Retrogradni Pluton v znamenju kozoroga: transformacije

Retrogradno obdobje Plutona se začne 25. aprila na 25 ° kozoroga, konča se 4. oktobra na 22 ° kozoroga. Ta vpliv simbolizira eksponentno rast, skrajne zakone in veliko trpljenja. Velikodušnost, prijaznost in duhovna naravnanost vam bodo pomagali skozi to obdobje. Retrogradni Pluton v znamenju kozoroga je vaš zahteven učitelj.

Najbolj pozitivna manifestacija tega vpliva je izjemno bogastvo, velikodušnost, transformacijske spremembe in duhovna evolucija.

Negativne manifestacije tega vpliva pa vodijo v smeri sebičnosti, pohlepa, ljubosumja, nacionalizma, preganjanja in maščevanja.

Retrogradni Pluton v znamenju kozoroga: transformacije

Retrogradni vpliv Plutona lahko preseneti z lažmi, propagando in paranojo.

Tako lahko pridobite podatke iz več zaupnih virov in ne razširjajte napačnih informacij na družbenih medijih. Najboljši način za obvladovanje učinkov tega vpliva je moralno in etično ravnanje.

Če boste prijazni in radodarni, vam bo to pomagalo, da se boste duhovno razvijali. Vse to bo povečalo vaše možnosti za materialno rast, srečo in uspeh, tudi v fazi retrogradnosti. Ta faza Plutona je čas razmišljanja o moči in nadzoru v vašem življenju. Če so vas ljudje nadzirali ali z vami manipulirali, je zdaj čas, da jih spustite. Če ste preveč nadzirali druge ali situacije, je čas, da se prepustite toku dogajanja.

Preberite tudi ZNAMENJA, KI SO MOČNA TUDI V NAJTEŽJIH SITUACIJAH

Če ste se v zadnjem času v odnosu preveč dušili in obvladovali, vas bodo okoliščine prisilile, da se prepustite in hkrati nekaj naredite v svoji smeri. Če je obsesivno ali kompulzivno vedenje, ki vključuje hrano ali druge substance prevzelo vaše življenje, potem lahko dogodki v času retrogradnega Plutona povzročijo preobrat. Bolj intenzivno bo vaše destruktivno vedenje, bolj ekstremna bo stopnja razstrupljanja ali umika.

Retrogradni Pluton v kozorogu

Zaupajte svojim vodnikom in razmišljajte o spremembah, ki lahko izboljšajo vaše delovanje.

Uničenje stvari, ki imajo nadzor nad vami, bo povečalo vašo duhovno moč in vodilo k osebnemu zadovoljstvu. Želje se bodo znova prebudile, če boste raziskovali pretekle fantazije. Dopustite sebi, da se preoblikujete in prebudite stara hrepenenja, kar bo pomagala ublažiti plutonsko energijo. Pazite, da se ne boste v tem času znašli v kakšnem ljubezenskem trikotniku, saj lahko to povzroči več drame, kot je potrebno. Ustvarjanje ravnotežja in čiščenje psihičnih vzgibov bo sprostilo pretekle omejitve.

Včasih je globok Pluton kozmični detektiv, odločen, da bo našel resnično zgodbo, v drugi poziciji je Pluton kot gost večera, ki prebuja skrivnosti in razkriva skrite resnice o vseh vključenih. V tem času bi se morali soočiti s temnejšimi stranmi tega, kar želite.

Ko v sebi vidite lastnosti, ki vam niso všeč, lahko delate na tem, da jih izboljšate. Na ta način lahko rastete, kar izpostavlja ključno vlogo Plutona v vašem življenju, in sicer transformacijo.

Preberite tudi KO PRIDEJO TEŽAVE, SE USMERITE VASE