Venera v znamenju strelca prinaša sproščenost in željo po neodvisnosti

Venera je planet navezanosti, varnosti, čustvene povezanosti in denarja. Medtem ko je znamenje strelca energija svobode, ki sanja o boljši identiteti, oddaljenih deželah in idealih. Skupaj predstavljata simbol ljubitelja neodvisnosti, znanja in pustolovščin.

Venera v znamenju strelca prinaša sproščenost in željo po neodvisnosti

Z Venero, ki 15. decembra preide v znamenje strelca prihaja bolj sproščeno obdobje, ki se zaključi 8. januarja, ko preide v resnega kozoroga.

Z veseljem boste uživali v vsem, kar vam ponuja življenje. Bolj boste svobodoljubni, povezani s področji športa, filozofije, velikih idej in povezovanja. S tem vplivom postajate fizično aktivni, pogosto ekstravagantni, povsod boste iskali srečna naključja in dogajanje. Občutljivi boste na kakršne koli omejitve gibanja ter delovanja, zato se lahko pojavlja notranji nemir.

Ženske boste z vplivom Venere v strelcu kombinirale močno ženstvenost s sproščeno estetiko. Vaši lasje bodo v tem obdobju večkrat divji in neurejeni, oblačila pa resna ali odštekana, odvisno od trenutka. Bolj boste uživali v vsakdanjih obveznostih in bolj boste cenili drobne stvari, vendar se boste težje kot običajno upirali skušnjavam, kakršne koli že bodo.

Ljubezenski odnosi v obdobju Venere v strelcu

Ljubezen bo v tem obdobju bolj razigrana in manj globoka. V razmerju boste potrebovali občutek, da lahko kljub zavezanosti s svojim življenjem storite karkoli. Potreba po ​​svobodi pa lahko nekoliko oteži povezovanje na globlji čustveni ravni. Manj boste ljubosumni in nekoliko bolj neprevidni. V odnosih boste nagnjeni k bolj igrivemu in sproščenemu delovanju. Zabavna energija te Venere lahko doprinese novo energijo v vaš odnos, zato izkoristite te lahkotne vibracije v svoj prid. Za tiste, ki ste samski in ste pripravljeni na druženje ne bo najbolj enostavno, saj se lahko, če se nič ne bo dogajalo zlahka dolgočasite. V tem času boste morda začutili željo, da bi začeli nekaj novega ter sledili energiji ki ponuja številne priložnosti. V tem trenutku bolj preko spletnih klepetalnic. Venera v Strelcu postane nemirna, če postanejo stvari pretežke ali preveč resne, zato se v težje pogovore ne boste spuščali.

Venera v znamenju strelca prinaša sproščenost in željo po neodvisnosti

Negativna stran tega vpliva je, da ne boste ravno tolerantni, če vas bo nekdo v nekaj preveč silil ali pa vas vznemirjal, ko boste želeli imeti mir.

Če se v vašem življenju v času tega vpliva pojavi večja težava, jo poskusite rešiti kot abstraktno sestavljanko. Vsekakor pa boste na svoja vprašanja znali poiskati smiseln odgovor. Varčevati bo z ognjeno Venero težko, bolj boste označeni kot nekdo, ki zelo rad zapravlja. Prevzemali boste finančna tveganja in z veseljem igrali na srečo ter kupovali neresne stvari. Vendar vas bo spremljal občutek, da imate ob sebi vedno angela, ki vas blagoslovi z nekaj sreče, ko gre za denar in ljubezen.

Želeli si boste razširiti svoja obzorja in uživati ​​v prebiranju tematik različnih kultur. Filozofiranje bo nekaj vsakdanjega in z navdihnjenimi mislimi boste nenehno raziskovali svet idej. Lahko ste tudi odličen vir navdiha za druge. Nekateri bodo dvomili v vašo iskrenost, saj boste oddajali entuziastično energijo.

Kaj početi in česa ne v obdobju Venere v znamenju strelca?

Ne ukvarjate se preveč s čustveno dramo težkega ali obremenilnega odnosa. Prijazno obnašanje, bo odpiralo vrata vašega elektronskega nabiralnika in ljudi opozarjalo na to, da se želite povezati.

Torej, Venera v strelcu je zabavna, spogledljiva in odprta za vse, česar si v danem trenutku želi. Prihaja nalezljiva ljubezen do življenja, obarvana z velikim optimizmom. Prijazna osebnost in odprti um Venere v strelcu sta neustavljivi lastnosti, ki vodita k bolj skladnim odnosom.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi KATERA ASTRO ZNAMENJA SE PREHITRO ZALJUBIJO?