Začel se je direkten Jupiter v kozorogu, izkoristite njegovo moč in motivacijo v svoj prid

Jupiter se je 12. septembra začel gibati direktno v znamenju kozoroga. V tem znamenju ostaja do 19. decembra, ko preide v znamenje vodnarja. Medtem ko je njegovo retrogradno obdobje ponujalo priložnost za razmislek, te bo direkten Jupiter prebudil in te usmeril, da izkoristiš svoje potenciale v najboljši smeri, še posebej če si strelka, kozoroginja ali devica.

Jupiter v znamenju kozoroga je podoben strogemu izvršnemu direktorju, ki budno spremlja napredek vseh vključenih.

Svoje cilje, o katerih si do sedaj le razmišljala, boš tokrat osvojila s pripravo, organizacijo in načrtovanjem. Energija Jupitra, planeta sreče te bo nagrajevala če boš predana delu, načrtovanju in ustvarjanju stabilne strukture za prihodnost.

Ta vpliv ti ponuja nežno spodbudo. Povečan bo tvoj potencial za povezovanje praktičnosti s čustvi, kar boste najbolj izkoristile rojene v znamenju tehtnice, raka ali rib. Nekatere potrebe te lahko, če se nanje odzivaš v pravi smeri, pripeljejo naprej, do neverjetnih rezultatov. Prihaja udobje, ki je dobro zate in za tvoj osebni razvoj.

Začel se je direkten Jupiter v kozorogu, izkoristite njegovo moč in motivacijo v svoj prid

Jupiter ti v tej poziciji pomaga pri gibanju naprej. Ideali, širitev in modrost, ki so bili vprašljivi ali zadržani se sedaj prebujajo v vsej svoji razsežnosti.

Strukturirani projekti se lahko nadaljujejo, prepričanja se bodo potrdila, zato vztrajaj pri svojih načrtih, še posebej če si levinja ali ovnica. Samozavestno stopi naprej s tem, kar poznaš, in nadaljuj z nadgradnjo, ki te vodi do boljših rezultatov.

Učinki direktnega Jupitra so razširitev tvojih izkušenj, znanja in predvsem razumevanja, še posebej če si rojena v znamenju bika ali dvojčkov. Jupiter predstavlja optimizem, rast, radodarnost in obilje. Povabil te bo k temu, da povečaš svojo kulturno in duhovno zavest, razširiš svoj višji um, ter izkušnje in zaupaš v vesolje.

Z energijo zemeljskega kozoroga boš lažje vizualizirala rezultate, počutila se boš motivirano za njihovo doseganje. Z njim lahko rasteš in se širiš. Počutila se boš kot izvajalka, ki zna razmisliti o vseh prednostih in slabostih. V tem času se boš izognila tveganju, potrebovala boš začrtano smer, jasne cilje in trdne načrte. Najbolj boš, še posebej če si rojena v znamenju vodnarja ali škorpijona, cenila oprijemljive rezultate in konkretna dejstva.

Začel se je direkten Jupiter v kozorogu, izkoristite njegovo moč in motivacijo v svoj prid

Z Jupitrom v kozorogu lahko lažje pritegneš v svoje življenje srečo, še posebej, če se znaš organizirati in usmeriti.

Etičen in zrel pristop ti bo olajšal tvoje podvige. Pri uresničevanju ciljev boš bolj disciplinirana in predana.

Tvoj odnos do dela, izobraževanja in praktičnega realnega ukrepanja bo pozitiven. Veliko stvari se bo dotikalo moralnega vedenja ter izobraževanja. Tvoja presoja bo preudarna in zrela, le domišljije ne bo na spregled. Med tem vplivom se moraš naučiti biti bolj prilagodljiva in strpna do morebitnih napak in zastojev.

Nebesne vibracije direktnega Jupitra so simbol povečevalnega stekla, kar nakazuje, da se vse, česar se ta vpliv dotakne poveča ali razširi. Zato je pomembno, da ohraniš zdravo ravnovesje na vseh področjih, ter da zaupaš sebi.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi RETROGRADEN MARS: ASTRO ZNAMENJA IN LEKCIJE