Dnevni horoskop za sredo 2. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 2. septembra 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu se boste težje osredotočili na posel in finance, saj vas bodo v ozadju ves čas obremenjevale čustvene vibracije.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Razne, na videz nepomembne podrobnosti bodo danes delovale v vaš prid, vendar bo vse skupaj za vas nekoliko naporno. Izogibajte se pogovorov o denarju, saj boste občutljivi.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju rib

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov.

Danes nastopi ob 7.22 uri Polna luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato.

Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija.

Danes praznuje Keanu Reeves: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v prvi dekadi Device v I. hiši. Ta pozicija nakazuje, da je praktična, organizirana in učinkovita oseba, skromne narave, vendar pa absolutno preveč razmišlja in se obremenjuje, zato je verjetno pretirano nagnjena k analiziranju, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ima v življenju številne prelomnice, kljub temu, da je zelo iskren.

Luna v znamenju Raka mu podarja občutljivost in vedno je zelo pozoren na reakcije ljudi, ki ga obkrožajo. Če ni vse tako, kot si zamisli, hitro postane užaljen. Ascendent v znamenju Device nakazuje na ustvarjalnost, pridnost, vztrajnost in uspeh, ki ga v življenju doseže, če se zanj odloči.

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Jimmy Connors, ameriški tenisač
Olivier Panis, francoski avtomobilistični dirkač
Kjetil André Aamodt, norveški alpski smučar
Alexandre Pato, brazilski nogometaš

Podpisana je bila japonska kapitulacija. Rodil se je Matej Cigale, slovenski jezikoslovec in tudi Karel Krajcar, slovenski porabski učitelj in zbiralec. Umrl je Cene Vipotnik, slovenski pesnik in Thomas Telford, škotski arhitekt, gradbenik. Rodila se je tudi slovenska biatlonka Andreja Koblar.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 2. september 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vznemirljiva situacija vam ni najbolj pisana na kožo, vendar se boste morali z njo nekako soočiti. Pri tem vam lahko pomaga vaš primarni občutek za to kaj je prav in kaj ne.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Že zjutraj boste našli s pomočjo Polne lune odlično rešitev za nesposobno organizacijo določenega projekta. Par zadev se bo zaradi tega ustavilo, ampak to ne bo trajalo dolgo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Po navadi najbolje delate takrat, ko morate pohiteti. V ljubezni boste z vplivom Polne lune morda nekoliko naivni. Želite si verjeti v nekaj, kar bi morali vseeno preveriti. Pazite, komu boste zaupali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pri srečanju boste pokazali več kot doslej. Vse se bo končalo dokaj ljubko. Očitno je najbolje, ko se ne pripravljate predolgo in vse skupaj pride na dan spontano, ter iz srca.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj delovnih nepravilnosti ali neujemanja z drugimi ponovno načenja vaše zdravje. Kar pomeni le, da bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti prioritete, ter se izogniti negativnim vibracijam Polne lune.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 2. septembra 2020

Dovolj vam je neprestanega ugajanja, ne glede na to, kakšne koristi ste imeli od tega. Razmišljali boste samo s svojo glavo in prenehali verjeti tistim, ki si za prijaznim nasmeškom želijo vašega neuspeha.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub pozitivnem razpoloženju v družinskem krogu si vzemite trenutek ali dva zase. Že zato, da si boste lahko pošteno oddahnili in se kljub vplivu Polne lune v znamenju rib sprostili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Vse skupaj se bo odražalo v ljubezenskih zapletih in nihanjih. Še posebej pazite, če imate opravka z mlajšo osebo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tako na delu kot v ljubezni vas danes kljub Polni luni lahko reši iznajdljivost. Pod pogojem, da boste počakali na popoldanske, ugodnejše okoliščine. Imeli boste dovolj energije za napredek.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi današnjega vpliva Polne lune v službi nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, saj se vam bodo dogajale nenavadne situacije. Kljub temu se boste sposobni postaviti zase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sreča bo danes kljub vibracijam Polne lune na vaši strani, zato se lotite zadev, ki vam niso najbolj pisane na kožo. Konec delovnega dneva se boste počutili zadovoljno in izpopolnjeno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Oseba, ki vam ni najbolj naklonjena, vas danes ne bo pustila na miru. Vi pa ne boste najbolj zadovoljni s takšno situacijo. Poskusite se v večernih urah bolj odločno postaviti zase.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2020 ali Mesečni horoskop SEPTEMBER