Dnevni horoskop za soboto 19. decembra 2020

horoskop danes
dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 19. decembra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 19. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se boste začeli še bolj zavedati vrednosti svojega doma in družine ter ceniti njihovo podporo.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Tokrat boste vi zakladnica informacij, zato naj vas ne vznemiri, če bodo namesto na spletu iskali odgovore pri vas.

horoskop danes
Dnevni horoskop

Danes ob 13.39 uri preide luna v znamenje rib

Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače.

Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni. Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo.

Danes praznuje Alyssa Milano: Astro profil

Njeno Sonce, ki se nahaja v 1. Hiši Strelca ji daje dodatno energijo in samozavest, zato je v življenju zelo odločna in neomahljiva. Sposobna se je boriti in se vedno postaviti zase, tudi če s tem koga užali. Luna v 6. Hiši Dvojčkov jo povezuje z domom, vendar je sposobna funkcionirati tudi sama. Je oseba, ki vedno priskoči na pomoč in sicer popolnoma nesebično, sama pa svoje težave rešuje za zaprtimi vrati.

Ascendent, ki se nahaja v znamenju Strelca ji poudarja prijeten videz in željo po svobodi in spontanosti. Ne mara pretiranega analiziranja in prilagajanja, takrat postane napeta. Merkur v znamenju Strelca ji podarja odlično komunikacijo in iznajdljivost, ki jo zna na poslovnem področju še kako dobro izkoristiti. Venera v Strelcu je zaslužna, da je noben moški v življenju ne more podrediti svojim željam.

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 19. december 2020?

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Božo Šprajc, slovenski filmski režiser
  • Édith Piaf, francoska pevka
  • Miran Hladnik, literarni zgodovinar
  • Alberto Tomba, italijanski alpski smučar
  • Jake Gyllenhaal, ameriški filmski, televizijski igralec

Na današnji dan Anton Rop postane četrti predsednik vlade samostojne Slovenije. Rodil se je Leonid Iljič Brežnjev, sovjetski voditelj in Vasja Pirc, slovenski šahovski velemojster. Umrl je Franc Košir, slovenski glasbenik in Simona Weiss, slovenska pevka.

Vas zanima: NOTRANJA MOČ, KLJUČ DO OSEBNE RASTI

Dnevni horoskop: sobota 19. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaša kondicija je dobra, vseeno pa ne gre v takšni smeri, kot ste si zamislili. V resnici ste le napeti in se odzivate jezno, ker se stvari premikajo prepočasi za vaš okus.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spočijte si, drugače boste še pregoreli. Nekdo bo do vas neiskren, ampak ga boste zelo kmalu prebrali. Popoldne, ko luna preide v znamenje rib prihaja več nežnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zavedati ste se začeli, da boste brez truda težko uspeli, zato boste pretehtali vse možnosti in izbrali najkrajšo pot. V jutranjih urah vam bo v pomoč vpliv lune v vodnarju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Glede srčnih težav ne potrebujete nasvetov morda le nekaj več prijaznosti. Odločite se za spremembo, stojte za svojimi odločitvami, potem vam bo marsikaj bolj jasno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ljubezen in čustva boste dali dopoldne, ko bo luna še v vodnarju nekoliko na stranski tir. Ne boste točno vedeli, kaj si v resnici sploh želite, zato počakajte z večjimi koraki.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 19. decembra 2020

Vaša trdoglavost vam bo tokrat pripomogla k hitrejši realizaciji zadeve, ki vas muči že dlje časa. Prišli boste do pomembnega spoznanja glede svojega čustvenega področja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Začnite malo bolj gledati nase in si zvečer, ko se bo luna nahajala v ribah privoščite kakšno sprostitev v dvoje, saj ste utrujeni in napeti, tako boste dolgoročno težko funkcionirali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zdaj je čas, da vzamete stvari v svoje roke in se soočite z družinskim članom, ki vas muči že dlje časa, pa ste bili nekako nepripravljeni in nemočni. Prihaja več romantike.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Razpoloženje se bo skozi dan popravljalo. Z nasmehom se boste popoldne, ko luna preide v znamenje rib zazrli v prihodnost in izognili se boste družbi kogarkoli, ki bi vas obremenjeval.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izkoristili boste priložnost na ljubezenskem področju, kar vam bo v življenje prineslo marsikateri prijeten trenutek. Z luno v nežnih ribah se boste lažje približali pravemu bistvu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odločili se boste, da se morate nekoliko bolj posvetiti svojemu telesu in duši. Sobno kolo bo tokrat vaš najboljši prijatelj, ki vam omogoča več vitalnosti in dobrega počutja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pazite pri prehranjevanju, saj ste v obdobju, ko se lahko tudi zredite, ali pa povišate raven holesterola in sladkorja. Popoldne, ko bo luna v vašem znamenju vam bodo sladice še bolj dišale.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2020