Dnevni horoskop za ponedeljek 12. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 12. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 12. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes prihaja v vaše naročje impulzivnost, ki jo spretno izkoristite na poslovnem področju v svoj prid. Kritike nadrejenih in sodelavcev vas ne bodo zanimale.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Ne dovolite da v današnjem dnevu zavest, oziroma življenjska energija pade na nižjo raven, zato se uprite slabim vibracijam.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

Energija bo danes obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Kaj pravi dnevni horoskop za ponedeljek 12. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Fran Klemenčič, slovenski slikar
Alma Karlin, slovenska popotnica, pisateljica, pesnica
Edith Stein nemška filozofinja
Luciano Pavarotti, italijanski tenorist
Franc But, slovenski agronom, ekonomist, politik

Na današnji dan je bilo konec soške bitke. Rodil se je Simon Rutar, slovenski zgodovinar, geograf in Dimitrij Ivanovič Donski, moskovski knez. Umrl je Anatole France, francoski pisatelj, nobelovec in Jean René Lacoste, francoski tenisač, poslovnež. Bavarska vladarska družina prvič povabi vse prebivalce Münchna na Oktoberfest.

Bodi ti sprememba, ki si jo želiš videti v svetu.

Gandhi

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 12. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Težave boste danes, ko se bo luna sprehajala v znamenju leva želeli rešiti tako, da se boste za nasvet obrnili k določeni osebi, ki pa vam bo dala napačen nasvet. Prisluhnite raje sebi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu bo zelo pomembna notranja moč. Instinkt vam bo narekoval, da prevzamete kontrolo nad situacijo in potegnete iz nje največ kar lahko, seveda v pozitivnem smislu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Končno boste ugotovili in razvozlali, kaj so vam namenili planeti. Vprašati bi se morali ali ste zadovoljni s tem kar vam ponuja življenje in kako trenutno stojijo pomembne stvari.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z vplivom lune v levu prihaja novica, ki vas ne bo presenetila. Bolj zanimivo je dejstvo, da ste že zaslutili, kaj se bo zgodilo. Vsekakor pa ste lahko mirni, čeprav se napoveduje nekaj več stroškov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Delo bo v današnjem dnevu bolj v ozadju, potrebujete več gibanja, športa. Družite se z nekom, ki vas vneto išče in vas bo s svojimi zanimivimi opazkami spravil v dobro voljo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 12. oktobra 2020

Nikar ne bodite tako obremenjeni. Nekaj časa si vzemite čisto zase. Počnite stvari, ki so vam posebne in ki vas bodo sprostite. Luna v levu vas bo navdihnila s pogumom.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zelo pazljivi boste morali biti na energijo, ki bo danes naraščala v vas. Če se boste na predloge odzivali impulzivno in napadalno, se bodo ljudje okoli vas uprli in ne bodo želeli sodelovati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Današnji dan z vplivom lune v ognjenem znamenju bo odličen za samoobnovo. Po vsej verjetnosti se boste umaknili v osamo, ker se boste v tišini posvetili samo sebi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo ne bo tako zanesljiv, kot ste pričakovali. Lahko se vname velik boj z nepredvidljivim izidom. K sreči pa še veste, kaj bi radi dosegli in zato varčujte s svojo energijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če imate ob sebi osebo, ki vam je blizu, ji lahko danes, ko boste malce nezadovoljni zaupate svoje pomisleke in težave. Odleglo vam bo, ko se boste izpovedali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čas je, da z luno v levu pazljivo ocenite koliko odgovornosti lahko še prevzamete na svoja ramena. Nuditi pomoč je pozitivno, slabo pa je če ljudje postanejo odvisni od vas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu z luno v levu se bodo stvari zasukale v vaš prid. Spremljala vas bo sreča. Nekdo bo prišel in vam pomagal, vas vodil po poti, ki bo vsake toliko časa precej vijugasta.

Ne zamudite VIDEO MESEČNI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER