Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. januarja do 24. januarja

Estimated reading time: 2 minuti

V ponedeljkovo jutro vas bo popeljala zasanjana energija lune v ribah. Z veseljem boste dlje časa ostali v postelji, vendar se boste od 8.07 ure dalje težko zadržali, da se ne bi podali v akcijo, saj luna preide v znamenje ovna. Kar naenkrat bodo vaše misli usmerjene k pestrim željam, ki jih boste čim prej želeli tudi udejanjiti. Končno boste pozitivno naravnani, neobremenjeni in bolj stabilni. Ta vpliv vam prinaša srečo, zadovoljstvo in obilje na vseh področjih, vendar le, če ne boste preveč zaletavi.

Zelo ugoden čas za sklepanje poslov in reševanje zadev, ki zahtevajo hiter in učinkovit pristop. Doživite lahko celo napredovanje ali prejmete nepričakovan denar. Ker vam bodo besede tudi v torek hitro uhajale z jezika, je smotrno najprej razmisliti, šele nato spregovoriti.

blank

V sredo boste energični in skozi dan impulzivni.

Energija Prvega krajca vas bo vodila k razreševanju težav in nasprotij. Uspešni boste tudi pri zadevah, ki od vas zahtevajo tveganje. Luna v znamenju bika, ki nastopi ob 19.56 uri bo otoplila vaša čustva in dojemanje okolice.

Zlahka se boste tudi v četrtek in petek, ko se bo luna sprehajala po zemeljskem znamenju poglabljali, tako v poslu, kot tudi v zasebnih pogovorih.  Čas bo namenjen učenju in morda najdete tudi sami sebe in svoj smisel. Z veseljem se boste smukali po kuhinji in polepšali svoje domače okolje.

V soboto ob 8.43 uri nastopi luna v znamenju dvojčkov. Vodi vas v bolj raztreseno obdobje, vendar še vedno pozitivno obarvano z razigranimi vzgibi. Razveselili se boste vsakega komplimenta ali lepe geste, ter jo z veseljem tudi vrnili.

Finančne zadeve se vam bodo počasi začele urejati v pravi smeri, čas je ugoden tudi za brskanje po spletu, vendar se boste ustavljali pri bolj lahkotnih vsebinah. Nedelja ne bo najbolj umirjena, ampak polna hitenja in brezglavih korakov, tudi nerodnost in površnost bosta nekoliko povečani.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN