Dnevni horoskop za sredo 9. decembra 2020

Današnji horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 9. decembra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 9. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan boja proti korupciji. Ravnovesje, ki ga bo zahtevala luna v zračnem znamenju boste raztegnili na vsa področja delovanja.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Zbrani boste in neutrudljivi, ne boste odnehali, dokler ne boste končali. Vztrajnost za vsako ceno bo vaše vodilo.

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 1.01 uri preide luna v znamenje tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za spletni zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje preko spleta in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit. Manj boste občutljivi za bolečino, zato se lahko posvetite intenzivnemu čiščenju kože in uporabite kakšno naravno masko.

Kaj pravi današnji dnevni horoskop za sredo 9. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Kirk Douglas, ameriški filmski igralec
  • Judi Dench, britanska filmska igralka
  • John Malkovich, ameriški filmski igralec, režiser
  • Jean-Claude Juncker, luksemburški politik
  • Metka Sparavec, plavalka

Na današnji dan v Mariboru prvič zasedajo predstavniki Združenja visokošolskih zavodov, kar pozneje pripelje do ustanovitve Univerze v Mariboru. Rodil se je Fran Govekar, slovenski pisatelj, dramatik in Luka Žvižej, rokometaš. Umrl je Jože Toporišič, slovenski jezikoslovec in Nils Gustaf Dalén, švedski fizik, nobelovec.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 9. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko je luna v tehtnici, se ne zapletajte preveč v podrobnosti, ker za to ne bo potrebe. Izgubili bi preveč dragocenega časa, ki bi ga lahko bolje izkoristili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj se ponavlja, vendar tokrat nimate dovolj moči, da bi se uprli dejstvom. Neko delo vam bo pretežko, zato naj vam ne bo nerodno priznati, da ne morete opraviti vsega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaš jezik bo kljub umirjeni luni v tehtnici hitrejši od vaših misli. To pa domačim nikakor ne bo ustrezalo. Saj veste da je direkten nastop dandanes še tabu tema, ki se ji mnogi hočejo izogniti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ugotavljate, da postajate izredno trmasti glede zadev, kjer se vam je nekoč močno zalomilo. Na vsak način se trudite in pokažite, da ste pripravljeni poskusiti znova.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne morete zavrniti nikogar, a tako se le zapletate v težave. Pričakujte z luno v tehtnici še dodatna zasliševanja, zakaj ste se v določeni zadevi umaknili in niste izpolnili vsega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 9. decembra 2020

Pazite danes, ko je luna v tehtnici glede stroškov. Posvetite več časa pravnim zadevam, ki čakajo na realizacijo. Nimate možnosti, da bi poiskali kakršne koli bližnjice.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Še bolj boste z luno v znamenju tehtnice aktivni in ambiciozni. V svoji koži se boste tokrat odlično počutili. Tudi manjše zdravstvene težavice, ki so možne, vas ne bodo vrgle iz tira.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Znebili se boste določenih zadržkov, posebno v ljubezni, kjer si močno želite kaj novega, kar pa trenutno ni izvedljivo. Začelo se bo dogajati, ko boste končno pozabili na pomisleke.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Celo moteči dejavniki in nepričakovani zapleti vas danes, ko bo luna v tehtnici ne bodo preveč ovirali, ker jih boste zelo hitro odstranili ali razrešili. Največ zanimivega se bo danes dogajalo na področju čustev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Obljuba dela dolg. Velja tudi v ljubezni, kjer se zaradi lune v zračnem znamenju ne morete izmuzniti z nekaj sladkih besed. Ljubljena oseba potrebuje konkretna dejanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Glede neke zadeve potrebujete pomoč, a tudi zato, ker še ne veste, koliko denarja morate odšteti in kolikor časa si vzeti. Pomagala vam bo vaša neverjetna odločnost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pripravite vsa svoja skrita orožja. Ne pomaga to, da le čakate in se prepuščate dogodkom. Premislite, kako bi najbolj konkretno odgovorili na nekaj vprašanj, ki so vam pri srcu.

Preberite tudi Mesečni horoskop DECEMBER 2020 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG