Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. decembra

Ponedeljek bo zelo zmeden dan, za nekatere zaradi vpliva Mrka težak in neproduktiven, za druge zaradi energije lune v strelcu prodoren. Skušajte se zazreti v prihodnost in diplomatsko pozabiti na težave ter zaplete povezane s preteklostjo. Postali boste bojeviti, povečani bodo vaši apetiti in v vsem boste pretiravali, kar bo morda povzročilo trenja in nemir. Podpis pogodbe ali druge pomembne zadeve sicer lahko izpeljete, vendar pazite na droben tisk. Nikar ne bodite prehitri, da se ne boste napačno odločili.

V torek ob 4.35 uri luna preide v kozoroga, zato bodo čustveni dvomi le še preteklost. Z zaupanjem vase boste želi sadove svojega preteklega dela in kljub temu, da boste bolj hladni ter zadržani, si lahko obetate dobre rezultate in celo kakšno nagrado. Zaradi pomanjkanja spontanih energij boste težko usklajevali svoje delovanje z drugimi, prav tako pa tudi svoje dnevne obveznosti z notranjim čustvovanjem.

blank

Lotite se v sredo z energijo lune v kozorogu pospravljanja in podobnih opravkov in se ukvarjajte s sabo na ljubeč in prijazen način.

Nenehno boste imeli opraviti s preteklostjo, na dan utegnejo priti kakšne nepravilnosti, tudi nečednosti, okoliščine vas bodo prisilile, da se boste bolj posvetili bistvu. Začutili boste podjetno energijo, veliko načrtov bo povezanih z napredkom, urejene bodo tudi finance, saj boste varčni in premišljeni, v tveganja vas tokrat ne bo mogoče prepričati. Težko se boste popolnoma zbrali na ljubezenskem področju.

V četrtek ob 7.27 uri prehaja luna v vodnarja, zato pričakujte več spontanosti in veselja.

Čas vam bo tekel hitreje in domislite se lahko tudi kakšne simpatične neumnosti, s katero boste popestrili dogajanje. Turobne misli in žalost končno za nekaj časa zapuščajo obzorje. Druženje z domačimi bo v petek vaše najljubše zatočišče in izmenjava mnenj vam prinaša čudovite smernice za prihodnost. Znali boste uživati in si vzeti čas samo zase. Na ljubezenskem področju boste tokrat pripravljeni na konkretno nadaljevanje in napredek v svojem odnosu.

V soboto ob 13.39 preide luna v znamenje rib, kar vam omogoča, da se boste prepustili vodenju svoje bujne domišljije, znali boste prisluhniti svoji intuiciji in tistim, ki imajo težave. Dogovarjali se boste, vendar zadev ne boste popeljali do konca. Naredite v nedeljo  nekaj, kar bo polepšalo čustveno plat, saj bo prisotnih veliko simpatičnih energij. Hrepeneli boste po miru in nežnosti, ki bo polepšala odnose.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN