Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 31. avgusta do 6. septembra

V ponedeljek bo luna v vodnarju povečala vaša zanimanja in sprejela tudi drugačen pristop. Prihaja čas razigranosti, poudarjene lepote in zanimivih ter naprednih pogovorov, ki se bodo dotaknili tudi tančice skrivnosti. Ugoden čas za začetke, še posebej sodelovanja in izražanje na področju mode in lepote. Dobra izbira za sprostitev je večer, s knjigo v roki, seveda zanimive vsebine.

V torek ob 11.34 uri preide luna v znamenje rib.

Brez slabe vesti se boste potopili vase in se prepustili svojemu intenzivnemu tkanju načrtov v notranjosti. Med tistimi, ki so vam blizu boste delili nežne komplimente in se v primeru napetosti ali konfliktov pogovorili. Razprave bodo harmonične in rešljive. Svoje telo boste želeli negovati, kar prinaša željo po raznih tretmajih. Ne ustrašite se nenadne zmedenosti, raje se podajajte v lahkotne odločitve, saj prinašajo več učinka. Stabilen korak bo tisti, ki vas vodi k počasnemu napredku in zadovoljnemu nasmehu.

V sredo nastopi Polna luna, zato se nikar preveč ne trudite biti dobre volje, raje se iz lekcij, ki jih nosi s sabo ta vpliv nekaj naučite.

Ljubezni in zmenkom dan ne bo najbolj naklonjen, saj bo več hladnosti in nezainteresiranosti v medsebojnih odnosih povzročilo nekakšno nerazumevanje.  Skrb boste namenjali šibkejšim, zanimalo vas bo tudi počutje starejših in tistih, ki ne zmorejo. S to noto solidarnosti prihaja dober občutek v vaši notranjosti.

blankV četrtek skozi dan boste zamišljeni, vendar učinkoviti, nato zvečer ob 22.22 uri preide luna v znamenje ovna. Hitra in pogumna energija bo tista, ki vas bo pripravila do tega, da se začnete bolj intenzivno pomikati naprej, seveda v pravi smeri svojih ciljev.

Šport in rekreacija bosta v petek in soboto nekaj, čemur se boste težje odpovedali.

Hiteli boste sem ter tja, malenkosti ne boste opazili, saj vas bo preveč zanimalo bistvo. Odnosi bodo sproščeni, vendar ne boste dovolili da kdorkoli vpliva na vaše odločitve.

V nedeljo ob 10.43 uri preide luna v znamenje bika. Sledili boste svojim občutkom in uživali v družbi družine. S kuhalnico boste pričarali neverjetne mojstrovine, želeli boste okušati posebne jedi. Ljubezen bo obarvana z lepimi besedami. Z lahkoto se boste umirjeno pogovorili o vsem, kar vas bremeni.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN