Ljubezenski horoskop za mesec januar za vsa astrološka znamenja

Pred nami je januar, mesec ki je običajno bolj turoben, ravno zato pa v njem potrebujemo ljubezen. Do 9. januarja, ko se bo Venera nahajala v znamenju strelca boste v odnosih delovali sproščeno in predvsem razigrano. Vseeno vam bo za pravila in omejitve, želeli boste ljubiti in čutiti. Strast bo v prvih dneh meseca doprinesel Mars v ovnu, ki lahko povzroči tudi kakšen borben konflikt, ki se lahko zgladi med rjuhami. Nato se bo Venera zavihtela v znamenje kozoroga ter nekoliko ohladila vaša čustva.

Mars v znamenju bika bo tisti, ki vas bo večkrat povabil k poglabljanju in iskanju dobrih rešitev na poti do sreče v ljubezni. Zaželeli si boste biti čim več v družbi ljubljene osebe.

OVEN

Ne čudite se, če v prvi polovici januarja, ko bo Sonce potovalo v znamenju kozoroga ne boste zbrali poguma, da se soočite s čustvenimi zapleti. Znašli se boste v zelo zanimivi poziciji, ki pa bo od vas zahtevala iskrenost in akcijo. Nikar se ne ustrašite vročega tempa, ampak mu skrbno sledite.

Zapletli se boste v vznemirljiv spletni pogovor iz katerega se lahko, če boste vsaj nekoliko iznajdljivi kasneje tudi kaj razvije.

Vezani ovni boste bolj umirjeni in nekako zaprti v svoj svet čustev, ki pa jih tokrat ne boste sposobni deliti na glas, kar lahko povzroči manjšo zmedo na vašem čustvenem področju. Konkretno se bo potrebno namučiti, da bi se vse izteklo po načrtih, vendar pa z doseženim ne boste ravno zadovoljni. Počakajte na boljše čase, ko boste imeli več priložnosti, vaš čas bo nastopil zelo kmalu.

BIK

Vaša občutljiva čustva se bodo v začetku januarja še nadaljevala. Jupiter v vam še ne bo dovolil spontanosti, zato boste na trenutke nekoliko zmedeni in pripravljeni zakomplicirati celotno situacijo. Vezani imate odlične možnosti, da razčistite nejasnosti, ki so se namnožile v zadnjem času in obremenjujejo vaše delovanje.

Poglejte resnici v oči in prišli boste do zanimivih zaključkov.

Pazite, da ne boste premalo pripravljeni na drastične spremembe, ki jih prinaša Mars v vašem znamenju. Če želite, da se vaš partnerski odnos izboljša, boste morali tudi sami vnesti kakšno nadgradnjo in se boriti za boljši odnos. Čakanje vas ne bo pripeljalo nikamor, zato se z negativnimi energijami in ovirami soočite čim prej. Venera bo samske popeljala v drugačno razmišljanje.

Ljubezenski horoskop za mesec januar za vsa astrološka znamenja

DVOJČKA

Sreča se počasi pomika v vašo bližino, zato si jo dovolite sprejeti. Povezana bo s simpatično osebo nasprotnega spola, ki vam bo obljubljala skoraj nemogoče. Ne ukvarjajte se preveč z razmišljanjem, saj lahko vse skupaj zbeži mimo vas in kasneje si boste to zagotovo očitali. Vezanim dvojčkom bo najbolj na kožo pisana sredina meseca, ko bosta z ljubljeno osebo končno našla skupni jezik in se temeljito dogovorila.

V zadnji del januarja se podajate sicer zadovoljni, vendar v povezavi z vašim ljubezenskim življenjem nekoliko prazni.

Že nekaj časa niste občutili prave energije, zato boste imeli občutek, da izgubljate tla pod nogami. Veliko boste sanjarili, vendar to v tem trenutku ni prava odločitev, saj lahko spregledate pomembne smernice, ki vam jih pošilja življenje. Venera bo tista, ki bo v odnose vnesla več romantike in občutkov, ki jih še dolgo ne boste pozabili.

Preberite tudi LETNI HOROSKOP 2021: ASTROLOŠKA NAPOVED

RAK

Na ljubezenskem področju vas bo v prvih dneh januarja, ko se bo Venera še nahajala v strelcu spremljala odlična energija. Odnos, v katerem se nahajate bo dobil drugačno obliko. Prišli boste do številnih spoznanj, ki vas lahko najprej prestrašijo, nato pa razveselijo, saj imate že nekaj časa občutek, da se nahajate v oklepu. Samski imate čudovito priložnost, da v spletni klepetalnici osvojite prijetno osebo.

V zadnjem delu januarja, ki je pred vami, bo vaše ljubezensko življenje postalo lepše, polnejše in predvsem bolj vznemirljivo.

Vezani raki boste z ljubljeno osebo zelo kompatibilni, tudi strasti tokrat ne bo manjkalo. Izkazalo se bo, kaj lahko dosežete in do kje se lahko v določenem odnosu spustite. Največ sreče na čustvenem področju boste imeli tisti, ki ste rojeni v drugi dekadi in ste pred kratkim začeli vznemirljivo in spontano razmerje.

Ljubezenski horoskop za mesec januar za vsa astrološka znamenja

LEV

Vaša samozavest bo v začetku januarja, ko bo Sonce v kozorogu na čustvenem področju počasi začela upadati, saj se vam bodo odvijale zapletene situacije, ki jih enostavno ne boste razumeli. Nikar se ne spuščajte v konflikte, ampak se težav lotite taktično in premišljeno. Le tako se boste končno spet pomaknili kakšno stopničko naprej v smeri svojega osebnega razvoja.

Vsekakor poskusite ostati na trdnih tleh, saj boste ves čas dobivali razne prijetne komplimente, ki pa morda ne bodo iskreni.

Pokažite v zadnjem delu januarja česa si želite, saj ljubljena oseba komaj čaka na vaš znak. Pustite sedaj vse možne obveznosti, ki vas bremenijo in vam kradejo čas, da bi zaživeli sproščeno. Prisluhnite sebi, svojim željam, in najdite način, da izrazite svoje misli. Razširite obzorja in se odprite se za novosti, ki jih ne bo malo.

DEVICA

V prvih dneh januarja vam bo nagajal vpliv Venere v znamenju strelca, zato bodite pozorni, da ne boste kakšne igrive opazke na področju čustev prejeli kot žalitev. Vezani boste usmerjeni v izboljšanje in stabilizacijo svojega odnosa. Lahko ste brez strahu, saj se bodo strahovi popolnoma razblinili. Ambiciozni boste, tokrat ničesar ne prepuščate naključju. Nejasnosti v komunikaciji, boste najlažje premagali s tišino in globokim razmislekom.

Na čustvenem področju boste potrebovali proti koncu januarja več potrditev kot običajno, kar lahko ljubljeno osebo razjezi.

Vaše misli bodo razpršene, vi samozavestni, rezultati vašega dela pa kljub vsemu pozitivni. V zadnjih dneh januarja si privoščite nekaj časa zase. Dočakali boste svojih pet minut, priznali vam bodo, da ste pri določeni zadevi imeli prav. Vaše nežne misli bodo vir kreativne dinamike v odnosu.

Preberite tudi HOROSKOP IN LJUBEZEN: UJEMANJE STRELCA

TEHTNICA

Januar je več kot pravi čas, da potegnete črto čez preteklost in se brezskrbno prepustite prihodnosti. Za vse bo poskrbljeno. Le nekaj vztrajnosti in motivacije boste potrebovali, da se premaknete naprej. Usmerjene misli vam bodo pomagale v ljubezenskih odločitvah. Predlagamo, da se bolj posvetite sebi. V ljubezni bo prisotno sredi meseca trenutno zatišje, zato se raje zamotite z drugimi zadevami. Premislite glede podviga, ali vam je resnično pisan na kožo, ali so to morda samo vaše sanje. 

Poskrbite, da boste napake v odnosu popravili čim prej.

Dokler boste živeli, se boste učili, zato se ne obremenjujte z neuspelimi lekcijami. Delili boste lahko tisto ljubezen, katera je skrita globoko v vašem srcu. Zadeve se bodo konec meseca, ko bo Sonce v vodnarju počasi obrnile na bolje in tudi počutili se boste bolj sproščeno, polni energije se boste z lahkoto soočali z vsakodnevnimi izzivi. Kljub naveličanosti nekaterih prijateljev, boste ohranili svoj optimizem.

Ljubezenski horoskop za mesec januar za vsa astrološka znamenja

ŠKORPIJON

Vaše čustveno zanimanje za določeno osebo v tem trenutku ni pravilno naravnano. V trenutnem naletu strasti se pravzaprav ne želite vezati, zato si izmišljujete vse možne izgovore s katerimi bi opravičili svoje obnašanje. Mimo svoje volje ponavljate že poznane napake, ki vam ne bodo koristile, ampak vam lahko naredijo dolgoročno škodo.

Lažje bo v drugi polovici januarja.

Dišalo vam bo uživanje, zato boste vsako minuto z ljubljeno osebo čim bolje preživeli. Prenehajte širiti svoje nezadovoljstvo na ljubljeno osebo in začnite na svoje ljubezenske zadeve gledati drugače, bolj optimistično. Proti koncu meseca prehajate v boljše obdobje, v katerem boste sposobni tudi na glas priznati svoja čustva in se z nekom, ki vam veliko pomeni tudi soočiti. Prišli boste tudi do zelo zanimivih zaključkov, povezanih s svojimi željami.

STRELEC

V ljubezni vam bo končno uspelo tam, kjer niste pričakovali sreče. In obratno, morda bo treba počakati pri osebi, ki je najpogosteje v vaših mislih. Imate opravka z nekom, ki je zelo trmast. Navduševali boste z optimizmom in samozavestjo, toda previdno, saj nekateri vašega entuziazma ne razumejo. Malce boste ljubosumni, čeprav boste poskusili na vsak način skriti čustvo, ki vam ogroža spanec. Pripravite se na nove zanimive izzive.

Odgovornost, ki vam bo zaupana, tokrat vzemite resno.

Čeprav bi si želeli pomembnejših zadolžitev, se zavedajte, da vsaka dobro opravljena naloga veliko šteje. Vezani boste imeli proti koncu meseca manj sreče kot običajno. Če imate skrivnost, ki je ne želite deliti z ljubljeno osebo, jo v dvojno zavarujte. Pripravite se na nekaj neprijetnih naključij.

KOZOROG

Vaše čustveno življenje bo v začetku januarja malce nihajoče. Najprej se boste intenzivno ukvarjali z nekom, ki je izredno občutljiv in nima razčiščenih zadev. Nikar se ne podajajte v provokativne dvoboje, saj bi s tem pokvarili določen odnos. Tisti, ki že nekaj časa iščete sorodno dušo, boste imeli več možnosti za nova, zanimiva spletna poznanstva. Vezani se boste znašli pred večjimi odločitvami, povezanimi s partnerjevimi zadevami, ki vam ne bodo najbolj všeč.

Najbolj smiselno bi bilo, da skupaj dorečeta določene zadeve in si postavita temelje za prihodnost.

Z nezaupanjem ne boste prišli nikamor, le utrudili se boste, kar vam prinaša še dodatne zaplete na ljubezenskem področju. Zanimiv čas, poln preobratov in skrivnostnih namigov. Izogibajte se le nepotrebnim ljubosumnim izpadom, nekdo se vam bo vrnil takrat, ko boste pokazali več odločnosti.

Ljubezenski horoskop za mesec januar za vsa astrološka znamenja

VODNAR

Nepričakovano impulzivno obnašanje na vas meče slabo luč, zato se skušajte v januarju s pomočjo Sonca v kozorogu umiriti. Napake, ki jih delate, morate popraviti brez glasnega dramatiziranja in odvečnih besed, saj vas le to pelje v propad. Samski si želite ustvariti čustveno, ljubezensko vezo, vendar vaš čas še ni prišel, zato bodite potrpežljivi.

Mogoče ne bo šlo vse po načrtih, ker prehitro reagirate na vsako malenkost.

Potrebno se bo ustaviti, tehtno razmisliti in se na ljubezenskem področju malce bolj konkretno usmeriti k svojim željam. V zadnjih dneh januarja bodo v ospredju drobne malenkosti, ki vam bodo veliko pomenile in vas bodo hkrati usmerile v odlično počutje. Čas bo obarvan z romantiko in nežnostjo, ki bo ugodno vplivala še posebej na rojene v tretji dekadi vodnarja.

RIBI

Če čakate, da se bo nekdo odločil, ali nadaljujeta zgodbo ali ne, boste v prvih dneh januarja, ko bo Venera še v strelcu še bolj neučakani, kar vam lahko povzroči nekaj težavic. Na vsak način boste želeli priti do odgovorov na svoja vprašanja. Mars prinaša zmedene situacije tudi samskim, čeprav ste bili še pred kratkim prepričani, da ste popolnoma zadovoljni sami s sabo. Spremembe, ki prihajajo spontano vas bodo najprej prestrašile.  

Če ste pred kratkim začeli razmerje, bo dobilo pravo obliko, saj vama sledijo globoki pogovori in srečanja, polna razigranosti.

Vse bo potekalo tako kot ste si zamislili, zato boste končno občutili srečo. V zadnjih dneh januarja se boste borili sami s sabo ter s svojimi čustvi, ki bodo v enem trenutku topla, v drugem pa popolnoma hladna, kar bo nekoga zmotilo. Zato pričakujte nekaj manjših konfliktov, v katerih bo bolj smotrno prilagoditi se in zgladiti situacijo.

Katera astro znamenja bodo imela v januarju na področju ljubezni največ sreče?

V januarju boste imeli na ljubezenskem področju največ sreče rojeni v znamenju raka, leva in rib.

Katera astrološka znamenja se bodo znašla v januarju na področju ljubezni v konfliktih ali težavah?

V januarju se lahko znajdete na ljubezenskem področju v težavah rojeni v znamenju bika, dvojčkov in vodnarja.

Preberite tudi 5 NAJBOLJ NEMIRNIH IN RAZDRAŽLJIVIH ASTRO ZNAMENJ