Tedenski horoskop za obdobje od 18. do 24. januarja 2021 napoveduje nove priložnosti

Estimated reading time: 2 minuti

V teden stopate z vplivom Sonca v kozorogu na preži za novimi poslovnimi in finančnimi priložnostmi. Težko se boste zadržali, da ne bi nekomu povedali, kaj v resnici mislite in čutite, vendar pozorno izbirajte besede. Pred vami je od torka dalje, ko Sonce preide v vodnarja obdobje, ki prinaša več novosti in želja, ki pa jih boste morali izpolniti sami. Prihaja več energije in optimizma ter povečana dinamika, povezana s poslovnimi in finančnimi odločitvami. Prihaja možnost, da uravnotežite stvari, ki so bile do sedaj neuravnotežene, kaotične in nejasne.

Teden bo še posebej primeren za uravnoteženje denarnih in razreševanje vseh pravnih zadev. Želeli si boste doseči tudi jasnost pri pomembnih stvareh, o katerih zdaj le premišljujete. Vedite, da vas bo zdaj energija podpirala v temu, da bi lahko uspešno podajali različne predloge, prošnje za delo ali denarno pomoč in izvedli pisalne, uredniške ali raziskovalne projekte. Nikar se ne vdajajte slabim mislim, ki bodo občasno prikorakale na plano, še posebej pri samskih, ki boste celo malce trpeli v svoji koži. V družinskih odnosih lahko zavlada nestrpnost, saj bo vsak v svojem svetu.

Tedenski horoskop za obdobje od 18. do 24. januarja 2021 napoveduje nove priložnosti

Na ljubezenskem področju vas bo vodila Venera v znamenju kozoroga.

Globine odnosa vas tokrat ne bodo zanimale, bolj boste zadovoljni z dejstvi. Tudi ljubosumje boste znali tokrat nadzirati, saj boste izredno zaupljivi. Konec tedna, ko prihaja konjunkcija med Soncem in Saturnom lahko občutite tesnobo, depresijo ali samo nerazložljivo nezadovoljstvo.

To je čustveno obdobje, čas za duhovne, spiritualne in ljubezenske zadeve. Začnite nekaj, o čemer že dolgo razmišljate, saj so poti tokrat odprte. Ne ustavite se, če se pojavi kakšna ovira, saj bo vztrajnost tista, ki vas bo počasi popeljala do realizacije.

Katera znamenja se bodo v tem tednu najboljše počutila?

Tedenski horoskop napoveduje v tem tednu največ sreče ovnom, levom in strelcem.

Katera astro znamenja imajo pred sabo bolj obremenilen teden?

Tedenski horoskop napoveduje slabe dni za rojene v znamenju bika, raka in rib.

Preberite tudi LETNA ASTRO NAPOVED 2021: LJUBEZEN IN ODNOSI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvih dneh tedna, ko bo luna v vašem znamenju boste stopili višje na poslovnem področju, kar vas bo popeljalo v odlično počutje.

Tokrat se vam nakazuje možnost izboljšanja, ki bo povezana tudi s financami. Nikar pa preveč ne zapravljajte, saj se vam lahko celotna situacija hitro obrne na glavo. Več sreče na področju čustev se vam nasmiha v zadnjih dneh tedna, ko vas bo spremljal ugoden vpliv Venere, lažje se boste soočali s težavami in obremenitvami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V prvih dneh tedna boste imeli občutek, da bi se z veseljem umaknili daleč vstran. Trenutki bodo malce stresni, tudi zaradi občutka, da vas nihče ne posluša o vaših dogodivščinah. Delo vam bo šlo odlično od rok. Če se spogledujete z mislijo o denarju je čas nadvse primeren, da prodrete. Ugotovili boste, da imate dejansko veliko manj denarja od pričakovanega. Namesto da bi preštudirali kako se usmeriti naprej, boste še vedno čakali na boljšo opcijo, ki je ne bo na spregled.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pomembno zadevo boste naredili po občutku in učinkovalo bo dobro, toda naslednjič se ne bi smeli zanašati le na izkušnje in prvi občutek. Predvsem zato, ker se bodo okoliščine že v drugi polovici tedna spreminjale. Določite si, kdaj boste dosegljivi za ostale. Glejte v prihodnost, saj so le tam rešitve in takšno življenje kot si ga zaslužite. Razbremenite se vseh negativnih občutkov in hitro boste spoznali, kako se življenje spreminja. Če boste naredili nekaj na tem, se vam obetajo presenetljive spremembe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V teden boste kljub luni v ovnu stopili nesigurni vase. Nikar samo ne čakajte na klic, ki ga morda ne bo v takšni obliki, kot ste si želeli, zato še enkrat poiščite prave informacije in, če je treba, vse še enkrat razčlenite. Dobro veste, da bo po veliko govoričenja na koncu ostalo vse po starem, zato poskrbite zase in ne ovinkarite. Bodite previdni, lahko bi vas izkoristil . Bistveno v petek bo, kako se boste odzivali na spremenjene razmere, ki se bodo pojavljale. Morda boste v nedeljo celo prejeli telefonski klic, na katerega niste računali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ponovno boste vse svoje energije usmerili v brezskrbnost.

Na spletu lahko spoznate nenavadne znance ali pa vas bo nepričakovano kliknil prijatelj, katerega ste že pozabili. Verjemite vase in sreča bo na vaši strani, zato se nikar ne držite v ozadju. V službi pogumno izrazite svoje ideje, saj boste z njimi želi odobravanje. Prav kmalu si lahko obetate spremembe. Nedelja bo namenjena raznim poglobitvam.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V začetku tedna boste deležni drobnih pozornosti. Želite si tudi nekaj konkretnih korakov in sprememb. Zato poskusite nekako prepoznati majhne namige in uživajte v spogledovanju. Že iz navade boste v drugi polovici tedna previdni, vendar nimate razlogov za predolgo razmišljanje in tehtanje. Ravnajte se po svojih vibracijah, posebno glede zgodb, ki se pravzaprav ponavljajo in vas nekoliko vznemirjajo. Vaše želje bodo presegale realne možnosti, zato ne bodite razočarani, če se vam bodo zadeve iztekle v popolnoma drugi smeri, kot predvidevate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na ljubezenskem področju boste končno pripravljeni tvegati. Prva polovica tedna kljub temu ne bodo ravno po vašem okusu. Skrbi in moteč spanec vam bo povzročil zaplet, ki ga niste niti v sanjah predvidevali. Petek je pravi dan, da se izpostavite in poveste svoje mnenje, saj boste deležni podpore Marsa, ki bo podkrepil vašo strast in vam dodal še kanček samozavesti, s katero boste v pogovoru premagali še najbolj iznajdljivega sogovornika.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, zmotilo vas bo tudi, če se bo nekdo preveč vtikal v vaše zasebno življenje, brez katerega v razmerju zelo težko funkcionirate. Konec tedna bodo na prvem mestu družinske zadeve, ki jih lahko zaostri Sonce v znamenju vodnarja. Ne čudite se, če bodo na sporedu pikre pripombe, ki se jim skušajte izogniti. Več prijetnega počutja se vam nakazuje v nedeljo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prekipevali boste od ustvarjalnosti in samozavesti.

Ideje ne bodo presahnile, zato boste morda hoteli poklicati katerega izmed vaših prijateljev, da dobite odziv. Izzivi na delovnem mestu bodo stopili v ospredje. Na področju kariere se vam bodo odprla vrata, ki so vam bila do zdaj zaprta. Dogajale se vam bodo stvari, na katere ne boste imeli vpliva. V ljubezni bodo zvezde na vas vplivale čutno, zato konec tedna pričakujte prijetno dogajanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Iz slepe ulice, v kateri ste se znašli, se boste najhitreje rešili tako, da se boste usmerili naravnost proti cilju. Pozabite na bližnjice, ki vam jih bo predlagal nekdo od domačih. Sanjarjenje vam bo prineslo zelo lepe rezultate. Lahko se zgodi, da se bo neka ideja, ki jo v sebi nosite že dlje časa, materializirala ter vas osrečila. Vsekakor bo teden za vas zelo učinkovit, saj boste z malo truda veliko postorili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V vaših mislih bo zmeda, saj ste prepričani, da se morate premakniti naprej in se usmeriti v izvedljive cilje, kar ne bo najbolj enostavno. Nikar se ne predajajte malodušnosti in ležernosti, saj vas lahko to drago stane. Na zasebnem področju se premika po načrtih, na poslovnem pa je prisotnih več pasti. Posebno, če boste prehitro razkrili svoje načrte in potem le čakali na odziv. V nedeljo prihaja več sreče v ljubezni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Imejte v prvih dneh tedna pripravljen rezervni načrt, poiščite pa tudi alternativne poti iz situacije, ki je nastala in vam ni najbolj všeč. Sprejmite dejstva, kakršna so in v trenutku bo vse lažje. Izpostavljeno bo področje čustev, na katerem vam lahko nekaj stvari malce uide iz nadzora, s čimer se nikar preveč ne obremenjujte. Tisti, ki se že dolgo nahajate v razmerju, boste v nedeljo prišli do določenih zaključkov, povezanih s samim sabo.

HOROSKOP: DRUŽINA IN RAZUMEVANJE V LETU 2021