Opica, je zagotovo najbolj prilagodljivo kitajsko znamenje

Simbola opice sta briljantnost in vztrajnost. Zaradi zapletenega bivalnega okolja imajo opice zelo prilagodljive sposobnosti. Njihove največje prednosti so, da delujejo neodvisno, iskreno, prisrčno, skratka pozitivno.

V življenju jih vodi modrost. Njihove sposobnosti in pametne ideje jih postavljajo na vrh uspešnih zgodb.

Ostro predvidevanje in edinstvena perspektiva spodbujata njihov razvoj v vseh pogledih. Če obstaja določen cilj, ki si ga opice srčno želijo, za njegovo doseganje uporabljajo vse svoje možne prijeme in ukrepe. Zaradi močne radovednosti želijo pogumno preizkusiti vse kar je zanimivo. Njihov življenjski slog je nepredvidljiv in spontan. Vedno se trudijo pomagati drugim in v odnosih ustvarjajo optimistično energijo.

Opica, je zagotovo najbolj prilagodljivo kitajsko znamenje

V negativnem smislu je opica razdražljiv, zaletav ter zlahka razočaran posameznik, ki se vrti v različnih vlogah žrtve, kar vodi do nestrpnosti.

Ko se stvari razvijejo na nepričakovan način, so razburjeni in agresivni. Običajno niso pripravljeni poslušati nasvetov ali idej drugih. Trmasta osebnost vpliva na njihove prvotne sodbe in odločitve.

Po drugi strani je v pozitivnem smislu opica reševalec problemov, močan voditelj, ki ga spremlja odličen takt. Opice so naravno prepričljive. Odlične komunikacijske spretnosti, močni logični predlogi in visoko učinkoviti delovni načrti so njihova prednost. Sveže in novo delo vedno pritegne njihov pogled. Njihovo navdušenje in radovednost jih spodbujata, da naloge končajo kakovostno.

V ljubezenskih odnosih so prijazni in lahko dostopni. Vedno se najdejo tisti, ki jih privlači njihov ljubki značaj. Osvajajo s pošteno, lahkotno in dobrosrčno osebnostjo, zato so opice redko samske. Tudi če so samske, niso vedno osamljene. Če čutijo resnično ljubezen bodo zelo zvesti. Pozorni so na interese in navade svoje ljubljene osebe, da bi čim boljše izpolnili popolno vlogo moža ali žene. Dobro poznajo tudi socialne veščine, vendar so lahko sebični in egoistični.

Opica, je zagotovo najbolj prilagodljivo kitajsko znamenje

Na področju zdravja visok pritisk povzroča opicam številne težave.

V starosti morajo biti bolj pozorne na želodčne bolezni. Uravnotežena in zdrava prehrana lahko izboljša njihovo zdravje. Morali bi jesti več beljakovinske hrane. Aktivne opice potrebujejo zadostno gibanje in počitek, ne pa nočno delo.

Opica je znamenje izumitelja, improvizatorja in motivatorja, ki lahko tudi prevara s svojim neverjetnim šarmom. Ker je opica pravi genij, je pametna in inovativna. Opica z lahkoto reši zapletene težave in se hitro uči. Obvlada vse, noben izziv ni zanj prevelik.

Po drugi strani pa jo spremlja prirojen kompleks superiornosti. Do drugih nima dovolj spoštovanja. V njej je prisotna tudi ljubosumna žilica, ki se pojavi vsakič, ko nekdo dobi nekaj, lesar ona nima, vendar dobro prikriva svoja čustva in načrtuje svoje zvite poteze.

Preberite tudi KITAJSKO ZNAMENJE PETELIN: SIMBOL POGUMNEGA VITEZA