Katero prevozno sredstvo vam je najljubše glede na horoskop? Preverite!

Nekateri izmed vas obožujejo veter v laseh, drugi uživajo med vožnjo za avtomobilom, nekateri pa najraje zajahajo svoje kolo in se odpeljejo novim dogodivščinam naproti. Katero prevozno sredstvo je tisto, s katerim  se najraje zapeljete, glede na vaše astrološko znamenje?

Kolo, rolerji

Aktiven oven in razigran dvojček sta rada ves čas v gibanju in se dobro zavedata, da sta s tem, ko se v službo ali po opravkih odpravita s kolesom zagotovo v boljši formi kot tisti, ki se ležerno sedejo v avto. Z rednim kolesarjenjem, tudi v prostem času ohranjata pod nadzorom bolezni in stres.

Prevozno sredstvo

Vožnja s kolesom jima ponuja več svobode, poleg tega si lahko po poti privoščita še lep izlet po peščeni potki.

Na kolesu se jima rad pridruži tudi kozorog, ki uživa v naporih in z veseljem poskrbi za gibanje. Elegantno urejena kozoroginja ima običajno kolo, ki je unikatno. Ne ravno športno, takšno da lahko pride z njim v službo zelo urejena.

Motor

Rak, čeprav je nežen in zadržan obožuje vonj asfalta in veter v laseh. Zato je vožnja z motorjem, tudi če s počasnim, pravi užitek. Takrat sprosti svoje misli, zraven pa še ujame kakšno prijetno priložnost za osvajanje nasprotnega spola. Saj je vožnja v dvoje bolj sladka. Najraje se mu pridruži bik, ki prav tako uživa na zraku.

Prevozno sredstvo

Bikova motoristična oprema je popolna in v njej se počuti vsemogočno.

Strelec, ki je največji pustolovec, ima najraje vožnjo s kakšnim starim motorjem z dušo. Z nahrbtnikom in svojim legendarnim motorjem bo doživel popolno preobrazbo in sprostil svoje misli, zraven pa seveda videl čim več krajev in spoznal nove ljudi.

Avtomobil

Devica ima rada vse pod nadzorom, zato je vožnja z avtomobilom njena najljubša izbira. Vendar ni zadovoljna z vsakim, imeti mora vse, kar ona nujno potrebuje za udobno vožnjo. Njen avtomobil je opremljen tudi z najnovejšo dodatno opremo, saj se ne sme počutiti med vožnjo kot da ji nekaj manjka. Tehtnica je ljubitelj avtomobilov, še posebej unikatnih, s katerimi se z veseljem zapelje na umirjen izlet.

Prevozno sredstvo

Njen avtomobil je vedno čist in urejen in seveda brez praske, saj je ko ga parkira, zelo ponosna nanj, še bolj pa je ponosna, da je eden izmed najbolj umirjenih voznikov.

Ribice obožujejo dolgo vožnjo v udobnem avtomobilu, saj se takrat lahko ob dobri glasbi potopijo v svoj svet. Oprema zanje ni pomembna, saj se med vožnjo preveč zatopijo v svoje misli, da bi opazovale notranjost avtomobila.

Športen avto ali dirkalni motor

Za vodnarje, ki uživate v ekstremih ni večjega užitka, kot je vožnja s športnim avtomobilom, ki vam dodatno dviguje vaš adrenalin. Takrat ste v nekakšnem transu, popolno a sproščeni in hkrati prijetno vznemirjeni. Lev se bo z veseljem podal na vožnjo s športnim avtomobilom, saj obožuje hitrost in igro brez meja.

Prevozno sredstvo

Zanj je še boljša izbira dirkalni motor, kjer si bo lahko z vetrom v laseh privoščil pravo pustolovščino.

Na divji vožnji se jima bo z veseljem pridružil tudi škorpijon, ki prav tako hrepeni po brezmejnih dogodivščinah, njegov avtomobil pa mora biti rdeče barve.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi NAJBOLJŠA VOZNICA ZODIKA IN NAJSLABŠA VOZNICA