Pričarajte si poseben dan, dan čisto zase, glede na vaše astrološko znamenje

Vsaka izmed nas si želi kakšen dan čisto zase. Dan, ki je nekakšna prebuditev in začetek nečesa novega, boljšega. Naj bo dan, ki je za vašo dušo učinkovit, glede na vaše astrološko znamenje.

OVNICA

Počnite kar želite, ostanite še naprej neodvisni, poskusite nekaj novega, zamislite si nove načrte, tudi če niso realni, vsaj za trenutek uživajte v njih. Zaupajte sebi in svojim notranjim instinktom, ki vas zagotovo vodijo k napredku in osebni rasti. Jeza, dvomi in nepotrpežljivost naj ostanejo zunaj obzorja. Poskusite začeti stremeti v višave, kjer se nahajajo vaše želje.

BIKICA

Izognite se svojemu udobju in se usmerite k drugačnosti. Kaj če bi spremenile nekaj, kar je že dolgo ustaljeno, celo nekoliko obrabljeno. Odvrzite vse, česar ne potrebujete, skratka naredite inventuro in si izborite bolj svoboden prostor v stanovanju in življenju. Prihajata vedrost in smeh, le dovoliti si morate, da se vas dotakneta.

Pričarajte si poseben dan, dan čisto zase, glede na vaše astrološko znamenje

DVOJČICA

Prebudite se bolj zgodaj kot običajno in si namesto raztresenosti privoščite več odgovornosti. Planirajte svoj urnik, naredite kar je potrebno, šele na to si privoščite sprostitev. Bodite koristni in organizirani, morda vas zamika tudi pospravljanje, saj boste želele resnično spremembo zase, takšno, ki bo marsikaj postavila na svoje, pravo mesto.

RAKICA

Pozabite nase in svoje številne interese in začnite deliti in podarjati. Energija, ki bo s tem naraščala vam bo zagotovo podarila zadovoljstvo. Priskočite na pomoč tako nemočnim, kot tudi tistim, ki so dovolj močni, vendar prosijo za določeno pomoč. Vsi vaši načrti naj bodo bolj široki in namenjeni skupnemu dobremu, le tako vam bo zagotovo uspelo.

Pričarajte si poseben dan, dan čisto zase, glede na vaše astrološko znamenje

LEVINJA

Sodelujte z drugimi in si enkrat za spremembo dovolite, da vas vodijo in da vaše mnenje ni edino pravo. Na takten in diplomatski način skušajte prodreti v skupino in postati del nje, saj vam z individualnim pristopom ne bo uspelo vse, kar ste si začrtali. Usmerite se k ubranosti, ki jo uporabite tudi v svojih odnosih s prijateljicami.

DEVICA

Smejte in družite se z vsemi, ki vam prekrižajo vašo pot, ne glede na to, da so morda zunaj vaših okvirjev in drugačni od vas. Naj vam bodo pomembni tudi tisti, ki jih redko kdaj opazite, skušajte se učiti od njih in jih spustite bolj blizu. Dovolite, da je vaša ustvarjalnost prosto izražena ter da se prepleta z vašo razigrano noto.

Pričarajte si poseben dan, dan čisto zase, glede na vaše astrološko znamenje

TEHTNICA

Zazrite se v ljubezen in poiščite njeno pravo vrednost, tisto ki vas osrečuje v prav vseh pogledih. Takšno, ki vas ne obremenjuje ali jezi, ampak vam podarja toplo zavetje. Naučite se sprejeti druge takšne kot so, le tako boste z njimi lahko delovali harmonično. Izognite se tistim, ki v vas sprožajo nelagodje ali napetosti.

ŠKORPIJONKA

Prav je, da se znate postaviti zase, vendar bi lahko bile bolj človekoljubne. Ves svet je vaša družina, zato se temu nikar ne posmihajte. Bodite bolj velikodušne in prijazne in uspelo vam bo dokončati, kar ste si začrtale. Uporabite svoje talente in zmožnosti ter se javno izpostavite, seveda ne egoistično, ampak bolj umirjeno in prikupno.

Pričarajte si poseben dan, dan čisto zase, glede na vaše astrološko znamenje

STRELKA

Umaknite se iz družbe, ki je sicer vaše nujno zlo. Bodite tokrat sami s sabo, poglobite se v notranjost in morda boste zagledale nov odtenek vaše osebnosti, ki vam bo všeč. Usmerite se v duhovnost in psihološke odgovore, saj vas lahko popeljejo k še večji stabilizaciji. Notranjost lahko povežete z glasbo, le tako boste bolj motivirane k pravim rešitvam.

KOZOROGINJA

Poskrbite, da boste urejene, da bo vaš videz dovršen, vendar ne dolgočasen. V svoji najboljši luči se boste lažje odprle družabnemu svetu in komu dovolile, da vam pristopi. Nakupujte, in ne imejte ostro začrtanih meja. Bodite svobodne, pričakujte manjša presenečenja, vsekakor pa se izognite krutim in tradicionalnim omejitvam ter si dovolite žareti.

Pričarajte si poseben dan, dan čisto zase, glede na vaše astrološko znamenje

VODNARKA

Dovolite svoji intuiciji da deluje v miru in tišini. Ne komentirajte, raje opazujte in sledite svoji poti bolj premišljeno in ponižno. Ne izsiljujte nemogočega in poiščite svojo srečo v sebi, tam nekje globoko. Če se boste pritoževali, ne boste prišli nikamor, zato se raje prilagodite in si dovolite v tem celo uživati.

RIBICA

Usmerite se k ambicijam, uresničite željo po napredku, vrzite se v ogenj in prenehajte sanjariti. Organizirajte se, ter delujte po svoji najboljši možni presoji. Dovolite drugim, da vam pomagajo, vendar končne odločitve sprejemajte sami. Preverite svoje stanje na računu, v denarnici ter svoje zdravje, saj vas bo le to notranje umirilo.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi PREBUDITE ŽENSKO V SEBI, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE