Pričakujte povečano strast, saj Venera preide v znamenje škorpijona

Venera iz nežne in elegantne tehtnice 21. novembra pričenja svoje gibanje v znamenju škorpijona. Prihaja čisto drugače usmerjena energija, obogatena s hitrimi reakcijami, strastjo in včasih tudi s pretiranim poglabljanjem. Igra zapeljevanja v ljubezenskih odnosih bo zelo prefinjena, ter zelo direktna in hkrati če ji ne boste znali slediti celo malce obremenilna. Ves čas bo prisoten kanček nevarnosti in pozorno boste v tem obdobju varovali svojo zasebnost ter skrivnosti, zaradi česar ste lahko za ljubljeno osebo morda še bolj privlačni.

V odnosih boste bolj previdni, znali si boste vzeti čas za opazovanje situacij, preden se boste odločili, ali želite določeno zadevo nadaljevati ali ne. Tudi v spletnih klepetalnicah ne boste najbolj klepetavi, boste pa presenečali s kakšnimi globokimi dejstvi, ki lahko sogovornika močno presenetijo.

Venera v škorpijonu je veliko bolj intuitivna kot v ostalih znamenjih.

Ljudi v svoji bližini boste lahko prebirali kot knjigo in odkrivali tudi najglobje vzgibe. Večkrat se vam bo pojavil občutek, da morate nekoga poklicati, morda samo zato, da vprašate če je vse vredu. V vse, kar boste počeli boste vnašali močan fokus, zagon in domišljijo. Če sodelujete v kakšni pomembni zadevi, boste želeli ohraniti nadzor, vendar boste kljub temu kreativni. Pričakujte povečane standarde in močno željo, da se držite svoje vizije dokler je ne udejanjite. Delovali boste intenzivno in samozavestno, prav to vas lahko naredi še bolj privlačne.

Z Venero v škorpijonu se bo ljubezen prepletala po telesu in duši. Škorpijon poudarja čustveno, duhovno in intimno področje, zato bo tukaj tudi vaša prioriteta. Bežali boste pred tistimi, ki želijo stvari ohraniti lahkotne in ležerne. V odnosih boste večkrat kakšno stvar zakomplicirali, ali zato, da vam ne bo dolgčas, ali pa zato, da se poveča notranje vznemirjenje.

Negativna stran tega vpliva je, da lahko v ljubezenskih odnosih doživite resne preizkušnje, ki se vam bodo zdele, še težje, kot v resnici so.

Vaša želja po nadzoru nad ljubljeno osebo bo močno povečana, zato se zavarujete pred posesivnostjo s tem, da bolj zaupate. Težko boste z vplivom Venere v škorpijonu odpuščali, zato je priporočljivo, da ste obdani z iskrenimi ljudmi, ki vas sprejemajo takšen kot ste. Če ne boste dovolj budni in pozorni, bi lahko vaše ljubezensko življenje postalo temačna zgodba, prepletena s konflikti, obtoževanji in slabo voljo.

Pričakujte povečano strast, saj Venera preide v znamenje škorpijona

Venera v škorpijonu ima moč, da izzove marsikaj, saj se spušča pod površje in preučuje vprašanja moči, strahu, spolnosti in želja v smeri sprožitve potrebnih sprememb. Hrepeneli boste po smiselnih in intenzivnih izkušnjah. Tiste mučne misli, ki ste jih odrinili vstran, se lahko sedaj ponovno začno pojavljati in vas obremenjevati. To je pravi čas, da se spustite pod gladino, poiščete resnico in jo obelodanite brez zadržkov.

Venera v škorpijonu vpliva tudi na področje financ.

Povzroči lahko materialni boj in razne pomisleke, v kolikor se nahajate v težavah. Subtilna vprašanja bodo bolj pomembna kot prej. Način porabe denarja se bo osredotočal na partnerstva, kjer so prisotne skupne finance. To je tudi čas, ko vas bodo bolj kot običajno zanimale finančne naložbe ali odločitve o posojilih, zavarovanjih. Torej, Venera v škorpijonu je prispodoba močne energije, kar zadeva ljubezen in odnose. Vaša čustva bodo segala globoko, predanost pa še globlje. Če boste znali zaplavati v globino duše, je ta čas lahko živahna in izpolnjujoča izkušnja.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU