Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 30. novembra do 6. decembra

V ponedeljek ne bo najbolj enostaven dan, saj prihaja Lunin mrk v znamenju dvojčkov, ki lahko vse skupaj postavi na glavo. Ne čudite se, če boste zmedeni in če se boste zelo težko prilagajali. Če boste preveč vztrajali pri svojih pogledih, lahko celo zanetite kakšen nesporazum ali prepir. Medtem, ko bo vaša pozornost usmerjena na določeno področje vašega življenja, bo to faktor, ki lahko prispeva k razvoju vaše osebnosti.

V torek boste zaradi lune v zračnem znamenju hitri in drzni, ter na trenutke tudi nepredvidljivi. Dovolite si, da je ljubezen v vašem srcu, ne prenašajte težkih bremen, raje si poudarjajte afirmacije, da vas vse energije podpirajo, skratka, delujte po svoji najboljši moči in dan se bo zaključil v pozitivnem smislu.  V sredo prihaja energija lune v znamenju raka, ki vas bo naredila bolj čustveno občutljive in dovzetne za vse kar se dogaja v domačem okolju.

Ne bodite presenečeni, če vaše razpoloženje pogosto zaniha iz ene skrajnosti v drugo.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 30. novembra do 6. decembra

Kar boste v enem trenutku razumeli kot pohvalo, boste v naslednjem trenutku jemali kot napad, druge boste krivili za svoje nezadovoljstvo. Težko in neradi boste zaupali drugim, tudi če bodo njihovi nasveti dobronamerni.

V četrtek vas bo vodil vpliv lune v vodnem znamenju, ki vam prinaša toplino, ljubezen in poudarja čustveno doživljanje. Nežne energije se vas bodo dotaknile na osebnem področju. Veliko boste premlevali, se borili s svojimi čustvi in skušali duhovno napredovati.  V petek ob 13.53 uri preide luna v  znamenju leva. Bolj boste direktni in samozavestni. Vsekakor pa se boste želeli nahajati v središču pozornosti in voditi igro, kjerkoli se boste nahajali. Z veseljem boste na veliko izkazovali svoja čustva, sposobni boste najbolj pogumnih dejanj.

V soboto in nedeljo boste čutili ugodne vibracije, s katerimi se boste lahko podali v raziskovanje. Pripravljeni boste tudi na nove podvige, vendar bolj v mislih, saj vam bo motivacije primanjkovalo. Če v določeni situaciji ne boste zadovoljni, boste to povedali na glas. Ne dovolite, da vas v nedeljo zvečer, ko luna pride v devico neuspešne situacije razjezijo ali celo razžalostijo.

Kako bo Luna v tem tednu vplivala na tiste, ki imate ljubezenske težave?

Luna vam bo sredi tedna omogočila, da se poglobite v težave in jih skušajte rešiti.

Kako bo Luna v tem tednu vplivala na karierno področje?

Luna vas bo v tem tednu usmerila k iskanju lažjih rešitev na področju dela in denarja.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN