči, saj lahko padete globoko.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na delovnem mestu bodo sodelavci sproščeni in zadovoljni, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vas. Izkoristite dano priložnost in poskusite morda vpeljati nov način dela.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes si boste zaželeli, da bi vas vsi pustili pri miru. Radi bi sami opravili nekaj stvari, ki so dolgo na vašem urniku. V ljubezni se zaradi lune v devici ne poigravajte preveč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prevzemite danes pobudo. Ni razlogov, da bi skrivali svoje želje. Vsekakor boste največ dosegli s pravim predlogom v pravem trenutku. Večer prinaša realen pogled na svet čustev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihajajo presenečenja, saj bodo poslovne ideje začele roditi sadove, rast bo hitra in zanesljiva. Ugotovili boste, da ste z luno v devici krepko presegli vaša pričakovanja.

Ne zamudite VIDEO MESEČNI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER