Dnevni horoskop za torek 1. decembra 2020

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 1. decembra 2020.

Dnevni horoskop za torek 1. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan boja proti aidsu. Danes bo vse skupaj lažje, bolj lahkotno in predvsem usmerjeno v razgibano dogajanje.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Pozorni boste na malenkosti, mimo katerih ste v preteklem letu zbežali in težko vas bo ustaviti, ko se boste v nekaj intenzivno usmerili.

Horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju dvojčkov

V teh dneh prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev. Danes lahko prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost!

Danes praznuje Eva Boto: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Strelca, kar ji daje notranjo moč, svobodo in večni optimizem. Skozi življenje se prebija s šalo. Ona se vedno znajde in poišče pot iz kakršnegakoli bolezenskega stanja. Pri tem je nemočna le v primeru, ko ima psihične probleme ali pa, ko ni v ravnovesju. Mars se nahaja v znamenju Kozoroga, kar ji je v veliko pomoč na poslovnem in finančnem področju, saj je vztrajna, delovna in premišljena.

Hrepeni po odobravanju, v svojih skritih sanjah pa je romantična. Pod hladno zunanjostjo nežnega in nepoboljšljivega romantika, zna presenetiti z navdušujočim humorjem. Luna se nahaja v znamenju Ovna, kar pomeni, da se v partnerstvu skoraj nikoli ne znajde v podrejenem položaju.

Kaj pravi dnevni horoskop, torek 1. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Woody Allen, ameriški filmski režiser
  • Pablo Escobar, kolumbijski mafijec in politik
  • Robert Polnar, slovenski politik
  • Robert Pešut – Magnifico, slovenski pevec
  • Brad Delson, ameriški kitarist

Na današnji dan skozi nedolgo prej prebito odprtino predora pod Rokavskim prelivom splezata prva človeka. Rodil se je Fran Gestrin, slovenski pisatelj in Niko Županič, slovenski politik, etnolog. Umrla je Christa Wolf, nemška pisateljica in Claude Jade, francoska filmska igralka.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 1. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Veseli boste manjše vsote, ki se bo znašla na vašem računu. S tem boste poplačali dolg, ki vas bremeni že dlje časa. Počutili se boste osvobojeno, energija lune v dvojčkih vam bo godila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaše organizacijske sposobnosti vam bodo v današnjem dnevu v veliko pomoč, še posebej če ste odgovorni za določen projekt, ki ga boste brez težav tudi dokončali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Bodite pozorni na svojo okolico. Le tako boste namreč opazili tiste, ki vam jih je življenje poslalo na pot zato, da bi vam pomagali pri vaših prizadevanjih. Luna v vašem znamenju prinaša nasmeh.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Malo bolj se zavedajte svojih pozitivnih lastnosti in sposobnosti, saj boste na ta način uspešno kljubovali tistim, ki dvomijo o vas. Danes jih žal ne b malo, zato se zaščitite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čaka vas veliko nedokončanega dela, ki vam bo v prvi polovici dneva zaradi napačne organizacije in nervozne energije lune v dvojčkih povzročalo manjše težave.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 1. decembra 2020

Nekdo se vam bo zasidral trdno v srce, težava pa je, da se utapljajte se v iluzijah, ki vas bodo danes spremljale. Rešila vas bo razigrana energija lune v dvojčkih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne čakajte predolgo na pomoč in iskren pogovor. Boljše bi bilo, da bi se sami lotili določene zadeve, ki vas privlači. V nasprotnem primeru vas lahko kdo celo prehiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zadeve, ki so pred vrati vam lahko povzročijo manjše napade panike. Najboljša rešitev je, da se začnete učiti od začetka in si prihranite neljube situacije, ki jih ne želite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne dovolite, da bi vam iz rok spolzele priložnosti, ki se bodo v drugi polovici dneva kar namnožile! Ne pozabite, da imajo pogumni vedno prednost pred drugimi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vedite, da so obdobja zmešnjave polna nepričakovanih priložnosti, le prepoznati in izkoristiti jih morate. Še posebej v ljubezenskih odnosih je čas, da se odločite, kaj boste storili v prihodnje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo, ki vas po eni strani vznemirja, je resnično zainteresiran za vas. Zato bodite odprte glave in sprejmite nove dražljaje. Ta oseba je nekdo, od kogar nikoli iste pričakovali, da ji boste všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Počutje bo zaradi lune v dvojčkih sprejemljivo, nekaj težav pa se lahko pojavi tistim, ki ste nekoliko bolj podvrženi glavobolu. Pomagajte si z skodelico zeliščnega čaja.

Vas zanima Mesečni horoskop december ali VEDEŽEVANJE OSEBNI POSVET, preverite!