Obdobje Sonca v znamenju leva prinaša toplino in pogum

Sonce preide danes, ob 8.37 uri v znamenje leva. S svojo ognjeno strastjo vas bo ta vpliv popeljal v optimizem, dobre odločitve in predvsem pogumne odločitve. Vaše zaupanje bo v tem obdobju neprekosljivo, prav tako tudi velikost vašega ega. Sonce predstavlja človekov ego in individualnost in lev je znamenje, ki je skoraj najbolj neodvisno. Tako da ne bodite presenečeni, če boste želeli vse opraviti sami.

V tem obdobju ste lahko bolj uspešni kot običajno, uživali boste v širjenju svojega bogastva na tiste, ki so vam najpomembnejši.

Povečana bo tudi odločnost, zato omahovanja ne boste zaznavali. V medsebojnih odnosih boste veseli, srčni in ustrežljivi. Življenje boste zaznavali kot veselo priložnost, ki jo je treba redno praznovati.

Obdobje Sonca v znamenju leva prinaša toplino in pogum

V obdobju Sonca v znamenju leva bo potrebno prevzeli vajeti in odpravili kakršno koli težavo, ne glede na to, ali želite ali ne. Močna energija je lahko naporna za vas, če ste najraje skriti pod lupino, v svojem svetu.

Ena od nalog tega vpliva je izžarevati in poudarjati svoj jaz. Tokrat boste točno to, kar ste, brez da bi se prilagajali in spreminjali. Na področju čustev boste s tem vplivom zahtevni, pričakovali boste popolno zvestobo. Želeli se boste počutiti nekaj posebnega. Brez pozornosti in pohvale boste težko dosegli zadovoljstvo. Vaša narava bo zelo samozavestna in odlično se boste znašli v vlogi vodje.

S tem vplivom prihajajo dostojanstvo, fizična vitalnost in dobra motivacija tudi za sodelavce ali prijatelje.

Uspevali boste predvsem z ustvarjalnimi dejavnostmi. Sonce v levu bo v vašem življenju pričaralo čudovito, zelo naravno kombinacijo topline in optimizma, saj je v tej poziciji v svojem najbolj udobnem položaju.

Družina in čast postajata zelo pomembna faktorja, tudi na uspeh v tem času ne boste pozabili. Pripravljeni se boste boriti se za svoje ljubljene, jih zaščititi in rešiti pred kakršno koli škodo. Ker boste odprti, zelo nadarjeni, samozavestni in odločni, vas bo težko spraviti v slabo voljo.

Obdobje Sonca v znamenju leva prinaša toplino in pogum

Opozorilo za čas, ko se Sonce nahaja v znamenju leva

  • Kljub vsem pozitivnim in optimističnim vibracijam tega vpliva, se boste pogosto borili z globoko negotovostjo glede svoje vrednosti.
  • Potrebno bo sprejeti drugačnost in se zavedati, da lahko spremenimo le sebe, ne drugih, kar bo za vas pomembno spoznanje.
  • Vezani, bodite previdni, da se boste v tem času dovolj posvečali svojemu partnerju, saj bo povečana potreba po komplimentih.

Obdobje Sonca v znamenju leva je pravi čas za:

  • Druženje s prijatelji, še posebej tistimi, ki vas vedno znova spravijo v dobro voljo.
  • Iskreno in direktno izpoved čustev, saj boste veliko boljše sprejeti s strani osebe nasprotnega spola.
  • Gibanje, gibanje in še več gibanja, saj boste polni energije, ki jo bo potrebno nekje sprostiti.
  • Povečana bo kreativna nota, zato neobremenjeno ustvarjajte.

Sonce v znamenju leva bo na prijeten način doprineslo k temu, da se notranje stabilizirate, uredite nerešene zadeve in se posvetite sebi. Direkten pristop bo tisti, ki vas vodi do pravih poti, ki dolgoročno obljubljajo srečo.

Preberite tudi POLETNI HOROSKOP 2020 ZA VSA ASTRO ZNAMENJA