Dnevni horoskop za sredo 6. januarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 6. januarja 2021.

Dnevni horoskop za sredo 6. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Sveti trije kralji. Zaradi intenzivne energije Zadnjega krajca boste obremenjeni s starimi vzorci, povezanimi s preteklostjo. Čim prej se jih znebite.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Postali boste bolj prisotni in začeli boste jasno razumeti, katere izzive je potrebno reševali.

Horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Danes ob 10.37 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren čas za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična.

Kaj pravi dnevni horoskop, sreda 6. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Anton Bajec, slovenski jezikoslovec
  • Miha Maleš, slovenski slikar
  • Alan Watts, angleški pisatelj, filozof
  • Adriano Celentano, italijanski pevec in igralec
  • Malcolm Young, avstralski glasbenik (AC/DC)

Na današnji dan Anton Martin Slomšek vloži prošnjo za ustanovitev Društva za izdajanje dobrih ljudskih knjig v slovenskem jeziku. Rodil se je Janoš Županek, slovenski pisatelj na Madžarskem in Aleksander Nikolajevič Skrjabin, ruski skladatelj, pianist. Rodil se je tudi britanski igralec Rowan Atkinson, znan predvsem kot Mr. Bean. Umrl je Slavko Pengov, slovenski slikar in Anton Ocvirk, slovenski zgodovinar.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 6. januarja 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pričakujte zaradi vpliva Zadnjega krajca nekaj napetosti, posebno s tistimi, ki so drugačni od vas. Zasebni odnosi bodo tokrat malce konfliktni in nejasni, kar vas bo razjezilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Otresti se morate nepravilnega in hkrati negativnega načina razmišljanja, čeprav je to nekaj, kar vam je najtežje. Tudi v domačem okolju bi morali danes nekoliko popustiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Današnji dan z vplivom lune v tehtnici bo zahteval od vas, da iščete možnosti za osebni napredek. Zadnji krajec vas bo usmeril, da rešite zadeve, povezane s poslovnim področjem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pri poslovnih zadevah boste zaradi lune v tehtnici delovali nedostopno, prav tako ne boste dovolili nasprotovanja svojim zahtevam. Zaradi svojega vedenja boste prejeli nekaj kritik.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Še vedno čutite nekaj strahu, čeprav povsem neupravičeno. Morda boste v krogu poznanih bolj zgovorni kot sicer, toda vse lahko rešite, če si boste začrtali prave, realne cilje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 6. januarja 2021

Danes boste s pomočjo lune v tehtnici poskušali obrniti pozornost svoje okolice v smer, ki vam najbolj odgovarja. Spremenite svojo taktiko in posvetite več pozornosti osebni rasti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes vam bodo z energijo lune v vašem znamenju naklonjene odlične okoliščine in sreča, zato lahko pričakujete uspeh na skoraj vseh področjih. Dobro se organizirajte in dosegli boste več.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poslovno in finančno področje bo zaradi vpliva zadnjega krajca zahtevalo veliko vašega truda in vložene energije. Največ boste naredili in dosegli s prijaznostjo, ki jo bodo začutili tudi bližnji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z luno v tehtnici boste simpatični in s svojo lahkotnostjo in očarljivostjo se boste dotikali tudi drugih. Vaša hrepenenja po ljubezni v današnjem dnevu morda ne bodo takoj uslišana.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo od domačih bo odigral odločilno vlogo, vendar še vedno ne boste popolnoma zadovoljni. Ugotovili boste, da se še vedno lahko pomaknete naprej, le vztrajni morate biti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vesel in prijeten dan z vplivom lune v tehtnici je pred vami. Znali se boste usmeriti v zadeve, ki vam prinašajo odlične rezultate. Pot do ljubljene osebe bo predvsem intenzivna.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse skupaj se vam bo zdelo veliko težje kot na začetku, tudi po zaslugi oseb, ki so še bolj odločne kot vi. Previdni bodite v ljubezni, saj določenih konfliktov ne morete preprečiti.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP JANUAR 2021 ali LETNI HOROSKOP 2021