Dnevni horoskop za torek 14. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 14. september 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 14. september 2021

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 14. september 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Preveč časa boste porabili za reševanje enostavnih življenjskih vprašanj, ki bi naj bila samoumevna.

Horoskop nasvet za današnji dan: V množici malenkosti se zlahka izgubite in pozabite, kaj ste pravzaprav želeli.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 13:34 preide Luna v znamenje Kozoroga

Dopoldan boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Čez dan se boste veliko zabavali in družili, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Popoldan z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti.

Poudarek bo na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Sledi svoji lastni zvezdi!

Dante Alighieri

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Fran Ramovš, slovenski jezikoslovec
  • Rolf Liebermann, švicarski skladatelj
  • Dimitrij Medvedjev, ruski politik, poslovnež
  • Hicham El Guerrouj, maroški atlet
  • Amy Winehouse, angleška pevka in tekstopiska

Na današnji dan se Švedi odločijo proti uvedbi evra. Ustanovljena Organizacija izvoznic nafte OPEC. Sovjetsko vesoljsko plovilo Luna 2 kot prvi človeški izdelek trešči na Luno. Rusija postane republika. Združeno kraljestvo uvede gregorijanski koledar. Rodil se je tudi Nikolaj Iljič Kamov, ruski letalski konstruktor in Solomon Asch, ameriški psiholog. Umrla je Grace Kelly, ameriška filmska igralka, monaška princesa in Dante Alighieri, italijanski pesnik.

Ljubezen ima dve spremljevalki: dobroto in potrpežljivost.

Dante Alighieri
Kako se boste danes odzivali na področju dela in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste dopoldne še raztreseni, nato prihajata doslednost in vztrajnost.

Katera astro znamenja se boste danes izognila prerekanju in konfliktom?

V današnjem dnevu se boste izogibali konfliktom rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar ne hitite dopoldne, ko bo luna še v strelcu s podpisovanjem pogodb. Nekaj možnosti je, da pride do spremembe, zaradi katere si boste morda želeli premisliti, zato bodite premišljeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vseh prebliskov, ki vas bodo obhajali, ne boste zmogli zadržati samo zase. Nastopali boste brezglavo, zato pazite na jezik. Vaša globoka čustva bodo ves čas iskala potešitve.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odgovorno boste popoldne, ko luna prehaja v kozoroga stopili naprej po svoji poti. V veliki meri lahko pričakujete tudi prilagodljivost, ki bo najbolj izstopala na čustvenem področju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vsa pričakovanja v ljubezni bodo končno začela dobivati lepšo podobo. Odlično se boste ujeli z osebo, s katero ste se pred nedavnim zbližali. Pri vezanih lahko pride do želje po strastni spremembi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ker se pri delu junaško držite tudi v težkih razmerah, lahko upate, da vaš trud ne bo poplačan samo s hvalo temveč tudi s finančnimi sredstvi. Sedaj je čas da si izborite prednost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prehitra dejanja bodo nosila s sabo svojo težo, čeprav jih nihče razen vas, ki ste tako zelo analitični ne bo opazil. Če dobro pogledate, boste opazili, da marsikdo ponavlja za vami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pričakujete lahko prijetne vibracije. Svežina vas bo ujela pri pogovorih in izmenjavi mnenj. Pomembno bo, da boste svojo energijo znali usmeriti in se odločiti, kaj je za vas pomembno in kaj ne.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pojavila se bo nejasnost, ki je ne bi bilo dobro spregledati. Najprej se pogovorite z ljudmi, ki so neposredno vpleteni v situacijo in skupaj poiščite pravi odgovor. Lepa gesta bo čudovita nagrada.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na delovnem mestu si boste želeli naložiti dodatno delo, saj nikakor nočete dodatnih dolgov. Z ljubezenskim izbrancem potrebujeta dolgoročno vizijo in bolj globok pogovor.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Končno dan brez napornih posebnosti, s pozitivno energijo, ki jo popoldne prinaša luna v vašem znamenju. Nekomu, ki vas bo presenetil, se ne pozabite primerno zahvaliti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Najbolj prijetno bo na področju ljubezni in ujeli se boste v val strasti. Odkriti bo potrebno, kaj bi lahko še spremenili. Nekaj več ustvarjalnosti se bo pričakovalo v povezavi s kariero.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zelo dobro veste, kaj od nekoga pričakujete, zato ne boste več ovinkarili. Nesporazumi bodo hitro rešeni, če boste povedali vse kar vam zadnje čase leži na duši. Sprejmite odgovornost.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG