Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 7. do 13. decembra

V ponedeljek vas bo popeljala energija luna v devici. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Ugajali vam bodo vsi barvni odtenki zemlje. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Odličen čas za pričetek diete, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, saj boste potrebovali kakšen domači lepotni ritual, da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij.

blank

Zadnji krajec, vas bo v torek usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Idealen čas za začetek korakov na osebnem področju, ki bodo učinkoviti. Uredite in pospravite si garderobno omaro.

V sredo pride luna v tehtnico, zato boste želeli čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto.

Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Lažje se boste prepustili svoji domišljiji in reševanju zadev na področju ljubezni. Želeli si boste nežnosti in spolnosti, ki bo obarvana s posebnim prijetnim pridihom in globino. Ves čas vas bo v četrtek vodila prijetna misel, ki jo prinaša luna v zračnem znamenju. Polni zagona in želja se boste domiselno prebijali skozi dogodke brez občutka zavisti ali slabih vibracij.

V petek luna preide v škorpijona in poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noči bodo obarvane s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Želeli boste prodreti naprej in predvsem izstopati. Izberite oblačila temno rdeče, modre, vijoličaste ali črne barve in to bo vaša zmagovalna kombinacija če želite delovati s polno paro samozavesti.

Nekoliko bolj boste v soboto lenobni, pasivni, hitreje se boste utrudili, hrepeneli boste po usklajenosti in miru, ki ga boste našli v samoti in v naravi. Priporočljiv je sadno zelenjavni dan, da napolnite telo z vitamini.

V nedeljo boste z luno v strelcu bolj površni in nedosledni. Drobnim malenkostim se ne boste posvečali, tudi lasem in koži ne, zato počnite nekaj, kar vam je v veselje. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, s katerimi lahko sprostite energijo poleg tega pa naredite nekaj za telo.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN