Ljubezenski horoskop za mesec avgust

V toplih avgustovskih dneh boste na področju ljubezni pripravljeni storiti več kot običajno. Sonce v znamenju leva vas bo opogumilo, da priznate kaj čutite in poveste česa si želite in česa ne. Prvi dnevi v avgustu bodo zaradi Venere v znamenju dvojčkov razposajeni in bolj površinski, nato se Venera zavihti v znamenje raka, kjer bo skozi avgust poudarjala čustveno vsebino.

Vpliv Marsa na vas bo močan, neodvisen in oster.

Popolnoma nič vas ne bo oviralo, če želite nekaj doseči. Mars v ovnu je vedno zmagoslavno usmerjen in se z drugim mestom ne zadovolji. Navduševali vas bodo pogum, samozadostnost ter sveže razmišljanje.

Preverite kako se ujamete s svojo ljubljeno osebo.

OVEN

V začetku avgusta, ko bo Venera še v znamenju dvojčkov se bo treba soočiti s samim seboj. Poslušajte svoj notranji glas in ne nasedajte škodoželjnim opazkam nekoga, ki ni iskren. Ne zanašajte se na podporo ljubljene osebe, ki se tokrat z vami ne strinja. Stres bo najizrazitejši v sredini meseca, ko se boste zapirali vase.

Vaše želje bodo v zadnjih dneh avgusta, ko bo Sonce v devici presegale realne možnosti, zato ne bodite razočarani, če se vam bodo zadeve iztekle v popolnoma drugi smeri, kot predvidevate. Vendar se boste lažje posvetili ljubljeni osebi in jo znali na prijeten način očarati.

BIK

V prvi polovici avgusta pričakujte na področju ljubezni burne odnose, ki jih lahko zaostri Sonce v znamenju leva. Ne čudite se, če bodo na sporedu pikre pripombe, ki se jim skušajte izogniti. Več prijetnega počutja se vam nakazuje v sredini meseca. Mars v ovnu bo poskrbel za več spontanosti in razigranih doživetij.

Na ljubezenskem področju boste proti koncu meseca pripravljeni tvegati in skoraj zagotovo vam je zagotovljen uspeh, ki vam bo veliko pomenil in vas bo razvedril. Uživate v drobnih radostih, v vsaki priložnosti, ki se vam bo pojavila, saj s tem povečujete notranje zadovoljstvo.

Ljubezenski horoskop za mesec avgust

DVOJČEK

Prvi dnevi avgusta ne bodo ravno po vašem okusu. Skrbi in moteč spanec vam bo povzročil zaplet, ki ga niste predvidevali. Dobrodošel bo tudi pogovor s prijateljem, ki bo popolnoma razumel vaša stališča in vas vzpodbujal pri vaših novih odločitvah in idejah.

Umirite se sredi meseca na področju čustev, saj se bo vse skupaj odvijalo v lepih energijah, ki vas bodo iz trenutka v trenutek znova presenečale in vas popeljale v še lepši čas, poln nežnosti in romantičnih podvigov. Pazite v zadnjih dneh avgusta s tistimi, ki zahtevajo preveč. V ljubezni bo prisotno nenavadno stanje, kot zatišje pred viharjem.

Preberite tudi HOROSKOP IN LJUBEZEN: UJEMANJE RAKA

RAK

V avgust boste z ugodnim vplivom Sonca in Venere stopili izredno zgovorni in nekdo bo to k sreči sprejel kot dobro lastnost, saj se bosta končno lahko uskladila. V ljubezni imate sicer prave argumente, vendar jih boste morali uporabiti na drugačen način. Dobili boste konkretne namige, zato ni razlogov, da bi ostali razočarani.

V zadnjih dneh avgusta boste stopili stopničko višje na zasebnem področju, kar vas bo popeljalo v odlično počutje. Končno se vam nakazuje možnost izboljšanja, ki bo povezana tudi z vašimi financami, saj vas bo spremljal vpliv Venere v vašem znamenju.

Horoskop in ljubezen

LEV

V prvih dneh avgusta zagotovo ni pravi trenutek za dolgoročne ljubezenske načrte in prevelike zahteve. Lahko bi naleteli na nekaj, kar vam morda ne bo najbolj všeč. V drugi polovici avgusta vas bosta ščitila Mars in Saturn, ki vam bosta omogočila več svobode, strasti, zadovoljstva in hkrati tudi napetega vzdušja, saj marsikdo ne bo razumel, da ste zadovoljni in optimistični, kljub temu da se vam ne dogaja nič novega.

Čutili boste, da morate poskrbeti zase in se v določeni družbi nekoliko bolj izpostaviti. V zadnjih dneh meseca boste zaradi planetarnih aspektov bolj temperamentni.

Preberite tudi HOROSKOP IN LJUBEZEN: UJEMANJE LEVA

DEVICA

S Soncem v znamenju leva se boste v prvih dneh avgusta veliko lažje soočali s težavami in obremenitvami. Izpostavljeno bo področje čustev, na katerem vam lahko nekaj stvari malce uide iz nadzora, s čimer se nikar preveč ne obremenjujte. Tisti, ki se že dolgo nahajate v razmerju, boste prišli do določenih zaključkov, povezanih s samim sabo.

Nikar pa ne iščite bližnjic in se ne spuščajte v nepreverjene zgodbe. Končno se bodo proti koncu meseca uredile zadeve, povezane s področjem čustev. Občutek osamljenosti se počasi umika iz obzorja. Poglejte na vse skupaj iz svetlega zornega kota.

TEHTNICA

V začetku avgusta se boste soočali z ljubezenskimi zadevami, ki bodo imele popolnoma drugačno obliko kot do sedaj. Veliko lažje vam bo, če boste gledali nase in si ne boste dovolili, da vas zavajajo z raznimi obljubami. Na zasebnem področju se vam odpirajo poglavja, ki vam na prvi pogled ne bodo všeč, po tehtnem razmisleku pa boste ugotovili, da vam lahko dolgoročno prinesejo več koristi.

V zadnjih dneh avgusta boste hrepeneli po nežnosti in globokih pogovorih. Ne dovolite pritiskov, saj se sami zavedate, kaj si želite. Morda boste malce živčni, toda kljub temu na ljubezenskem področju pravilno usmerjeni.

Ljubezenski horoskop za mesec avgust

ŠKORPIJON

V obdobju pred vami se vam obeta nekaj težavic, povezanih z vašim splošnim počutjem, ki bo nihalo sorazmerno z vašim razpoloženjem. Marsikdo vas ne bo razumel na pravi način, kar vam lahko prinese nekaj notranje napetosti. Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo, pogovorite se s tistimi, ki jim resnično zaupate.

Čustvena plat se bo izboljšala v sredini meseca. S svojim taktnim tempom boste nadaljevali tudi naprej. Počasi prihaja nekaj novih namigov, nekaj, kar vam vrača optimizem in upanje. Poskusite izboljšati tudi vašo kondicijo.

Preberite tudi LJUBEZEN: ČESA SI ŽELI VAŠE ZNAMENJE V ODNOSIH?

STRELEC

V prvi polovici avgusta prihaja občutek, da bi z veseljem poleteli daleč vstran. Dnevi bodo nihajoči, predvsem zaradi občutka, da vas nihče ne posluša in ne jemlje resno. V drugi polovici meseca avgusta boste korakali samozavestno in nihče vas ne bo mogel ustaviti, še posebej tiste, ki ste samski in močno hrepenite po kakšni strastni avanturi.

Druženje z raztresenim posameznikom vam bo v zabavo, tako sproščenega vzdušja že dolgo niste okusili. V zadnjih dneh avgusta se podajte na ljubezensko dogodivščino z nalogo, da razmislite o partnerskem odnosu, ki vas duši.

Preberite tudi PRIČARAJ MU NAJBOLJŠI ZMENEK, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE

KOZOROG

V prvih dneh avgusta ne boste najbolj zadovoljni. Naj vas ne zmedejo preveč prijazne besede osebe nasprotnega spola, ki vas bo želela prepričati v nekaj, česar niste vajeni. Ohranite svojo samozavest, tudi takrat, ko boste dvomili vase in v svoje sposobnosti, saj vas bo nekdo ves čas opazoval.

Poslali boste sporočilo in potem nestrpno čakali na odziv, ki ga morda ne bo v kratkem. Vse skupaj bo proti koncu meseca potekalo počasneje kot doslej, posebno z osebo, ki se tokrat odziva manj diplomatsko. Postavite si dober cilj in izkoristite odlične priložnosti.

Ljubezenski horoskop za mesec avgust

VODNAR

Ljubljena oseba bo v prvi polovici avgusta na vaši strani, zato ne dovolite, da bi vas razburjale malenkosti, ki jih boste kmalu pozabili. Izkoristite vsako priložnost na ljubezenskem področju, da bi stvari zgladili in jih rešili v pravi smeri. Potrebujete mir in nekaj vas bo spet predramilo, tudi kar zadeva obetavno srečanje, ki lahko prinese tudi občutek zaljubljenosti.

V vaših mislih v zadnjih dneh avgusta, ko bo Sonce v devici zmeda, saj ste prepričani, da se morate premakniti naprej in se usmeriti v izvedljive cilje, kar ne bo najbolj enostavno. Nikar se ne predajajte malodušnosti.

RIBI

Končno se lahko v avgustu odločite narediti spremembo na področju odnosov. Dnevi ne bodo muhasti, ampak polni doživetij, ki vam bodo še dolgo ostala v spominu. Morda se celo zaljubite ali zapletete v prijetno razmerje. S svojim optimizmom boste nadaljevali pot pogumno.

Z drago osebo lahko najdeta možnost za kompromis, saj hrepenita po urejanju situacije, zato nikar ne bodite konfliktni. Vse skupaj vas bo v zadnjih dneh avgusta malce obremenilo. Prenehajte z najtežjimi opravki, če boste začutili prve znake utrujenosti ali dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti.

Preberite tudi SPADATE MED NAJBOLJ LJUBOSUMNA ZNAMENJA ZODIAKA?