Kakšni bodo družinski odnosi v letu 2021 glede na vaše astrološko znamenje?

Estimated reading time: 9 minutes

OVEN

Odnosi so za vas pomemben del življenja, vendar znate zelo dobro delovati tudi sami. Tako bo tudi v letu 2021, saj se boste najbolj zanesli nase. Podporo boste znali poiskati pri tistih družinskih članih, ki so na določenem področju bolj podkovani od vas. Vpliv Jupitra se vas bo dotaknil v pozitivnem smislu in vplival na družinsko življenje, ki bo več ali manj urejeno. Leto 2021 je lahko, še posebej za rojene v prvi dekadi pravi čas za naraščaj. Če že imate otroke, poskusite z njimi preživeti več kvalitetno obarvanega časa. Morda se od njih celo kaj naučite.

Neptun v znamenju rib vas bo s svojimi aspekti spodbujal k temu, da se večkrat odtrgate od dela in namenite več časa družini. Ne bodo vas več označevali za sebične, ampak bodo ob vas imeli občutek varnosti. V jesenskih dneh prihaja rešitev pomembne družinske zadeve ali vprašanja. Najbolje boste vse skupaj rešili diplomatsko, s pomočjo energije Sonca v znamenju tehtnice.

Kakšni bodo družinski odnosi v letu 2021 glede na vaše astrološko znamenje?

BIK

Biki, družina je za vas zelo pomembna, tako bo tudi v letu 2021. Če imate brate in sestre, je leto namenjeno temu, da se z njimi ponovno povežete ali preživite več časa skupaj. Tudi druženje z drugimi družinskimi člani bo za vas odlična izbira. Med njimi boste ugotovili, da je njihova podpora vredna ogromno, saj vas vendar poznajo tako zelo dobro, a znajo spregledati vaše pomanjkljivosti.

Leto morda vključuje poroko, rojstvo otroka ali osebo, ki se lahko preseli k vam. Za tiste, ki ste bili v preteklem obdobju v kakršnihkoli sporih ali večjih odmikih, bo druga polovica prinesla ponovno vzpostavitev stika z družinskimi člani, ki jih imate resnično radi.

DVOJČKA

Planetarni aspekti v prvi polovici leta 2021 vam bodo pomagali izboljšati odnose z mlajšimi in starejšimi družinskimi člani. Lažje se boste soočali, ker boste bolj ustvarjalni in boljše volje tudi takrat, ko boste več časa preživeli v domačem okolju. Nekateri sorodniki vas bodo zaradi vaše navihanosti pohvalili za čudovito interakcijo z otroki.

To je odlično leto, da stabilizirate vzorce povezane z družino in uredite tiste odnose, ki so bili v razkolu. Jesen je zelo ugoden čas za zanositev. Skozi vse leto boste deležni občutka, da je družina za vas bolj pomembna, kot ste čutili v preteklosti. Vse kar se bo dogajalo vas lahko zbliža, vendar bo potrebno upoštevati določene meje.

Kakšni bodo družinski odnosi v letu 2021 glede na vaše astrološko znamenje?

RAK

Raki, področje, ki mora biti urejeno, da je potem urejeno vse ostalo. Vaš moto ljubiti in biti ljubljen s strani bližnjih bo vodilo, ki vas bo popeljalo v reševanje družinske problematike. Z ugodnim Marsom boste bolj trdni in bolj prepričani, da se morate nekomu bolj posvetiti, vendar tudi postaviti pravila. To vas bo spodbudilo, da boste več časa preživeli z družinskimi člani ali sodelovali v gospodinjskih projektih. Povezovanje bo morda nekoliko stresno in fizično izčrpavajoče, vendar se bo na koncu splačalo, saj se bodo odnosi uredili.

Bratje ali sestre bodo vaš steber opore, ko boste potrebovali kakšen moder nasvet ali namig, kako nadaljevati na področju ljubezni. Domače živali vas bodo umirile, v njih boste našli sočutje in toplino, morda si boste zaželeli še kakšno. V kolikor imate otroke, se jim boste v sredini leta posvečali na bolj zrel način in z njimi iskali bolj prijateljske stike.

LEV

Družinski člani vam bodo v 2021 služili kot vir navdiha in veselja. Če v zameno zagotovite spodbudo in pomoč, se lahko nekomu od vas obeta uspeh. V pomladnih mesecih boste imeli najboljše odnose s svojimi otroki, brati in sestrami ter mladimi sorodniki. Opazili boste, da zaradi sproščenosti obremenitve odhajajo in prihajajo bolj iskreni odnosi.

V drugi polovici leta se pripravite na nekaj resnih pogovorov, ki bodo povezani s kočljivimi situacijami. Vaše besede morajo biti jasne, le tako se boste uspeli dogovoriti kako naprej v določenem odnosu. Paziti boste morali predvsem v mesecu novembru, ko boste v družinskem okolju bolj samosvoji. Zato se nikar preveč ne izpostavljajte s svojim pametovanjem, lahko bi naleteli na večji konflikt.

Kakšni bodo družinski odnosi v letu 2021 glede na vaše astrološko znamenje?

DEVICA

Družinski odnosi bodo v 2021 preživeli fazo ponovnega rojstva, razveselite se lepših vibracij, še posebej tisti, ki ste bili v preteklem letu deležni večjih obremenitev. Nekoga boste končno znali razumeti na pravi način. Odnosi z otroki, brati in sestrami ter sorodniki se bodo teko leta spremenili. Spremembe bodo verjetno usmerjene na bolje.

Spoznali boste, da vam nekdo od domačih, ki ves čas bdi nad vami želi le dobro, sledijo prijetne vibracije, ki vas bodo prepričale v več druženja z družino. Bolj previdni s kritiko in svojimi opazkami bodite proti koncu leta, saj ne boste takoj zaznali, da ste nekoga v bistvu užalili. Nimate vedno prav, tudi če ste popolnoma prepričani da imate.

TEHTNICA

Planetarni vplivi bodo do meseca marca povzročili, da se boste v družbi družinskih članov počutili sproščeno in kljub temu, da boste glede na situacijo preživeli več časa skupaj, vam tokrat ne bodo šli na živce. Nekdo starejši bo pravo zavetje modrosti in skrivnosti in zaradi tega odnosa boste bolj stabilno korakali po svoji poti. V marcu boste s pomočjo energije Sonca v znamenju rib želeli izboljšati svoje odnose, polepšati dom, ali celo zanositi.

Uran bo povzročil sredi leta nekaj dramatičnih sprememb v družinskem krogu. Te spremembe bodo najverjetneje povezane s starši ali starejšimi sorodniki. Pričakujte premik in razna soočenja, ki so lahko za nekatere tudi boleča. Z veseljem boste nudili skrb če bo to potrebno, vendar pazite, a ne boste zaradi tega sebe postavljali na zadnje mesto.

Kakšni bodo družinski odnosi v letu 2021 glede na vaše astrološko znamenje?

ŠKORPIJON

V prvih mesecih leta boste močno obremenjeni in zasedeni z ljubimi in manj ljubimi zadevami, kar lahko družinski člani razumejo napačno. Razložite jim, da jih imate radi, ampak da enostavno nimate časa. Poslušali boste površinsko in med skupnimi kosili v mislih že tkali svoje načrte. Zaradi tega boste morda malce odrinjeni iz njihovega kroga, ali pa se bo tako zdelo samo vam. Ne pozabite določiti časa za skupna druženja, saj bo to še edina rešilna bilka do aprila, ki vam prinaša željo po več druženja z njimi.

Ko ste z družino, se izogibajte pretiranemu govorjenju o denarju, kar lahko prinese napetost. Prav tako je najbolje, da se izogibate pogovorom o preteklosti in raznih dediščinah, vsaj do septembra, ko se ozračje planetov na tem področju ponovno sprosti. Namesto negativnih tematik se preprosto osredotočite na dogajanje v tem trenutku in poklepetajte o tem, kar se vam dogaja, ne kaj je bilo.

STRELEC

Vaše družinsko življenje bo letos vse prej kot dolgočasno in monotono. Ne bodite presenečeni, če se bo zgodila nepričakovana sprememba. Ne glede na to, ali gre za boljše ali slabše spremembe, bo vse kar se bo dogajalo v družinskem krogu golobjega pomena. Nekakšna lekcija za prihodnja leta. Morda je najprej ne boste zagledali na pravi način, vendar vam prinaša veliko zanimivih energij, s katerimi boste tudi sami želeli ostati povezani.

Kadar koli se boste počutili žalostni, razočarani, poskusite poiskati pot domov. Tam boste z ljudmi, ki vas imajo radi, kar vam lahko izboljša razpoloženje. Če se bodo pojavljali konflikti, jih boste najlažje reševali v pomladnih mesecih, ko boste polni sočutja in bolj potrpežljivi kot običajno. V jesenskem obdobju pričakujte zaplete in spore z brati, sestrami ali nečaki. Tokrat se boste morali boriti izključno zase, v nasprotnem primeru lahko zaidete v slab odnos ali težave.

Preberite tudi SPADATE MED ŽENSKE, KI OBOŽUJEJO OTROKE IN VELIKO DRUŽINO?

KOZOROG

Družina in vse njene prednosti ter napake bodo v prvih mesecih 2021 za vas včasih pravi izziv, kar vas lahko tudi notranje obremeni. Vzemite si vsaj v poletnih mesecih nekaj časa zase in se umaknite od tistih družinskih članov, ki vam povzročajo notranji nemir. Tudi če se s starši, taščo itd. dobro razumete naj bo julij čas, ko boste umaknjeni uživali svojih pet minut. To vam bo pomagalo, da boste kasneje lažje delovali v skupnem okolju.

V primeru konfliktov, ki lahko v jeseni, zaradi občutljivosti, ki jo nosi s sabo energija Sonca v tehtnici privrejo na plano je najbolje sklepati kompromise v domačem okolju. Čeprav morda ne boste dobili točno tistega, kar želite, lahko ta način omili napetosti. Če se želite bolj povezati z nekaterimi družinskimi člani, se vam največ uspeha in toplih pogovorov obeta v jesenskem obdobju. Do takrat lahko pričakujete številna krajša turbulentna nihanja, ki vas lahko malce prestrašijo. Letos bo v ospredju sodelovanje, povezano z iskrenim pristopom.

Kakšni bodo družinski odnosi v letu 2021 glede na vaše astrološko znamenje?

VODNAR

V letu 2021 se boste več kot običajno ukvarjali z domom in družinskimi vprašanji, ki bodo vključevala tudi pomembne odločitve. Pluton vas bo spodbudil, da opustite vse tiste vzorce in morda tudi odnose, ki vas zadržujejo in utesnjujejo. Čeprav bo morda težko, vedite, da niste dolžni biti v odnosih, ki slabo vplivajo na vaše počutje. Skratka, dovolj boste močni, da spustite ljudi, ki vas večkrat prizadenejo, tudi če ste v sorodu z njimi. To vam lahko pomaga izboljšati osebno stanje. Dobro načrtujte, preden se podate v pomladnih mesecih v kakšno večjo adaptacijo ali nakup povezan z domom. Oči bodo velike, stanje na bančnem računu pa premajhno.

Odnosi s starejšimi bodo v poletnem obdobju poglobljeni. Humanitarna nota bo močno povečana in ne čudite se, če se boste včasih namesto na zmenku znašli na obisku pri starejši teti. Sočutje bodo opazili tudi drugi in v jeseni se boste v očeh družinskih članov dvignili višje. Prihaja več spoštovanja in v zimskih dneh se boste razumeli tudi z brati in sestrami, kljub temu da vam običajno, ker so mlajši ali bolj otročji gredo na živce. Večkrat jih presenetite, povrnilo se vam bo.

RIBI

Neptun bo v 2021 močno vplival na vaše osebno življenje, vključno z družinskim stanjem, ki pa je za vas zelo pomembno. Čeprav se boste morda trudili ostati navdušeni v družinskih vibracijah, boste zaznavali, da je v nekaterih primerih morda družina tista, ki povzroča vaše notranje konflikte. Skušajte poiskati ravnovesje od meseca maja dalje, saj boste takrat tudi vi manj občutljivi in pripravljeni na sklepanje lepih kompromisov.

V jeseni vam bo nekdo od sorodnikov zaupal svoje tegobe, skušajte vse skupaj ohraniti zase, da ne zanetite kakšnega večjega spora, ki bi lahko vodil tudi v večji družinski razdor. Nekaj zapletenih situacij prihaja v novembru v povezavi z brati in sestrami, saj se bodo neprestano vmešavali v vaše odločitve in skušali malce manipulirati z vami. Odnos s starši se lahko poglobi, če boste predvidevali, kakšne so njihove prvotne lastnosti ter kakšno njihovo napako spregledali.

Pripravljeno za Sensa.si

Katera astrološka znamenja lahko pričakujejo na področju družinskih odnosov v 2021 največ harmonije?

Najlepše se boste v letu 2021 na področju družine počutili rojeni v znamenju bika, raka in device.

Katera astrološka znamenja lahko pričakujejo v letu 2021 v družinskem okolju največ lekcij in preizkušenj?

Na področju družinskih zadev lahko največ zapletov pričakujete rojeni v znamenju škorpijona, strelca in vodnarja.

Preberite tudi STE V DRUŽINSKIH ODNOSIH ENOSTAVNI, SPROŠČENI IN PRILAGODLJIVI?