Dnevni horoskop za torek 6. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 6. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za torek 6. oktober 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zračna energija ne bo ravno učinkovita, bo a zato prinesla navdušenje na področju medsebojnih odnosov.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Spremljala vas bo samozavest, s pomočjo katere boste v današnjem dnevu sposobni na glas izraziti svoja čustva brez pomislekov.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 6.02 uri preide luna v znamenje dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v danes ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Zaradi razpršenih energij pa lahko pozabite nalakirati svoje nohte in to opazite šele v službi. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Pogum ni odsotnost strahu, temveč zmaga nad njim. Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga.

Nelson Mandela

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Sergej Vošnjak, slovenski novinar, pisatelj
Ivo Daneu, košarkar
Hafez al-Asad, sirski predsednik
Carlos Pace, brazilski voznik formule 1
Jani Pate, slovenski nogometaš

Na današnji dan v Parizu odprejo zabavišče Moulin Rouge. Rodi se Simon Ogrin, slovenski slikar in France Avčin, slovenski elektro inženir. Umrl je Gilbert Ryle, britanski filozof.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 6. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zelo jasno boste izrazili svojo voljo in pričakovanja ne da bi pri tem zardevali. V tem ne bo prav nikakršne razvajenosti, prej se bo z luno v dvojčkih zrcalila jasna zavest o tem, kaj vam pripada.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko stvari se vam je dogajalo, zato je zdaj primeren čas, da si napolnite baterije. Pojdite v naravo, kajti to bi vas pomirilo in sprostilo. Luna v dvojčkih prinaša razigrano energijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tistim, ki vas ne poznajo dobro, ni treba pojasnjevati, zakaj ste se odločili za določeno potezo. Drugi bodo že sami dojeli vaše razloge. S pomočjo nekoga se boste končno rešili velikega bremena.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Denarju boste posvečali malo manj pozornosti, kot ponavadi. Kljub temu pa se stanje na vašem računu ne bo zmanjšalo, saj boste s pomočjo lune v dvojčkih izredno optimistični.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar ne pozabite, da za dežjem vedno posije sonce. Oddahnili si boste od vseh obveznosti in z luno v zračnem znamenju zadihali sproščeno. Čustva bodo realna in iskrena.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 6. oktobra 2020

Težko boste danes zdržali na enem kraju dalj časa. Uživali boste v raziskovanju in dinamiki. Poglejte na težave, ki so vas pred časom še spravljale v slabo voljo, skozi nova očala.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čas bi bil, da malo več pozornosti posvetite svojemu telesu. Začnite se pravilno prehranjevati, več gibati in predvsem misliti bolj pozitivno, kar vas vodi v nizanje novih zaključkov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Lahko si oddahnete saj se bodo finančne težave z vplivom lune v dvojčkih končale in ponovno boste zadihali. Vztrajnost vas bo pripeljala do željenega uspeha in varnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Do ljudi, ki vas obkrožajo boste imeli simpatične in spontane odnose. V službi boste jasno predstavili svoje želje in cilje. Prisluhnili vam bodo, saj bo luna v dvojčkih povečala radovednost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zapirate se vase, pravzaprav se ponavlja nekaj, čemur ste se hoteli izogniti. Pazite v odnosih z ognjenimi znamenji, saj so trenutno močnejši od vas. Vztrajate s svojo motivacijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne pozabite, da se za dobrim konjem vedno dviguje prah. Zato ne imejte slabe vesti, če se bo o vas veliko govorilo. Delovna zaskrbljenost bo popustila in spet boste lahko sproščeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Imeli boste občutek, da ste srečali sorodno dušo. Tokrat se lahko pomenita tudi o resnejših zadevah. Kljub vsemu pa naivnost na stran, da ne boste razočarani.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali LJUBEZENSKI HOROSKOP