Vas zanima kako boste v letu 2021 delovali na področju ljubezni in odnosov?

Estimated reading time: 12 minut

OVEN

V ljubezni ste ovni vedno realni in prepričani, da če vam ne kdo ne zna slediti, je boljše da odide. V prvih mesecih leta se boste povezali z Venero v kozorogu, ter se do začetka marca zamislili o tem, kako se počutite na področju čustev. V tem času boste veliko lažje komunicirali z ljubljeno osebo na bolj zrelem nivoju. Če ste samski, lahko v tem času spoznate posebno osebo, ki vas bo prepričala s svojo nagajivostjo. Mars lahko prinese v aprilu in maju nekaj nesporazumov, saj bo vaše navdušenje na nižji ravni. Po drugi strani pa lahko vzbudi strasti in vas usmeri k iskanju prave resnice. Če svojih težav ne boste rešili, če ne boste želeli sklepati kompromisov lahko to pomeni celo konec razmerja. Ker pa ste impulzivni, bi lahko to storili na bolj dramatičen način.

V drugi polovici leta 2021, ko se bo Jupiter bolj povezal z vami, pričakujte več spontanosti. Zopet boste pravi oven ali ovnica, ki si ne dovoli biti ponižan ali razočaran. To vas bo spodbudilo, da boste iskali kandidate, ki bi vam povedali, kako čudoviti ste. Če ste samski, vam bo to morda pomagalo prebroditi ovire, preseči ego in se podati v sklepanje novega razmerja. Vsekakor pa ostanite bolj previdni pred skušnjavami, saj lahko odvečna strast včasih privede do katastrofe. Všeč vam bodo posamezniki, ki odstopajo od povprečja in si želijo biti drugačni.

Ljubezenski odnos boste poskušali skozi leto popestriti. S svojimi idejami in živahnostjo boste brez težav pravi magnet za tiste, ki si želijo nekaj več v spolnosti in ljubezni. Najbolj pestro bo marca, avgusta in novembra. Mars bo poskrbel za erotična čustva, Venera pa za romantična. Do oktobra bo v vašem življenju veliko prostora za nesporazume, vložite nekaj dobre volje in energije tja, kamor jo je resnično vredno vlagati.

Vas zanima kako boste v letu 2021 delovali na področju ljubezni in odnosov?

BIK

Biki, v ljubezenskem življenju ter na področju doživljanja globljih čustev v letu 2021 verjetno ne bo veliko sprememb, vendar to ne pomeni, da ne boste zadovoljni. Če ste samski že dlje časa, boste verjetno ostali samski tudi v tem letu, kljub temu, da se lahko pojavi nekaj prijetnih oseb. Na prvi pogled vas lahko očarajo, v naslednjih trenutkih pa sledi trden padec na realna tla in odločitev, v smislu tega mi ni treba. Če ste poročeni ali v daljšem partnerskem razmerju, potem boste verjetno ostali v zvezi. V kolikor se že nekaj časa spopadate s težavami, se boste še naprej borili.

Samski biki boste vstopili v leto sicer odprti za avanture. Spomladi pa se boste umirili, saj boste zopet prišli do zaključka, da potrebujete nežnosti, ne le spolne odnose. Vaša senzibilna narava bo v jeseni pripravljena na učenje predanosti v ljubezni.

To pomeni, da bodo tista razmerja, ki so se znašla na kakšnem manjšem razpotju, postala bolj trdna, globoka. Venera vas bo spodbujala k užitkom, med drugim tudi k novim oblikam intimnosti ter drugačnemu, bolj odprtemu načinu delovanja.

DVOJČKA

Dvojčki, po dolgih letih bodo vaši odnosi postali globlji kot običajno. Če ste samski, bi to lahko pomenilo, da boste ljubezen našli v enem izmed prijateljev, ki so vam zelo blizu. Če ste že v razmerju, se pripravite na to, da bo veliko objemov in poljubov, vendar boste morali biti bolj predani kot običajno. Bodite pozorni na želje svoje ljubljene osebe, v smeri, da izboljšate intimnost.

Na ljubezenskem področju ni na vidiku večjih sprememb. Mars bo poskrbel za drobna presenečenja, ki bodo popestrila in zbudila ljubezenski odnos, tudi tisti, ki je v zadnjem obdobju morda malce škripal. Za partnerja si boste skoraj vedno vzeli čas in se mu posvetili. Venera bo polepšala april, september in oktober, takrat je tudi najbolj ugoden čas za ljubezenske izpovedi, ki lahko obrodijo sadove.

Samski, oči imejte na pecljih še posebej konec maja in bodite, ko nekoga spoznate bolj spontani. Potencialnih kandidatov bo dovolj, problem je lahko le vaša zahtevnost, ki jo boste težko izklopili. Vendar razmislite, morda lahko kakšno napakico celo spregledate, da ne boste ostali predolgo osamljeni.

Vas zanima kako boste v letu 2021 delovali na področju ljubezni in odnosov?

RAK

Venera leto 2021 začne in konča v znamenju kozoroga in to bo čas, ki bo najbolj hladen, na področju čustev malce turoben. Po drugi strani bodo to trenutki, ki vas lahko z nekom zaradi določenih soočenj in razumevanja še bolj zbližajo. Če ste imeli težave v odnosih, se bodo te težave verjetno začele reševati v drugi polovici leta. V vas se bo prebudil pustolovski duh in tega boste brez sramu pokazali tistim, ki so vam simpatični. Nikar pa ne pretiravajte in se preveč ne spogledujte se z drugimi, saj bi ljubljeno osebo s tem prizadeli. Svojo spolno energijo, ki bo najbolj izražena v poletnih mesecih usmerjajte le v tisto osebo, ki jo ljubite.

Prihajajoče leto bo za nekatere izmed vas precej zahtevno tako v družinskem kot tudi v prijateljskem smislu. Res pa je, da boste letos bolj samozavestni in zadovoljni s svojo zunanjo podobo, vendar bo tudi nekaj trenutkov, ko se bo potrebno dvigniti in mehurčka nezadovoljstva.

Vaš nastop bo v septembru zaradi vam naklonjene Venere vrhunski, kar žareli boste in ves čas privlačili k sebi poglede nasprotnega spola. To lahko povzroči nekaj razprtij, saj se lahko ljubljena oseba počuti ogroženo. Ne sprejemajte v decembru na področju čustev večjih odločitev, saj bi jih kmalu obžalovali.

LEV

Levi, s svojim ljubezenskim življenjem boste zadovoljni, čeprav se vam niza nekaj večjih opozoril, ki bi jih bilo vredno upoštevati. Tisti, ki ste v resni zvezi, boste razmišljali o naslednjih skupnih korakih. Na trenutke boste morda morali poskusiti stvari videti s stališča ljubljene osebe, da boste v celoti razumeli situacijo. Če vam to uspe, potem bo vajin odnos napredoval, možna je tudi zanositev.

V odnosih, ki se nahajajo v težavah v prvi polovici leta ne bo sprememb, in če vam to ni všeč, je na vas, da poskrbite za nov veter in dodate vsemu skupaj bolj vznemirljivo energijo. V poletnih mesecih bo ljubezenske zgodbe polepšal Jupiter, planet sreče. Poskrbel bo za neomajno dobro voljo in željo po dogodivščinah ter avanturah.

Ne bo vam pomembno, kaj bosta s partnerjem počela. Pomembno bo le, da bosta povezana. Rutine se boste izogibali na vsak način, želeli boste raziskovati. Samski boste imeli v pomladnih dneh veliko priložnosti spoznati ljubezen svojega življenja. Le kakšen korak boste morali narediti, predvsem pa se odzivajte na prijetne geste in sporočila nagajivo.

Vas zanima kako boste v letu 2021 delovali na področju ljubezni in odnosov?

DEVICA

Device, polne ste pričakovanj in leto 2021 bo nekatera izmed njih celo uresničilo. Neptun bo s svojimi aspekti skozi leto vplival na vaše odnose. Ljubljena oseba se bo zanašala na vas bolj kot običajno. Naredite vse, kar lahko, vendar ne dovolite, da vas izkoristi. Snemite rožnata očala in se najprej prepričajte, kdo v resnici je oseba, za katero ste pripravljeni narediti vse. Šele ko to storite, se lahko odločite, ali naj ostane v vašem življenju ali ne.

Jupiter bo vašo zvestobo, ki bo še bolj očitna nagradil s prelepo in zaljubljeno prvo polovico leta. Ljubezenska čustva bodo najbolj intenzivna v obdobju jeseni, ko vas bo obiskala naklonjena Venera.

Za samske bodo najugodnejši meseci marec, julij in oktober. Če ste pripravljeni na novo ljubezen, jo boste v teh treh mesecih z malo sreče tudi našli. Upočasnite tempo, znebite se planiranja in se prepustite toku. V razmerja vložite več zaupanja. V smislu prijateljstva in ljubezni bodite pripravljeni na vse.

TEHTNICA

Tehtnice v letu 2021 ne boste imele težav, saj bo področje ljubezni skoraj ves čas urejeno. Venera bo ves čas v prvih mesecih leta vplivala na vaše počutje, zaradi česar se boste do ljubljene osebe manj strastni, vendar kljub temu stabilni in naklonjeni. Najbolj priporočljivo bo, da v januarju sledite navodilom svoje ljubljene osebe, vedno boste vedeli, kaj je prav in kaj ne.

Uživajte v februarju v prijetnem vzdušju. Bolj intenzivno se boste osredotočili na globino razmerja, pri čemer se boste naučili ceniti malenkosti. V osebnih odnosih lahko v pomladnih mesecih pride do napetosti in konfliktov.

Za razrešitev nesoglasij bo potreben temeljit pogovor. Stvari se ne bodo popravile same, če si to resnično želite, boste potrebovali tudi pomoč oziroma nasvet. Družina in prijatelji vam bodo vse leto stali ob strani in vas vzpodbujali pri pomembnih odločitvah.

Vas zanima kako boste v letu 2021 delovali na področju ljubezni in odnosov?

ŠKORPIJON

Škorpijonom se obeta v letu 2021 velika sprememba na področju čustev in odnosov, ne samo partnerskih, ampak tudi ostalih, oziroma tistih, v katerih se nahajate. Pomembna vprašanja, ki vam bodo v glavi mrgolela, če ste v razmerju so, ali je prava oseba zame, je pravi čas za naraščaj, lahko živiva skupaj? Vsa ta vprašanja se bodo odvijala do marca, ko se bo energija obrnila v bolj aktivno in obarvano s konkretnimi koraki. Razmislite o teh vprašanjih do pomladi, saj vas pomladni veter vodi v nova spoznanja, kar bo brez stare prtljage lažje slediti in ujeti srečo.

Če se že nekaj časa nahajate v težavnem razmerju, bodite predvsem budni, in se ne bojte, do jeseni vam bo vaš notranji instinkt sporočil, kaj morate storiti. Podati se boste želeli v nepreverjene zgodbe, vendar ne skočite prehitro, še posebej če ste poročeni, v tem primeru tvegate, da vaša zgodba pride na plano.

Uran vas bo silil v poglobitev, v maju se boste znali povezati s svojim notranjim jazom ter s srcem. Najsrečnejši boste v jesenskih mesecih, ko boste v svoj odnos vnesli veliko nove energije. Pričakujte, da boste nevihte prevedrili v dvoje, ne sami.

STRELEC

Samski strelci, marsikaj se bo že v prvi polovici 2021 spremenilo. Počutili se boste zelo impulzivno, kar lahko življenje naredi bolj vznemirljivo. Samo poskrbite, da se ne boste spustili v skušnjavo preveč naivni, saj boste entuziastično iskali možnosti in jih do poletja verjetno tudi poiskali. Tisti, ki ste v razmerju, se boste spustili globlje, se še bolj povezali, spontano nudili in prejemali ljubezen iz dneva v dan.

V sredini leta boste postavljeni pred preizkušnje. Razmerja, v katerih je že nekaj časa prisotna močna napetost lahko razpadejo zaradi ene nepremišljene besede. V tem času boste ugotovili, da vaša dejanja povzročajo močne premike, nekatere tudi v negativni smeri. Bodite pozorni pri besedah in poskusite delovati tudi takrat, ko pridejo težave ali besedni dvoboji potrpežljivo. Zapomnite si, da nimate vedno prav.

Vzemite si čas in poslušajte ljubljeno osebo da se izrazi do konca. V zadnjih mesecih leta se bodo napetosti umirile, prihaja več lepih srečanj za samske, bolj enostavnih, nič obremenilnih in več kvalitetno preživetega časa za tiste v razmerju.

Vas zanima kako boste v letu 2021 delovali na področju ljubezni in odnosov?

KOZOROG

Ljubezen je tisto področje, ki ga boste želeli v prvi polovici leta bolj pustiti na miru in upati, da čim dlje ostane v takšni podobi. Vse to se vam bo do pomladi tudi uresničilo, saj pri tistih, ki ste v razmerju večjih sprememb ne bo na spregled. Če ste samski in želite nekoga spoznati, pojdite v akcijo v mesecu maju, ko boste zaradi ugodne energije Venere verjetno privlačnejši kot običajno. Iznajdljivost in spontanost vam lahko pomagata najti srečo v ljubezni.

Kozorogi, ki razmišljate o poroki ali naraščaju, boste težko našli ugodnejše leto. Uran vam podarja nekaj napetih in trdih trenutkov, ki se bodo prepletli v prelepe in pozitivne spremembe. Pomembno pa je, da se izražate na glas, da dovolite da misli stečejo brez zadržkov. Na trenutke boste imeli občutek, da ljubljena oseba bere kakšne so vaše želje in pričakovanja.

Zadnji del leta, ki bo obarvan bolj s poslovno noto, ne bo tako strasten, bo pa romantičen ob hladnih večerih, ko boste končno lahko v objemu ljubljene osebe bolj sproščeni. Venera bo v decembru poskrbela za prijetna čustva, tudi pri samskih, ki nikar ne bodite žalostni, če prave osebe še niste našli.

VODNAR

Leto se bo na ljubezenskem področju začelo malce dramatično. Po eni strani zaradi obilo obveznosti za ljubezenske dogodivščine ne boste našli pravega časa, po drugi strani boste hrepeneli po več strasti. Pristop do meseca marca ne bo najbolj nežen, prav tako vas bo v tem času težko prepričati v globoke pogovore ali naslednji korak v razmerju. V maju in juniju se boste morda počutili bolj občutljivo, a tudi bolj skrivnostno, saj se ne boste znali spoprijeti z določenimi občutki, ki bodo odsevali ves čas. Poskusite poiskati način za obvladovanje teh občutkov, če želite na ljubezenskem področju napredek.

V avgustu boste želeli, da je na področju čustev vse na najvišji možni ravni. Preizkušnje vas bodo osebnostno okrepile in vas spremenile v pozitivnem smislu. Sposobni se boste soočiti s svojo negativno platjo, in lahko se celo zgodi, da izgubite sloves drugačne osebe. Od ljubljene osebe lahko v jesenskem obdobju pričakujete podporo, ključ do uspešne komunikacije pa bo tokrat v odkritosrčnosti in zaupanju.

Tisti vodnarji, ki se v zadnjem delu leta podajate v novo razmerje, naj se vam ne mudi preveč. Bodite potrpežljivi in pustite, da zadeve potekajo spontano. Ne glede na to, ali ste samski ali ste v zvezi, vas bo Jupiter proti konca leta spodbudil, da se osredotočite na intelektualne dele odnosov. Če ste samski, boste najverjetneje začeli odnos z nekom, ki deli z vami hobije in zanimanja. Vezani, poiščite nekaj za oba, nekaj, kar lahko okrepi odnos.

RIBI

V ljubezni prihaja že v prvih mesecih leta zaradi ugodne Venere in njenih aspektov veliko sreče. Najbolj združljivi boste s tistimi posamezniki, ki so kreativni in večino svojega časa porabijo za širjenje svojih idej. Zlahka boste tokrat, če vam bo nekdo všeč stopili v stik. Stabilnost bo pri tistih, ki ste v razmerju sicer prisotna, vendar lahko razpoloženje niha in ustvarja nekaj napetosti. Prepustite se notranjemu občutku in konflikti se bodo počasi umaknili.

V poletju se boste na ljubezenskem področju znašli v pravih globinah, zato boste delovali zadovoljno. Globoko v sebi boste vedeli, da se stvari lahko še naprej izboljšujejo, če verjamete v njih. V jeseni se boste morda preveč zapodili, zato brzdajte svoj ego, ter notranje borbe, ki jih boste doživljali, morda zaradi nezadovoljstva.

Vse kar se bo dogajalo ne bo nič resnega, vendar vas bo naučilo dragocenih lekcij o tem, kako komunicirati. Zaradi vpliva Marsa se bo razmerje v jesenskih dneh dvignilo na višjo raven. Spoznali boste, kako vaše vedenje vpliva na ljubezenski odnos. Že majhne spremembe lahko pripomorejo k občutni izboljšavi.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAJBOLJ POMEMBNA JE LJUBEZEN DO SEBE