Mesečni horoskop maj 2020 za vsa astrološka znamenja

V mesec maj stopate polni pričakovanj in navdušeni nad naravo. Sonce v znamenju bika bo z nežno energijo dovolilo, da se približate globljemu bistvu. Prišli boste tudi do številnih spoznanj, ki vas lahko presenetijo.

V zadnjem delu meseca se bo energija Sonca v znamenju dvojčkov prijetno zlila z vašimi željami.

Ljubezen bo obarvana z lepimi besedami in z veseljem si boste za ljubljeno osebo odtrgali več časa. Kljub trem retrogradnim planetom, ki prinašajo lekcije boste znali ohraniti samozavest.

Mesečni horoskop maj vam prinaša nove smernice, ki vas bodo navdihnile s kakšnim čisto novim spoznanjem.

Mesečni horoskop maj 2020 za vsa astrološka znamenjaSLAVNI, KI PRAZNUJEJO V MAJU

6. maj praznuje Tjaša Železnik

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v 9. Hiši Bika. Vodi jo neustavljiva želja po širjenju meja in svojih možnosti. Je večni optimist, ki se z največjim navdušenjem poda v nove pustolovščine. Privlačijo jo potovanja, študij, daljni kraji, filozofija in vse drugo, kar ji pomaga pridobiti nova spoznanja.

28. maja praznuje Branko Đurič

Njegovo Sonce se nahaja v znamenju dvojčkov, kar nakazuje na razpršen karakter, muhavost, prepirljivo obnašanje in nestabilnost v odnosih. Življenje jemlje večkrat neresno, nestalno, neodločno, pomanjkanje zdrave samozavesti mu vnaša negotovost in njegova pozornost za konkretne zadeve je kratkotrajna.

Želite izvedeti več o svoji osebnosti? Odgovor je TUKAJ.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar v začetku maja, ko vas bo Mars v vodnarju napolnil z energijo, ne odlašajte in ne prestavljajte pomembnih odločitev. Na pogovor o resnejši temi sicer še niste pripravljeni. Kljub temu pa se lahko soočite s situacijami, ki ne bodo enostavne. Sredi meseca prihaja občutek, da vas vsi samo kritizirajo.

Ne marate, da vam vsiljujejo svoja mnenja, kar boste tudi izpostavili.

V zadnjih dneh maja, ko bo Sonce v dvojčkih boste deležni drobnih pozornosti. Zato poskusite nekako prepoznati majhne namige in uživajte v prijetnem ritmu. Ravnajte se po občutku, posebno glede zgodb, ki se pravzaprav ponavljajo in vas vznemirjajo.

Smernica za ovna za mesec maj
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Začaranega kroga na osebnem področju se boste rešili tako, da se boste v prvi polovici maja s Soncem v vašem znamenju malce bolj poglobili v situacijo, ki je nastala.

Zavedati se boste začeli, da so svetle misli tiste, ki lahko prinesejo boljše počutje.

Finančno področje lahko sredi meseca nosi skrbi in načrtovanje za prihodnost. Zato bodite bolj jasni in konkretni, tako kot se za vašo samopodobo spodobi. Proti koncu meseca storite nekaj več za vaše zdravje in vitkejšo postavo. Ali pa poskusite utrditi svoje mišice. Z dobro motivacijo boste vsaj na polovični poti, ki vodi k zmagi.

Smernica za bika za mesec maj
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh meseca maja, ko se bo Venera nahajala v vašem znamenju, boste doživeli pravi čustveni razcvet. Upanje vam bo pomagalo razumeti določena razpotja. Nikar se preveč resno se lotevajte določene zadeve, ki so jo drugi že pozabili. Morda je sredina meseca maja pravi trenutek, da se čustvi sprostite in začnete opazovati stvari drugače.

Tudi v družinskih odnosih se lahko pojavijo ovire, morda zato, ker vas je strah nečesa.

Vaše zasebne zadeve bodo rešene v zadnjih dneh maja, zato vas naj ne skrbi. Najprej pa prisluhnite šestemu čutu, ki vam lahko pomaga celo pri najbolj zahtevnih situacijah.

Smernica za dvojčke za mesec maj
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V prvi polovici meseca maja boste raki z Venero v dvojčkih v ljubezenskih odnosih nepotrpežljivi, kar se vam ne dogaja pogosto. Vseeno bodite obzirni, ne glede na svoje resnične želje. V odnosu z družinskimi člani se lahko vznemirjenje prevesi v stres.

Mesečni horoskop maj napoveduje, da s strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje.

Vse se lahko reši, če boste zaupali vase in v svoje prirojene sposobnosti. Dvomi, ki vas zasledujejo, so le navidezni in dobro bi bilo, da se nanje čim manj ozirate. Konec maja boste hiteli, kar pa bo s seboj prineslo nejasnosti in zmote, zato svoj korak čim prej upočasnite. Prav je da ste aktivni, vendar se ne prenaglite.

Smernica za rake za mesec maj
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S čakanjem brez dejavnejšega koraka bi v prvih dneh maja, ko bo Sonce v biku povečalo vašo motivacijo zagotovo le zapravljali čas. Ne razlagajte predolgo, zakaj ste se odločili za določeno zadevo, le izpeljite jo. Posvetite se učenju novega gradiva kot tudi preučevanju pomembnih listin. Le tako boste napredovali na svojem osebnem področju.

V zasebnih odnosih se bodo v zadnjem delu maja, ko se bo Venera gibala retrogradno zgodile majhne, komaj opazne spremembe.

Le te pa bodo prej ali slej sprožile tudi večje. Končno se boste z zadovoljstvom usmerili v čustvene podvige. Energije prinašajo konec meseca večjo razbremenitev.

Smernica za leve za mesec maj
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V začetku meseca maja, ko vas bo spodbujal Merkur v znamenju bika, boste pozabili na skrbi, ki se nizajo ena za drugo in vam ne dovolijo mirnega spanca. Smotrno bi bilo, da se sprostite s fizično aktivnostjo. V sredini meseca boste čutili povečano kreativnost, zato se lotite opravil, pri katerih je na prvem mestu ustvarjalnost.

Če se sami ne boste znašli, se lahko obrnete na nekoga, ki ima ogromno izkušenj.

Proti koncu meseca maja, ko vas bo spremljal vpliv Sonca v znamenju dvojčkov, boste razmišljali o finančnem področju in iskali prave rešitve. Porodilo se bo veliko zanimivih idej. Čas bo prinesel spremembe, zato se le spontano prepustite in uživajte.

Smernica za device za mesec maj
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite se v prvih dneh maja, ko boste malce nezadovoljni zaščititi pred napadom slabe volje, ki se bo pojavila. Raje sprejmite vse skupaj, kot da bi nenehno razmišljali o morebitnih aktualnih zadevah in zamudah. Stvari boste naenkrat videli v drugačni luči. Novi začetek sicer ne bo lahek, toda vsekakor se vam obrestuje poskusiti, saj se zavedate, da drugače ne bi bili sproščeni.

Pogumno tudi proti koncu meseca maja nadaljujte svojo pot.

Morali bi sicer postaviti meje, hkrati pa biti nekoliko bolj dostopni in prijazni. Izvedeli boste marsikaj, kar vas ne razveseljuje, ampak vas vodi v bolj strateške ter za vas ugodne odločitve.

Smernica za tehtnice za mesec maj
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Najboljša rešitev za dobro počutje bosta v začetku meseca maja premišljenost in predvsem umirjenost. Tokrat lahko pričakujete nekaj prijetnih, dobrih novic, ki vas bodo razveselile. Misli bodo usmerjene v novosti, saj že komaj čakate na možnost da se vam zgodi nekaj drugačnega. Znašli se boste pred izzivom, zato se vas bo polotil manjši strah, ki vas ne bo oviral, ampak vzpodbujal.

V ljubezni in odnosih v drugi polovici maja ne boste ravno blesteli, saj ne boste zadovoljni s sabo.

Morda boste precej izpostavljeni, toda kljub temu se boste izkazali z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo. Nič napačnega ne bo, če poskusite znova.

Smernica za škorpijone za mesec maj 
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskusite v začetku maja, ko boste sami s sabo zelo zadovoljni pomagati nekomu, ki vas očitno še potrebuje. To, kar se dogaja v vašem zasebnem življenju, naj ostane le med štirimi stenami. V sredini maja prihaja z ugodnim položajem Marsa več pozitivnih dogodkov.

Nihče ne more vedno opravljati le tistega, v čemer je najboljši, zato se čim prej sprijaznite z dejstvi.

Vaše odločitve bodo konec meseca maja kljub raztreseni energiji Sonca v dvojčkih končno izid utemeljenega premisleka. Manj izrazita bo pomoč, s katero se ne boste mogli sestaviti. Ugotovili boste, da se lahko zanesete le nase.

Smernica za strelce za mesec maj
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V prvih dneh meseca maja si boste vzeli najboljše zase, tudi ob nekoliko vznemirljivem dogajanju, ki vas bo vznemirilo. Imeli boste veliko idej, srečevali boste zanimive predloge. Preberite si kaj o zadevi, ki vas zanima. Na področju čustev vam določene zadeve sredi meseca ne bodo ravno najbolj jasne.

Pričakujete preveč, zato ne bodite presenečeni, če boste morali počakati na odziv.

Nekateri so počasnejši ali preprosto ne razumejo, zakaj se vam tako mudi. Pred vami je naporen konec meseca maja. V kolikor niste sigurni vase, utegnete imeti kar nekaj težav s samo organizacijo. Rešitev obstaja, in ta je, da prosite nekoga za pomoč. Odnosi z drugimi bodo nihali v ekstreme.

Smernica za kozoroge za mesec maj
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne oklepajte se v prvih dneh maja, ko se bo Merkur sprehajal po biku enih in istih navad, saj je to nekaj, kar vas je že velikokrat ustavilo. Dober odziv bo tisti, ki vam bo prinesel srečo in paleto dobrih možnosti. V prostem času se odpravite razvajat v naravo, kjer boste zagotovo našli tisti izgubljen delček sebe.

V dneh proti koncu meseca maja boste druge doživljali kot zahtevne, brez občutka za vse vaše notranje bogastvo.

Pojavilo se vam bo nekaj zanimivih možnosti, s katerimi je smotrno še nekoliko počakati. Jezili vas bodo predvsem tisti ljudje, ki z vami niso odkriti.

Smernica za vodnarje za mesec maj
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaše življenje bo v prvih dneh maja polno presenečenj, posebno glede ustvarjalnosti, toda morali boste pokazati več poguma. Srčna oseba bo razumela vaše namige brez odvečnih besed. Vezani utegnete s partnerjem sprejeti pomemben dogovor, samskim pa se obeta umirjeno počutje in odličen občutek zadovoljstva.

Konec meseca vas bosta spremljali plemenitost in dostojanstvo in tako boste lažje kos svojim podvigom.

V zasebnosti se boste končno sprostili. Sedaj bo na prvem mestu iskrenost, s katero boste premagali še tako zoprne težave. Tudi zdravje se vam počasi izboljšuje.

Smernica za ribi za mesec maj