Ljubezenski horoskop za mesec september

Pred vami je mesec, ki bo na področju čustev obarvan s simpatičnimi energijami, ki vas bodo popeljale v delo na sebi. Venera v raku bo popestrila začetek septembra z romantičnimi premiki, ki vam bodo še dolgo ostali v lepem spominu. Dosegli boste tudi neverjetno globino, nad katero boste presenečeni. Venera v levu bo stabilizirala vaše čustveno področje, vendar pretirane romantike in nežnosti tokrat ne pričakujte.

OVEN

Poskrbite v začetku septembra bolj za svoje ljubezensko področje, saj trenutno niste v najboljši koži. Odklopite in se poskusite narediti nekaj zase. Nikar se ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom, ki vas bodo vodili v pravo smer. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje uživajte v družbi ljubljene osebe.

Že obstoječim obveznostim boste dodali nove in na delovnem področju našli izziv.

Z odkritim pogovorom in Venero v levu lahko v drugi polovici septembra ustvarite boljše ozračje. Počasi se boste otresli zagrenjenosti, ki se je lotila vašega osebnega življenja. Občutek, da so čustva zgolj enostranska vas tokrat zapušča. Partner bo izpostavil pomembno zadevo, na katero tokrat ni potrebno takoj odgovoriti.

BIK

V prvih dneh septembra, ko se bo Venera še nahajala v znamenju raka, boste morali pokazati veliko poguma, saj bodo ljudje okoli vas zelo zahtevni in kritični. Popotnica za naprej bo dejstvo, da morate v življenju nujno nekaj spremeniti in začeti gledati bolj nase. Napetosti v odnosih se sredi meseca počasi umirjajo. Stik s samim sabo lahko močno izboljša vaše počutje in vas popelje v nove razsežnosti.

Dotiki bodo pogosti tudi proti koncu meseca, ko vas bo objela energija Sonca v znamenju tehtnice.

Nekaj vas bo v določenem trenutku na področju čustev prestrašilo, saj niste prepričani, da ste pripravljeni. Pazite, kako boste odreagirali, saj lahko to zaznamuje vašo bližnjo prihodnost. Zaupajte šestemu čutu in mu pogumno sledite.

DVOJČKA

Šarmantna oseba lahko popestri vaš začetek septembra, le dovoliti si morate. Samski se boste podali novim vznemirljivim dogodivščinam naproti, brez kančka slabe vesti. Zgodbo, ki vas obremenjuje je bolje končati in celotno zadevo znova premisliti, sicer bodo ostale rane in nerešene zadeve, ki bodo vplivale na vaše počutje tudi v obdobju, ki je pred vami. V ljubezni nikar toliko ne komplicirajte, raje se predajte brez odvečnih zadržkov.

Proti koncu meseca boste sanjarili o romantičnih podvigih.

Raje zberite pogum in simpatijo enostavno presenetite, saj boste zelo zadovoljni. V zadnjih dneh septembra vas bo Venera v levu popeljala v vrtinec strasti. Na vrsto boste prišli tudi tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje.

Ljubezenski horoskop za mesec september

RAK

V prvih dneh septembra se vam bo na čustvenem področju utrnilo nekaj nenavadnih zamisli. Radi bi še razglabljali o osebi, ki se je pred kratkim zasidrala v vašem srcu. Prav kmalu boste imeli še eno priložnost, da se izkažete, sicer pa vsekakor pokažite, kaj nameravate storiti, da ne boste nekoga preveč presenetili. Vaši dogovori bodo uspešni. V zadnji del septembra se boste podali z nežnimi energijami, ki jih prinaša Sonce v znamenju tehtnice.

Izžarevali boste notranjo lepoto, ki bo vplivala na ljudi okoli vas.

Zaželeni in dobrodošli boste v vsaki družbi, kjer se boste pojavili. Svoje obveznosti boste s pozitivno energijo brez težav obvladovali. S partnerjem se boste sporazumeli in uskladili obojestranske želje. Samskim pa lahko zadnji dan v mesecu prinese prijetno presenečenje.

LEV

Vaše hrepenenje v prvih dneh septembra, ko b Venera v raku ne ostane neuslišano. Čustva boste izražali spontano in instinktivno. Ugotovili boste, da iskreno prijateljstvo prehaja v ljubezen. Od nasprotnega spola lahko dobite potrditev in se z vidnim zadovoljstvom odzove vabilu, ki bo več kot prijetno. Hvaležni boste svojemu pogumu, ki vas lahko popelje do boljšega počutja.

Z novimi poznanstvi in zvezami boste pri delu hitrejši in učinkovitejši, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše ljubezensko življenje.

Samski levi boste imeli priložnost spoznati nekoga, ki bo pošteno buril vašo domišljijo. Idealen čas za zaljubljence bo konec meseca, ko boste sposobni tudi izpovedati svoja globoka čustva. Poleg ljubezni boste imeli srečo tudi pri poslovnih zadevah.

DEVICA

Vaše misli vas bodo v prvih dneh septembra dodatno vzpodbujale. Ne trudite se partnerju posebej ugajati, ker ste mu všeč prav takšni kot ste. Ugajati za vsako ceno še ne pomeni, da ste resnično najboljši. Vsi dogovori, ki so obstali na mestu, bodo v sredini meseca doživeli epilog. Posebej previdni bodite tisti, ki ste v resni vezi. Ne zapirajte se vase, partner vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli.

Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji.

V čast spremembe sledi nagrada. Pazite se stresa, ki lahko v zadnjih dneh septembra dolgotrajno škoduje vašemu zdravju. Več časa namenite svojim hobijem. Pomanjkanje energije lahko vpliva tudi na razmerje s partnerjem, ki vas tokrat ne bo razumel na pravi način in bo želel z vami preživeti več časa.

Ljubezenski horoskop za mesec september

TEHTNICA

Najbolj se boste pri vstopu v september razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva. Hrepenite po spremembi, ker vam postaja že pošteno dolgčas, občutek, da se nič ne dogaja se spremeni. Vabilo, ki ga dobite bo tako posebno, da ga boste večkrat prebrali in v vsebino podvomili. Vseeno poskrbite za dodatne proste dni, vse ostalo je presenečenje samo za vas.

Ne belite si glave, če vas vaši prijatelji tokrat ne bodo razumeli, že kmalu bo veliko bolje.

Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov. Zelo boste konec meseca, ko bo Sonce v vašem znamenju čustveni glede odnosov s partnerjem. Na vrsti bo nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vam prinaša na ljubezenskem področju nove smernice.

ŠKORPIJON

V september stopate močno zaljubljeni. Zaradi vpliva Venere v raku si boste želeli ves prosti čas preživeti v njegovi bližini in ob njegovem dotiku. Ugodni vplivi bodo za intelektualna dela kot tudi za inovacije. Dobili boste moč in se pogumno soočili s partnerskim odnosom, ki terja spremembe. Po pogovoru se boste počutili prerojeni in s svežo energijo lahko nadaljujete pot.

Imeli boste veliko poguma, da dosežete zastavljene cilje.

Iznajdljivost bo vaše močno orožje. Radi se boste preizkušali v težkih izzivih, še bolj pa vam bo prijala pohvala. Proti koncu meseca lahko podarite prednost prijateljstvu in ljubezni. Draga oseba vam bo naklonjena, nekoliko vas bo zmotilo le to, da vam ne odgovori takoj. Nekoga ne morete pozabiti, čeprav tega ne priznate.

STRELEC

Razne obremenitve, ki prihajajo v prvih dneh septembra bodo izraz neizživetih strasti. Vendar boste optimizma polni strelci znali napetosti premagati. Odlično razpoloženi boste v sredini meseca polni zagona. Poskusite uskladiti želje z realnostjo in zaupajte sebi. Ko bodo vsi pričakovali da vas bo kaos spravil ob živce, boste pokazali bojevitost in nevoščljive provokacije zatrli že v kali.

Zaljubljeni si boste prizadevali, da zaljubljenost končno preide v pravo ljubezen.

Samskim bodo šteti dnevi svobode, saj prijateljevanje s všečno osebo preide v poglobljen odnos. Ljubezen bo v zadnjih dneh meseca, ko bo Venera v levu na aktivnem pohodu. Počutili se boste odlično, manj zadovoljstva boste doživljali ob pogledu na stanje na svojem računu.

KOZOROG

V nepredvidljivih okoliščinah na področju čustev se boste izvrstno znašli, vaše miselne sposobnosti vam bodo tokrat ob pravem času v veliko pomoč. Pazite le, da ne zaspite na lovorikah v svojem ljubezenskem razmerju. Delo s katerim boste izkoristili svoje sposobnosti bo opravljeno odlično s takojšnjimi učinki.

Z nagrado boste več kot zadovoljni in tokrat se vam lahko ponudi priložnost za oddih.

Ustvarjalnost na področju čustev se bo nadaljevala tudi v zadnjem delu septembra. Najbolj idealen čas za pomembne odločitve na ljubezenskem področju bo konec meseca, ko vam bodo planeti pričarali veliko bolj realno in jasno sliko. Ljubezen bo gonilna sila, kar vam bo zelo všeč.

VODNAR

Ne čudite se, če boste kljub želji po resni zvezi, pritegnili osebe nasprotnega spola, ki vam bodo naklonjene bolj prijateljsko in v vas ne bodo videle možnega partnerja. Vsega ne zmorete nadzirati, upoštevajte pa potrebe drugih. Razburljivo bo, saj si boste po eni strani močno želeli zbližanja. Predstavljajte si, da se vse, o čemer sanjate uresniči.

V sredini septembra boste sanje na ljubezenskem področju tudi živeli.

V zadnjih dneh septembra pričakujte manjše spremembe, predvsem na čustvenem področju. Vse kar ste do sedaj ocenjevali za idealno, se lahko izkaže za bolj neugodno. Vse se zgodi z namenom, zato ne prehitevajte dogodkov, ker si s tem lahko naložite dodatno breme.

RIBI

Mnogim bodo spremembe na ljubezenskem področju v prvih dneh septembra zamajale tla pod nogami, večina se bo strinjala, da je prav tako. Več ljubezenske sreče čaka samske, še posebej tiste, ki že dolgo ničesar ne najdete. V sredini meseca se vrneta iskrenost in strast. Dnevi bodo podrejeni ljubezni in neustavljivi strasti.

Pogosteje boste razmišljali o partnerstvu, starševski vlogi in o potrebnih spremembah na tem področju.

Mars konec septembra pred samske postavlja vrsto ljubezenskih dogodivščin in avantur, tudi vezani ne boste ravnodušni do komplimentov nasprotnega spola, ki vas lahko zmedejo. Zadnji dnevi bodo namenjeni ostalim področjem. S prijatelji boste preživeli krasen čas, sprostili se boste kot že dolgo ne.

Preberite tudi KATERO ZNAMENJE IMA NAJVEČ LASTNOSTI SLABEGA PARTNERJA?