Dnevni horoskop za četrtek 17. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 17. septembra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 17. septembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Današnji dan bo močno čustveno obarvan in povezan z bolj globokimi zaznavami.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Danes boste prišli do spoznanja, da je majhne cilje vsekakor lažje doseči kot velike cilje, hkrati pa vam lahko pomagajo tudi pri tem, da se boljše počutite.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 20.56 uri preide luna v tehtnico – Mlaj

V današnji dan boste stopili še pod vplivom lune v devici. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno.

Ko preide luna v znamenju tehtnice pa prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Danes boste hoteli čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit. Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi.

Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vas. Izberite oblačila, ki izžarevajo da ste v trendu z modo, vendar v minimalistični smeri.

Prazna luna – Mlaj nastopi ob 13:00 uri

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 17. september 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Alfi Nipič, slovenski pevec zabavne in narodnozabavne glasbe
Janez Janša, slovenski politik in predsednik vlade Republike Slovenije
Anastacia, ameriška pevka
Slavko Goluža, hrvaški rokometaš in trener
Adriana Karembeu, slovaški fotomodel

Na današnji dan slovenska reprezentanca v finalu tekme evropskega prvenstva v košarki, EuroBasket 2017, premaga srbijo in postane evropski prvak. Rodil in umrl se je na isti dan France Bevk, slovenski pisatelj. Rodil se je nekdanji košarkar ljubljanske Olimpije in slovenske reprezentance Dušan Hauptman.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP

Dnevni horoskop: četrtek 17. september 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj vas bo s pomočjo energije Mlaja navdušilo, a tega ne boste pokazali. Ravnajte obzirno, ne glede na to, da postajate nepotrpežljivi. Z več pazljivosti boste lažje uspeli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Komunikacija bo danes dobra in vsi okoli vas bodo z veseljem poslušali. Izpadli boste privlačno in to je lahko odličen ključ za prihodnost. S prijateljem se boste danes razumeli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čustvene zadeve se premikajo naprej, čeprav kljub Mlaju še vedno prepočasi. Vseeno ne morete spremeniti svojega življenjskega sloga in prepričanj. Če nekoga pogrešate, mu to povejte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni vas moti to, da si z drago osebo ves čas nekako nasprotujeta Vsaj pri delu se boste s pomočjo lune v devici izkazali v pravi luči in dosegli boste dobre rezultate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Težkemu pogovoru se danes, ko bo luna v devici izogibajte, čeprav bodo drezali v vas. Sedaj ugotavljate, da je vse skupaj prijetneje od pričakovanega, kar vas navdihuje s pozitivno energijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 17. septembra 2020

Mlaj vas ne pusti pri miru, kar velja še posebno za moške pripadnike device. Tokrat vas nihče ne bo prepričal, da bi se neki priložnosti odpovedali, vztrajali boste na vsak način.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morda boste storili napako, saj preveč zaupate le svojemu občutku, namesto da bi poslušali razum. V večernih urah, ko luna preide v vaše znamenje pričakujte več ljubezni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi vašega notranjega nemira, se partnerju ali prijateljem ne boste mogli posvetiti na pravi oziroma na njegov način, zato so možni manjši, vendar nepomembni besedni zapleti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z disciplino in trdim delom, ki ga omogoča vpliv lune v devici boste posegali po najvišjih rezultatih, kar vas bo občasno naredilo nečimrne. Skušajte delovati bolj diplomatsko in odločno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počutili se boste odlično. Pripravljeni boste na vse. Tekmovalni duh vas ne bo pustil pri miru. Vpliv Mlaja v devici bo zopet na prvo mesto postavil vaše želje in hrepenenja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Želite si več miru, po drugi strani pa vam je žal, da bi zapravili nekaj poslovnih ali finančnih priložnosti. Nazadnje se boste odločili za akcijo, ki vam tokrat prinaša razigrano počutje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Aktivni in ambiciozni boste lažje kot v preteklih dneh postorili vse kar vas čaka. V svoji koži se boste tokrat odlično počutili. Tudi manjše zdravstvene težavice, ki so možne vas ne bodo vznemirile.

Preberite tudi SOBNA RASTLINA ZA VAŠE ASTROLOŠKO ZNAMENJE in VAŠI OTROCI V NOVEM ŠOLSKEM LETU GLEDE NA ZNAMENJE