Dnevni horoskop za četrtek 17. decembra 2020

horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za četrtek 17. decembra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 17. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ker ste šli v preteklih tednih čez veliko preizkusov, boste sedaj s konjunkcijo med Luno in Saturnom, ko ste trdni, vi tisti, ki boste drugim pomagali pri težavah.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Ponovno boste pridobili določeno zaupanje in začutili v sebi prijetno toplino, ki jo boste delili z bližnjimi.

horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 7.27 uri preide luna v znamenje vodnarja

Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi preko socialnih omrežjih, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste zavili v spletno trgovino z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos. Najboljše se boste počutili v pisanih barvah ali popolnoma črni, morda pa tudi srebrni, ki vam dodaja pridih elegance.

Saturn se začne gibati v znamenju vodnarja

S tem vplivom boste precej samotarski, z veseljem boste delovali v dobro družbe. Imeli boste občutek, da ste boljši od drugih, in zato lahko delujete precej arogantno. Želeli boste biti drugačni, četudi na račun osamljenosti.

To, kar je najbolj obremenjujoče, je pomanjkanje ljubezni.

Frančišek

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 17. decembra 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Frančišek – Jorge Mario Bergoglio, papež
  • Bernard Hill, angleški filmski, televizijski in gledališki igralec
  • Paul Rodgers, angleški rock glasbenik
  • Tomaž Lajevec, novinar
  • Milla Jovovich, ameriška filmska igralka, manekenka

Na današnji dan je bilo prvo predvajanje Simpsonovih. Začetek stavke rudarjev Trboveljske premogokopne družbe. Rodil se je Lucijan Marija Škerjanc, slovenski skladatelj in Ivan Krizostom Švegel, slovenski diplomat in politik. Umrl je Kim Džong Il, severno-korejski diktator in Fran Petre, slovenski književni zgodovinar.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 17. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v vodnarju boste dobili v domačem okolju kopico lepih komplimentov, ki vas bodo naredili še bolj prisrčne. Skratka, obeta se vam prijeten in zanimiv dan.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Opomogli si boste in s pomočjo lune v vodnarju končno prišli na zeleno vejo. Ampak pazite, da vas kaj ne premami in poskušajte ostati na tem kot ste, obrestovalo se bo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj se bo čez noč spremenilo, a vam ne bo jasno, kaj se je zgodilo. Zadevo boste morali raziskati in morda uporabiti detektivske spretnosti. Ne bo vam enostavno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Imate dovolj energije, tudi za najnapornejše zadeve. Tudi srčni izziv bo danes velik, pomembna je vaša ljubezenska zgodba, ki vas vedno znova vznemirja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Skrivnostni pogledi imajo vzrok, ki ga še ne poznate. Preko telefona poizvedite kaj več o govoricah, ki se širijo na vaš račun. Osupli boste, ko izveste kaj nekdo govori.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 17. decembra 2020

Ne morete izvedeti vsega naenkrat, vseeno nočete odnehati, dokler ne boste prišli zadevam do dna. Vseeno se pripravite, da se stvari lahko razpletejo drugače, kot si želite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Denar, ki se je nakopičil vam ne bo dal miru. Razmišljali boste o kakšni manjši investiciji, ki bi utegnila odebeliti vašo denarnico. Pazite, ker luna v vodnarju obožuje tveganje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes vam bo zaradi lune v zračnem znamenju postalo jasno nekaj, s čimer si že dlje časa belite glavo. Boljše se boste počutili tudi poslovne naloge vam bodo šle bolje od rok.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Telesna teža ni tako hud problem kot ga izpostavljate. Bolj škodljivo vpliva na vaše zdravje pretirana vzkipljivost. Kljub temu se boste zaradi lune v vodnarju težko zadržali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne glede na to, kako močno odmevajo določene besede, se skušajte odločiti na podlagi več dejstev. Ne potrebujete nasveta, temveč le nekaj zdrave mere potrpežljivosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zavzeti ste z zanimivimi idejami, ki vas motivirajo, in zaradi tega v središču pozornosti. V službi bodo danes, ko bo luna v vašem znamenju očarani nad vami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nimate veliko časa za odločitev, ki pa je za prihodnost izredno pomembna. Popoldne si vseeno lahko privoščite rekreacije, ne zapirajte se le med štiri stene.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2020 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG