Dnevni horoskop za nedeljo 11. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 11. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 11. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Končno dan po vašem okusu. Brez kompliciranja, brez odvečnih naporov in brez obremenitev, ki bi vam kradle energijo.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Zdaj je primeren čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki morda ovirajo vašo možnost prejemanja ljubezni v življenju.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 2.24 uri preide luna v znamenje leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam morda prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost.

Smo umrljivi. Minljivi. Toda dela ostajajo.

Jože Toporišič

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 11. oktober 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Jože Toporišič, slovenski jezikoslovec
Maria Bueno, brazilska teniška igralka
Daryl Hall, ameriška rock glasbenica, pevka
Luke Perry, ameriški filmski igralec
Michelle Trachtenberg, ameriška filmska igralka

Na današnji dan na krovu raketoplana Challenger astronavtka Kathryn D. Sullivan postane prva ameriška ženska, ki se prosto sprehaja po odprtem vesoljskem prostoru. Umrl je Jörg Haider, avstrijski politik in Jurij Japelj, slovenski pesnik, prevajalec. Rodi se tudi Luka Čeč, slovenski jamar.

Preberite tudi MIGRENA: KAKO JO OBVLADOVATI IN PREPREČITI?

Dnevni horoskop: nedelja 11. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Končno boste danes, ko luna preide v leva tudi vi prišli na svoj račun. Zadovoljni in veseli boste kot že dolgo ne, kajti tudi glavoboli vas bodo minili. Dajte si duška in si privoščite več sprostitve.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Manjši glavobol vas bo dopoldne spravil v slabo voljo. Vzemite aspirin, popijte veliko čaja, umirite se in spet bo vaše počutje stabilno. Zvečer boste pripravljeni na pogovore.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kdaj ste se nazadnje pogledali v ogledalo. Ne samo ošvrknili, ampak dobro pogledali. Morda se bojite, da boste videli nekaj, česar nočete. Soočite se sami s sabo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Brskanje po preteklosti bi vam utegnilo prinesti več slabih kot dobrih trenutkov. Če je le mogoče, se izognite tovrstnemu početju. Ljubljena oseba se bo potrudila, da vam bo polepšala večer.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Varnost v odnosu bo v ospredju. Čutili boste željo po stiku in zlivanju s tistimi, ki so vam resnično blizu. Polnost in čustvena svežina vas bosta dobesedno pomlajevali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 11. oktobra 2020

Z vsem se radi soočate sami in na svoj način. Samostojnost je lepa reč, a ne pretiravajte. Nekdo vam bo zaradi lune v znamenju leva odgovoril hitreje, kot ste pričakovali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čisto vsem željam danes ne bo mogoče prisluhniti. Prej ko se boste s tem sprijaznili, boljše bo za vas in vaše počutje. Vseeno pa naredite nekaj za svojo postavo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ko bi vedeli, zakaj vas partner jezi, mu najverjetneje ne bi zamerili. Zagotovo se v tem odraža določena stiska, čeprav to ni dovolj dober izgovor. Luna v levu vas bo navdihnila.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker so bile besede ljubljene osebe neprijetne, nanje ne smete pozabiti. Nič ne bi bilo narobe, če bi ga vprašali za vzrok nesramnosti. Z Luno v levu se boste lažje priklopili na pozitivne vibracije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na določene stvari žal ne boste imeli velikega vpliva, zato se z njimi ne obremenjujte. Problemov se lotite počasi in zanesljivo, kajti samo tako vam lahko uspe ujeti zadovoljstvo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Obdajte se s tistimi, ob katerih se dobro počutite, dovolite, da vam izrečejo kakšen kompliment, in začutite, da v tem ni nobenega sprenevedanja. Zaupajte predvsem sebi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tako boste psihično in fizično izčrpani, da boste pozabili na nekatera osnovna opravila. Zanimivo, obdobje od vas terja več, kot ste si zamišljali, vendar z luno v levu vse skupaj ne bo tako težko.

Preberite tudi NAJBOLJ SPROŠČENI V SPOLNOSTI, STE ROJENI V ZNAMENJU…