Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 4. januarja do 10. januarja

V teden se boste podali s trdo energijo lune v znamenju device. Zbranost in analitičnost, ki se lahko na določenih področjih prevesita v nemir in nervozo bosta glavni ključ do uspeha. Vse priložnosti bo potrebno zagrabiti takoj, v nasprotnem primeru se vam bodo izmuznile iz rok. Nikar preveč ne hitite, saj boste spregledali kakšno pomembno zadevo. Tokrat ne bo časa za razpuščenost in težko se boste prepustili brezskrbni situaciji saj vas bo v mislih ves čas opozarjal tisti notranji občutek. Za dobro energijo boste morali motivirati sami sebe in družino.

V torek ob 6.42 uri preide luna v znamenje tehtnice, ki bo ugodno vplivala na vas.

Brez slabe vesti si boste privoščili počitek in daljši spanec. Razložite vsako stvar do potankosti, in rešili se boste zapletov in konfliktov. Ustrezala vam bo tudi nežnost, ki jo boste tudi sami vnašali v odnose. To je čas, ko se lahko lahkotno prepustite vsemu, kar se vam pojavlja v mislih. Odgovore na svoja vprašanja boste želeli takoj, če jih ne boste dobili, boste nezadovoljni in morda v določenih situacijah celo malce nesramni.

blank

V sredo prihaja energija Zadnjega krajce, zato se boste lažje usmerili h zaključevanju. Iskali boste nove prijeme in rešitve ter skušali osebnostno nekoliko napredovati. Čas je ugoden tudi za to, da se končno začnete usmerjati k bolj zdravemu načinu življenja.

V četrtek ob 9.53 uri preide luna v znamenje škorpijona.

Preobremenjeni boste, svoje telo in svojega duha boste ves čas izpostavljali novim preizkušnjam in konkretnim situacijam. Močno in neposredno se boste v različnih situacijah odzivali na vsak izziv iz okolja. Nepotrpežljivi boste saj je ta vpliv zelo intenziven  in vam ne bo pustil sproščeno delovati. V pozitivnem smislu vam bo ta energija bo pomagala dojeti bistvo težav in odkriti kakšno skrivnost ali vam neznano dejstvo.  Čustva bodo močno razburkana, prav tako bo na višji ravni vaša ustvarjalna in seksualna energijo.

Vaš um bo tudi v petek skozi dan odprt, dojemljiv, radoveden in hiter in se ne bo ustavil pred nobeno oviro, kar vam omogoča doseči globino v odnosih in situacijah, ki vas obremenjujejo zaradi svoje površinske naravnanosti že dlje časa. Pozno zvečer se boste težje priklopili na nežnosti, bolj vam bodo odgovarjali hitri prijemi.

V soboto ob 12.15 uri preide luna v znamenje strelca. Prihaja močna potreba po širjenju obzorij in duhovni rasti, iskali boste višja spoznanja in plemenitili obstoječa znanja. Sposobni se boste navdušiti nad vsem kar se bo pojavljalo, vendar sedaj iz vsega skupaj ne boste potegnili bistva. Svoboda razmišljanja in individualizem vas bosta dopolnjevala v stabilno celoto, ne boste prenesli občutka, da bi vas omejevali.

S posledicami nepremišljeni dejanj se boste tudi v nedeljo obremenjevali manj kot običajno, saj boste samozavestni, na trenutke celo vase zagledani. Resnicoljubni, pošteni in iskreni boste z veseljem iskali dogovore na svoja vprašanja. Prezirali boste laži in zlaganost.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN