Dnevni horoskop za torek 8. decembra 2020

Današnji dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 8. decembra 2020.

Dnevni horoskop za torek 8. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Energija Zadnjega krajca bo tista, ki bo olajšala razne stvari, predvsem pa bo dobro vplivala na vaše misli.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Krizni trenutki bodo tisti, ki vas učijo spoznavati sebe, zato se jih naučite obvladati, da boste osebnostno zrasli.

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Danes ob 1.37 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Zelo učinkovito bo čiščenje z glino ali algami. Največ zase pa boste danes naredili, če boste obiskali savno. Končno se lahko z njegovo pomočjo znebite balasta, ki vas utesnjuje. Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti.

Kaj pravi dnevni horoskop, torek 8. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Stevo Žigon, slovensko-srbski gledališki igralec, režiser
  • Jim Morrison, ameriški rockovski pevec, pesnik
  • Kim Basinger, ameriška filmska igralka
  • Blaž Švab, slovenski pevec
  • Susanne Riesch, nemška alpska smučarka

Na današnji dan v Sloveniji potekal referendum o spremembi volilnega sistema, sprejet je bil večinski volilni sistem. Rodil se je Bogo Flander, slovenski pesnik, pisatelj in Diego Rivera, mehiški slikar. Umrl je Ignac Koprivec, slovenski pisatelj, urednik in John Lennon, angleški glasbenik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 8. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z nekom od domačih se ne razumete najbolje, tudi zato, ker vedno izbirate napačne načine komunikacije. Vzemite si več časa in se s pomočjo vpliva Zadnjega krajca soočite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Doma bodo danes še kako računali na vašo pomoč. Dovolj bo časa, da se odločite za strasten večer, v katerem boste bližnje presenečali in imeli glavno besedo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Napredujete glede načrtov v zvezi s pomembno zadevo. Ljubezen ne bo najbolj usklajena, danes se ne boste znali sporazumeti z drago oseb. K njej boste pristopili na napačen način.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi obilo obveznosti in kaosa ter neodločnosti na čustvenem področju, ki ga prinaša vpliv lune v devici, ne boste znali na pravi način uživati v danem trenutku.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Takoj na začetku dneva si boste zadali nekaj, kar vas bo kljub delovni energiji, ki jo prinaša luna v devici precej utrudilo. Zato boste negotovi in občasno tudi zadirčni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 8. decembra 2020

Sami sebi se boste danes, ko bo luna v devici zdeli izredno zanimivi, čeprav bi najraje pozabili na to zgodbo ali se vsaj začasno umaknili. Možno je tudi, da se odločite za srednjo rešitev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljubezen vas danes, vsaj navidezno, zaradi lune v devici ne bo zanimala. Raje se boste zatekali v neobvezujoče spletne pogovore. Dobili boste nekoliko manj, kot ste pričakovali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni se ne bi smeli preveč igrati z ognjem. Ne morete skriti resnice pred ljubljeno osebo, ki vas predobro pozna. Še niste končali neke naloge, boste že dobili novo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo bo do vas zaradi lune v devici nekoliko nesramen in kritičen. Vse to lahko povzroči navidezen padec vaše samozavesti, ampak samo navidezen, ker ste v notranjosti trdni kot skala.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne marate nesporazumov in pričkanj, vendar pa morate razložiti, da imate danes več argumentov kot kdor koli. Ne popuščajte, saj bi se z energijo lune v devici lahko slabo končalo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Potrudite se, da se ne boste preveč ukvarjali s službo in financami, ki jih trenutno ne morete urediti. Samski vodnarji se boste znašli v pasivni vlogi, vendar ne bodite nervozni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes z nekom od domačih zaradi vpliva Zadnjega krajca nikakor ne boste našli skupnega jezika. Naj vas to ne vrže iz tira, kajti kmalu bodo tukaj lepši in bolj sproščeni dnevi.

Preberite tudi Mesečni horoskop DECEMBER 2020 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG