Dnevni horoskop za nedeljo 18. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 18. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 18. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vsaka težavica, ki je boste deležni se vam bo danes zdela večja kot je v resnici. V ljubezenskih odnosih se boste težko popolnoma prepustili in zares uživali.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Zanesite se le nase in na svoje globoke občutke, kajti energije drugih vas lahko samo zmedejo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko je Luna v škorpijonu, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Danes praznuje Jean-Claude Van Damme: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v tretji dekadi Tehtnice v 1. Hiši, kar nakazuje na poslovno usmerjeno, pošteno in pravično osebo, ki ne zna prikrivati ničesar. Je samostojen in odločen, še posebej tam, kjer zadeve obvlada.

Luna, ki jo ima v znamenju Device mu dodaja malce zadržanosti in hladnosti v odnosih, vendar pa je močno poudarjena njegova zvestoba. Ascendent v znamenju Tehtnice mu daje eleganco in prispeva k temu, da je vedno urejen in pripravljen. Ob sebi potrebuje nekoga, ki ga usmerja, vendar mora tej osebi popolnoma zaupati. Na področju financ je rojen pod srečno zvezdo.

Nihče ne more narediti vsega, toda vsak lahko naredi nekaj.

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 18. oktober 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Andrej Bajuk, slovenski ekonomist, politik, predsednik vlade
Martina Navrátilová, češko-ameriška tenisačica
Vita Mavrič, slovenska igralka in šansonjerka
Lindsey Vonn, ameriška alpska smučarka
Zac Efron, ameriški filmski igralec

Na današnji dan podjetje Texas Instruments predstavi prvi Tranzistor, radijo za prodajo. Rodil se je Zvonko Čemažar, slovenski besedilopisec, pesnik in Daisecu Teitaro Suzuki, japonski budistični filozof. Umrl je Simon Jenko, slovenski pesnik in Vida Taufer, slovenska pesnica.

Preberite tudi VAS MIKA DA BI VEDELI, KAKŠNA BO VAŠA PRIHODNOST?

Dnevni horoskop: nedelja 18. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu bo obveljal stari pregovor raje sami kot v slabi družbi. Vznemirjali vas bodo tisti, ki nenehno govorijo, ne da bi končali tisto, kar dejansko načrtujejo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zjutraj boste še precej raztreseni tudi pod vplivom ljubezenskih dogodkov. Tudi vi si lahko z energijo lune v škorpijonu privoščite nekaj več igrivosti in preložite obveznosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ob koncu tedna boste prijetno presenečeni nad vso pozornostjo, ki vam jo bo nudil ljubljena oseba. Ne razvadite se preveč, saj se lahko vpliv lune v škorpijonu poigra z vami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zvesti boste lastnemu prepričanju, stari dobri običaji pa bodo v ospredju. Vaša želja po ustvarjalnosti pa bo malce trpela, saj vas bodo danes bolj zanimala oprijemljiva dejstva.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Komaj čakate, da se začne nov teden, saj slutite, da bo več odločilnih novic tako pri delu kot glede nepremičnin. Že danes pa lahko slišite nekaj novic od osebe, ki ji resnično zaupate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 18. oktobra 2020

Čeprav je nedelja, vas bo zajela naglica, ker imate občutek, da ne morete dokončati vsega. Vsekakor pa pričakujte ljubezenske novosti in predlog, ki vas ne bo pustil ravnodušne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zelo boste s pomočjo lune v škorpijonu uživali v večno vznemirljivi igri osvajanja in dajanja. Na finančnem področju se bo dogajalo marsikaj, vendar nikar ne pretiravajte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nenavadno hitro boste opravili nekaj, kar vas ponavadi ne navdušuje. Tokrat boste k zadevi pristopili drugače, vsekakor bolj izvirno, kar bo z luno v vašem znamenju še boj privlačno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dobili boste občutek, da se določen odnos krha, dobro bo več časa posvetiti ljubljenim, če seveda želite nadaljevati. Luna v škorpijonu bo zarisala nevidne meje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Teden končujete z dobro novico na ljubezenskem obzorju. Ostane le to, da se odločite za še eno, ključno srečanje. Pri nečem boste uspešni kot že dolgo ne. Tudi zdravje bo boljše.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Užaljeni boste, vendar ne za dolgo, saj boste nadoknadili z drugačnimi prijemi. Več erotike vas čaka zvečer, ko se boste znali s pomočjo vpliva lune v škorpijonu popolnoma prepustiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dopoldne boste nenavadno nemirni, kot bi slutili, da se pripravlja nekaj pomembnega. Mikalo vas bo, da se poigrate s srečo, da se odpravite v gozd ali pa boste izzivali ljubezensko usodo.

Preberite tudi OPICA, NAJBOLJ PRILAGODLJIVO KITAJSKO ZNAMENJE