Dnevni horoskop za sredo 20. januarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 20. januarja 2021.

Dnevni horoskop za sredo 20. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prvi krajec je ugoden čas za izpeljavo načrtov, organizacijo, skratka vse, kar bo rezultate prineslo kasneje.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Težko se boste strinjali in prilagajali, saj vas bo vodil občutek, da veste in zmorete popolnoma vse sami.

horoskop danes luna v biku
Dnevni horoskop

Danes ob 19.56 uri preide luna v znamenje bika

Čez dan boste še pod vplivom lune v ovnu, o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti.

Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Zvečer pa je čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni.

Danas nastopi ob 22.01 uri Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb. Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Mikali vas bodo tudi spletni nakupi oblačil in obutve.

Danes praznuje Jože Potrebuješ: Astro profil

S Soncem v znamenju vodnarja je neodvisen, emancipiran, njegove ideje pa so zelo napredne. Ponazarja prispodobo prijateljstva, napredka, novosti in ekstravagantnosti. Družaben in svoboden, neobičajen in idealističen poudarja enakost in drugačnost. Veliko bolje se počuti v skupini podobno mislečih ljudi kot doma. Pogosto šokira, še posebej z novimi pravili, ki so popolnoma drugačna od ustaljenih vzorcev.

Z Luno v znamenju rib živi v svojem svetu in pogosto mu je marsikaj zaradi močne intuicije jasno, vendar ne želi priznati, ker je bodisi šibek, bodisi premalo direktnen. Pomembno je, da občuti realnost in okrepi povezavo med intuitivnimi vizijami in resničnim življenjem. Je rojen umetnik, ki tudi živi na svoboden način in se skriva pred vsemi resnimi omejitvami.

Kaj pravi dnevni horoskop, sreda 20. januar 2021?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Mathilde, belgijska kraljica
  • Petra Rampre, slovenska tenisačica
  • Owen Hargreaves, kanadski nogometaš
  • Marco Simoncelli, italijanski motociklistični dirkač
  • Polona Hercog, slovenska tenisačica

Na današnji dan je bila inavguracija Baracka Obame, kot prvega temnopoltega predsednika ZDA. Leta 1980 je Bojan Križaj na slalomu v Wengnu dosegel prvo zmago za slovensko smučanje v svetovnem pokalu. Rodil se je David Lynch, ameriški filmski režiser in Ivana Trump, češko-ameriška manekenka, podjetnica. Umrl je Johnny Weissmuller, ameriški plavalec, filmski igralec in Barbara Stanwyck, ameriška igralka.

Kakšno bo počutje v današnjem dnevu, ko nas objame energija Prvega krajca?

Dnevni horoskop napoveduje prodoren dan, odločitve bodo pogumne.

Kaj pravi dnevni horoskop, katera astro znamenja bodo skuhala najboljšo večerjo?

Dnevni horoskop napoveduje največ kuharskih spretnosti rojenim v znamenju bika, raka in tehtnice.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 20. januarja 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razmislite s pomočjo energije Prvega krajca o novem začetku ali večji spremembi na kariernem področju. Kar nekaj priložnosti ste izpustili iz rok iz razloga, ki že lep čas ni aktualen.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Misli vam bodo uhajale k osebi, ki ima številne težave. Želeli jo boste vprašati kako se počuti in ji nesebično priskočiti na pomoč. Pozno zvečer prihajajo nove globoke želje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljubljeni osebi zvečer, ko luna preide v bika jasno pokažite, kaj si želite, saj sta oba zrela za odkrit pogovor. V odnosu je potrebno sprejemati tako pohvale kot tudi kritike in se prilagajati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Obkroženi boste s spletkami in prerekanjem. Izognite se tistim, za katere veste, da so k temu nagnjeni. Obstaja namreč nevarnost, da ne bo šlo le za vsakodnevne prepire, ampak resen zadeve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Česarkoli se boste danes ko bo luna skozi dan v ovnu lotili, sledite predvidenim postopkom in ne poskušajte pridobiti na času. Nekateri previdnostni ukrepi se utegnejo izkazati kot koristni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 20. januarja 2021

Pazite, da boste najprej vse zaključili, šele nato se lotite novih dejavnosti. Tisti, ki iščete službo, prihajajo boljše možnosti. Ljubezen pa bo v današnjem dnevu na zadnjem mestu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Med sodelavci bosta vladala izjemno napeto razpoloženje in občutek, da vsak nekaj skriva pred drugim. Če se boste hoteli igrati diplomata, vedite, da nasprotniki ne bodo izbirali sredstev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pametno bi bilo, da bi se skozi dan, ko bo luna še v ovnu posvetili nedokončanim zadevam iz preteklosti. Lahko bi jih zaključili oziroma rešili. Na finančnem področju večjih sprememb ne bo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaključili boste zadevo, ki vam je uničila veliko živcev. V veliki meri ste sicer krivi sami, kljub temu pa bodo kaznovani tudi vsi tisti, ki imajo prste vmes. Zvečer luna preide v umirjenega bika.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekje se boste danes počutili zelo prijetno. Morda boste odkrili določene zanimivosti, ki vas bodo navdihnile z optimizmom in dobro voljo. Prvi krajec bo ugodno vplival na vas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne pozabite na dejavnost, ob kateri bi lahko združili prijetno s koristnim. Vse skupaj vam bo zagotovilo veliko dodatne samozavesti. V ljubezni boste zadovoljni kot že dolgo ne.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dejstva se bodo zlila med seboj kot delčki sestavljanke. Pazite le, da ne boste neučakani odvihrali naprej, še preden boste s pomočjo Prvega krajca ugledali širšo sliko in bistvo.

Preberite tudi: Letna astro napoved 2021 ljubezen in odnosi ali Horoskop in zdravje letna astro napoved 2021