Dnevni horoskop za nedeljo 29. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 29. novembra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 29. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V nedeljskem jutru vam bo največ pomenila bližina, popoldne pa boste malce bolj razpršeni in neodločni.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Vzajemna pomoč in spoštovanje bosta v današnjem dnevu ključna. Na domačem terenu se pripravite na nekaj nepredvidljivih dogodkov.

horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 17.16 uri preide luna v znamenje dvojčkov

Dopoldan, ko se luna še nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta napolnili s svetlobo.

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev preko interneta. Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli. Močnejši vpliv boste čutili na področju prsi, jeter in želodca, zato se vam v večernih urah priporoča lažja hrana.

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 29. november 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • France Balantič, slovenski pesnik
  • Dušan Radović, srbski pesnik, pisatelj in novinar
  • Jacques Chirac, francoski predsednik
  • Aleksander Godunov, rusko-ameriški baletnik
  • Vlado Kreslin, slovenski glasbenik

Na današnji dan se Francija in Združeno kraljestvo sporazumeta o izdelavi nadzvočnega letala Concorde. Danilo Türk je uradno postal tretji predsednik. Rodil se je Stane Vidmar, slovenski telovadec in Gottfried Semper, nemški arhitekt, umetnostni zgodovinar. Umrl je Janez Bleiweis, slovenski politik, pisec, urednik in Marija Terezija, avstrijska cesarica.

Preberite tudi: OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU STRELCA

Dnevni horoskop: nedelja 29. november 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko bo luna v znamenju dvojčkov, boste vse kar se bo dogajalo dojemali zelo lahkotno. Motilo vas bo le to, da vsi okoli vas ne bodo tako sproščeni kot vi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sanjali boste nekaj pomembnega in zanimivega. Ne pripisujte pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Ljubezenski koraki naj še nekoliko počakajo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odpravili se boste na družinsko srečanje, kjer se boste z luno v vašem znamenju spominjali določeni zabavnih dogodkov iz vaše daljne preteklosti. Imeli boste občutek, da lahko začnete od začetka.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Polepšajte danes svoj dom, pojdite z družino v naravo in se nahranite s pozitivno energijo. Izkoristite svoj prosti čas za ustvarjalni navdih, ki vam dolgoročno lahko prinese tudi dobiček.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Luna v znamenju dvojčkov prinaša več priložnosti v ljubezenskih odnosih. To je nekaj, česa niti niste pričakovali. Naj gre vse spontano, zadeve urejajte po občutku, počasi si boste pridobili nekaj prednosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 29. novembra 2020

Čeprav niste najbolj spočiti, se boste z luno v dvojčkih usmerili v mislih v načrte, ki vas lahko spravijo v slabo voljo, saj se določene zadeve niso odvile v smeri, ki ste si jo zamislili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zasanjano romantično vzdušje, ki ga boste čutili, vas lahko zanese, da si o ljubljeni osebi ustvarite lepšo podobo, kot bi jo v drugačnih okoliščinah. Bodite previdni in ničesar ne obljubljajte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pričakujte sporočilo znanca, ki vaju bo ponovno zbližalo, stvari pa se bodo začele obračati na bolje. Vse se bo odvijalo v pravi smeri, zato se pripravite na pester dan ter večer.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne počutite se dobro in nenehno se soočate s svojimi zdravstvenimi težavami. Razmislite, o svojem delovanju. S takim tempom življenja in slabimi prehranjevalnimi navadami si škodujete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Situacije se ves čas spreminjajo in tokrat niste prepričani, ali vam vse skupaj ustreza, posebno če nekdo še ni povedal svojega mnenja, čas pa gre vsekakor prehitro naprej.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni boste prodornejši kot običajno, saj boste želeli premakniti zadeve za korak naprej. Dobra energija bo še posebej v večernih urah spodbudila partnersko področje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu, ko bo luna v dvojčkih boste morali pokazati veliko poguma, saj bodo domači okoli vas zelo zahtevni in kritični. Popotnica za naprej bo dejstvo, da morate nekaj spremeniti.

Vas zanima VENERA PREIDE V ŠKORPIJONA, PRIHAJA STRAST